Carina S. C.

Certificeret underviser i Sang, Klassisk sang

Certificeret underviser i Sang, Klassisk sang

Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2900 Hellerup

Om Carina S. C.

Carina er uddannet klassisk sanger og sanglærer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Bel Canto Academie i Wien. Hun underviser hovedsagligt i opera, lieder, danske sange og musical og henvender sig til både børn og voksne.

Første lektion
I første lektion lærer i hinanden at kende og i arbejder med små introducerende øvelser og en sang, du selv medbringer.

Undervisningen
Undervisningen tager herefter udgangspunkt i det umiddelbare og spontane i din stemme og gennem målrettede øvelser arbejder i jer ind til kernen.
Målsætningen for jeres lektioner sammen er, at undervisningen skal føles sjov og inspirerende samtidig med at i arbejder koncentreret med områder, der udvikler din sang og stemmebrug.

Carina har fokus på din vejrtrækning og kropsholdning og benytter sig bl.a. af Alexanderteknik, der får din krop og stemme til at arbejde bedre sammen som en helhed. I fastlægger sammen mål og fokuspunkter, som du løbende arbejder videre med hjemme og i fællesskab finder I et repertoire, der matcher din stemmetype.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Carina S. C.

Ebbe Juul-Heider
Du er er super-super lærerinde - jeg glæder mig til lektionerne - er glad under lektionerne - og går glad og opløftet fra lektionerne. Og så lærer jeg så meget og godt af Dig. Atmosfæren og effektiviteten er i top - Du er en fremragende pædagog - og synger jo selv vidunderligt. Hvis jeg ikke bliver en ny Richard Tauber - ja, så er det ikke Din skyld ! Ebbe Juul-Heider, Lektor, cand.mag., Oberstløjtnant. Hellerup
Lauge Groes
Fantastisk undervisning. Der er fokus på kroppen og stemmen. Man lærer noget hér og Carina kan virkelig høre hvad der fungerer i din stemme og hvad der ikke fungerer, og give tilsvarende øvelser der kan hjælpe dig videre. Jeg er kommet i bedre kontakt med mig selv og min stemme i løbet af det sidste år, takket været undervisningen. Kan klart anbefales.
Lotte Jensen-Holm
Vores datter på 11 gik til sangundervisning hos Carina i efteråret 2016 som del af forberedelse til en audition. Carina var rigtig god til at forklare de forskellige øvelser og vores datter fik en god forståelse for sangteknik som hun kunne arbejde med. Vi følte os velkomne og godt tilpas fra første minut, og Carina har en behagelig måde at undervise på. Jeg vil til enhver tid anbefale hende.
Jette Jakobsen
Jeg går hos Carina og jeg synes hun er god til at tage udgangspunkt i det fysiske (motorik) og jeg kom hurtigt til at forstå hvordan stemmen fungerede og kunne slappe af i kroppen imens jeg sang alene. Jeg er vandt til at synge i kor og plejer at få min støtte fra alle mine venner i koret. Men Carina hjælper mig stadig på vej til at kunne turde stå alene og "bare gøre det". - Emma, 12 år ;)
Stine Egebjærg
Bedste sang lærerinde! Jeg får stadig sangundervisning hos Carina, og jeg er meget glad for hendes måde at arbejde med min krop, vejrtrækning og stemme på. Jeg føler jeg har udviklet mig meget på kort tid, fra et samarbejde imellem Carinas meget kompetente måde at møde lige netop mig på, og mit eget hjemmearbejde. Jeg kan kun anbefale Carina, det er varmt, sjovt og udviklende på en tryg måde!
Flere anbefalinger

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Carina's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler