Bergur N.

Bergur N.

(2)

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Ukulele, Bas, Musikteori, Komposition

Om Bergur N.

Der er plads til alle niveauer. Det er mere afgørende at du har mod og viljen til at dedikere tid til at øve dig derhjemme imellem lektionerne. Jeg fortrækker derfor også at undervisningen forgår jævnligt. Feks hver uge eller hver anden uge.

Er du nybegynder, gennemgås de grundlæggende byggesten til at komme godt fra start på instrumentet. Der vil bl.a. arbejdes med akkorder og rytmisk forståelse. 
Er du lettere øvet tages der hul på teknikker som fingerspil og et udvidet akkordkendskab, så du kan spille sange du brænder for. Der arbejdes også med improvisation og hvordan du bliver en stabil rytmeguitarist. 
Er du øvet guitarist er det muligt at gå i dybden med genrespecifikke tilgange. Vil du f.eks. spille blues eller rock arbejdes der med bending og vibrato eller udforskning af guitaren med slide-rør og anden stemning. Ønsker du at lære at læse noder er det også muligt. Måske vil du lære lidt mere om at få en god lyd på instrumentet og evt udforske effekt pedaler.

For mig er det vigtigt at eleven har det sjovt og lærer at spille sine yndlingssange, men samtidig kan opbygge en musikalsk forståelse, som kan skabe flere muligheder på instrumentet med tiden.

Den første lektion starter ofte med at finde ud af hvilket niveau eleven er på. Hvilken musik de kan lide og hvad de kunne tænke sig at udforske på instrumentet.

Jeg brænder for at undervise og har gennem 15 år samlet en masse erfaring på området. Jeg underviser og har undervist elever i alle aldre i både solo, på hold og i sammenspil. I mit virke som guitarlærer har jeg både været tilknyttet musikskoler, højskoler, efterskoler, AOF, LOF og ungdomsskoler.

Jeg har selv spillet guitar i over 20 år. Spilleerfaringen spænder over stilarter som jazz, rock, pop, blues og folk. Indtil videre har jeg udgivet to plader med min egen musik. Derudover har jeg flere års erfaring med at spille i forskellige bands.
Jeg har studeret Jazz Composition på Berklee College of Music og gået på MGK.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere, og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig.

Anbefalinger af Bergur N.

5 (2)

Michael J.

Oprettet den 07/02/20

Bergur er en meget kompetent underviser i jazzguitar; både akkordspil, solo og chord melody stile.

Maiken B.

Oprettet den 09/02/20

Bergur er Utrolig tålmodig og rumlig. En rar atmosfære at lære i. Kan varmt anbefale at tage guitar timer hos ham.

Det starter som regel her:

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    4780 Stege

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Lignende undervisere

...