Carina

Carina

Carina

(27)
Fra 303,20 DKK / 45 min.
 • Sang
 • Klassisk sang
 • Begynder
 • Let øvet
 • Øvet
 • Avanceret
 • Professionel

Gennemsnitlig svartid: 48 t. og 20 min.

Klippekort

Køb af klippekort til en underviser giver dig en nedsat pris, samtidig med at du bevarer fleksibiliteten.

Underviser i:

Sang, Klassisk sang

Ugedage:

Underviser alle ugens dage

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Carina

5 (27)

Thorbjørn P.

Oprettet den 24/09/23

Jeg har taget sanglektioner hos Carina i et halvt år nu, og det har været super godt. Jeg kan føle og hører stor forskel i min stemme fra da jeg startede, og føler at jeg bliver bedre vær lektion. Undervisningen er en god blanding af øvelse og fysisk udføring af sang, og en god shat teori om kroppen som et instrument. Denne forståelse jeg har fået sideløbende med at udvikle min teknik har hjulpet mig meget til at arbejde med min stemme, og man kan virkelig føle at Carina har styr på sit felt. Vær lektion er også super behaglig og sjov at være i, med en åben tilgang til at udforske ens stemme. Så tusind tak Carina, og vi ses til næste lektion!

Flemming Ø.

Oprettet den 05/05/23

Vi er 2 voksne, der "ikke har en tone i livet". Med Carinas hjælp, åndedrætsøvelser og stemmetræning og diverse danske sange er vi nu kommet lidt ind i sangens verden. Fantastisk indsats af Carina. Altid smilende og glad. Vi er nu færdige med de første 10 lektioner og er fortsat med de næste 10, vi kommer sikkert til at fortsætte længe endnu. Vi kan på det varmeste anbefale Carina.

Marianne W.

Oprettet den 03/05/23

Carina er en fantastisk lærer som er rigtig god til at tilpasse sig den enkelte elev. Undervisning og øvelser bliver skræddersyet til ens behov og Carina råder over et kæmpe repetoire af værktøjer til at udvikle stemmen. Jeg skulle egentligt bare have hjælp til de høje toner men har fået så meget mere🤩 - En gennemgribende udvikling af hele min sangteknik. Carina er også sød, lattermild og imødekommende i kontakten og samarbejde. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger - uanset hvilket niveau man er på vil Carina kunne bidrage med en kæmpe udvikling af ens sangteknik og sangglæde.

Undervisningssteder

 • Hos underviser

  2900 Hellerup

  I øvelokale

  2100 København Ø

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Gennemsnitlig svartid: 48 t. og 20 min.

Lignende undervisere

...