Bergur N.

Certificeret underviser i: Guitar, Ukulele

Certificeret underviser i: Guitar, Ukulele


Svarer normalt indenfor 2 t. og 42 min.


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2000 Frederiksberg

Om Bergur N.

Jeg har studeret Jazz Composition på Berklee College of Music.

Jeg brænder for at undervise og har gennem mere end 10 år samlet en masse erfaring på området. Jeg underviser og har undervist elever i alle aldre i både solo, på hold og i sammenspil. Har i mit virke som guitarlærer både været tilknyttet musikskoler, højskoler, AOF, LOF og ungdomsskoler.

Jeg har selv spillet guitar i ca 20 år. Spilleerfaringen spænder over stilarter som jazz, blues, rock, pop og folk. I 2014 udgav jeg min debutplade med Bergur Nielsen Trio ”West Of Somewhere” med egne kompositioner.

Undervisningen i Guitar
Der er plads til alle guitarister. Er du nybegynder, gennemgås de grundlæggende byggesten til at komme godt fra start på guitaren. Der vil bl.a. arbejdes med akkorder og rytmisk forståelse.
Er du lettere øvet tages der på hul på teknikker som fingerspil og et udvidet akkordkendskab, så du kan spille sange du brænder for. Der arbejdes også med improvisation og hvordan du bliver en stabil rytmeguitarist.
Er du øvet guitarist er det muligt at gå i dybden med genrespecifikke tilgange. Vil du f.eks. spille blues eller rock arbejdes der med bending og vibrato eller udforskning af guitaren med slide-rør og anden stemning. Ønsker du at lære at læse noder er det også muligt.

Tidligere elevers udtalelser
”Bergur er en fantastisk dygtig guitarlærer, han har vækket interessen for musik i mig og er en af hovedårsagerne til, at jeg den dag i dag, ca. 5 år senere, stadig har interessen for at spille guitar. Bergur har desuden givet mig viden om musik, der senere har hjulpet mig igennem min tid som musikstuderende”
Mikkel Brix, guitarelev

”Bergur er foruden at være en dygtig guitarist også god til at videreformidle lærerigt information, bl.a. hvorledes man kommer i gang med simple øvelser, der udvikler ens rytmiske evner. Bergur kan undervise i alt på guitar, akustisk såvel som elektrisk. Hans sortiment strækker sig over alt lige fra folkemusik, jazz til blues og rockmusik"
Henrik Lusty, guitarelev.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Bergur N.

5 Gennemsnit baseret på 2 anbefalinger

Maiken B.
Bergur er Utrolig tålmodig og rumlig. En rar atmosfære at lære i. Kan varmt anbefale at tage guitar timer hos ham.
Michael J.
Bergur er en meget kompetent underviser i jazzguitar; både akkordspil, solo og chord melody stile.

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Bergur's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler