Cecilie R. P.

(9)

Mød Cecilie R. P.

Om

Instrument
Sang, Klaver, Sangskrivning
Lokation
Online. København NV. Ved elev. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
Har en svartid på +100 timer

Om Cecilie R. P.

Musikken og særligt sang, klaver og sangskrivning har altid været Cecilies største passion . Hun vil derfor enormt gerne dele sin viden og erfaring med andre musikentusiaster. Det er en stor gave for Cecilie, at følge et andet menneskes musikalske udvikling, og det vil derfor være hendes fornemmeste opgave at støtte din rejse således at du ikke kun bliver fagligt styrket, men også udvikler og bevarer glæden ved at være kreativ igennem musik.

Uddannelsesbaggrund og erfaringer
Cecilie har fleres års undervisningserfaring med både børn, unge og voksne. Alle er velkomne!

Cecilie har en BA i musikvidenskab med undervisningsorienteret profil fra Københavns Universitet. Derudover har hun studeret kreative processer og innovation på kandidatniveau, bestået flere intensive sanger og sangskrivnings-forløb på Rytmisk Center i København. Ligeledes har hun modtaget masser af privatundervisning i solosang og klaver af bl.a. Nana Jacobi, Lili Winkel og Peter Lund.

Hun har sunget i flere forskellige bands indenfor følgende genrer; Pop/rock, folk/singer-songwriter, funk/soul, balkan, jazz, kirkemusik mv. Derudover er Cecilie komponist og sangskriver indenfor teater- og filmmusik samt sit eget singersong-writer projekt, som du kan følge på facebook under eget navn.
Cecilie har sit eget hjemmestudie, der også kan tages i brug i undervisningen.

Om undervisningen
For alle fag gælder det at undervisningen tager udgangspunkt i dine interesser, behov og mål. I synger/spiller de sange, du elsker og som passer til dit niveau.
Det er vigtigt at eleven er tilpas med undervisningen, hvorfor nedestående beskrivelser skal ses som eksempler på, hvad undervisningen kan indeholde. Cecilie tager altid udgangspunkt i, hvad der er behov for/lyst til kortsigtet såvel som langsigtet.

Undervisning i sang
I undervisningen kan I arbejde med den grundlæggende sangteknik herunder vejrtræknings- og støtteøvelser og med det kreative og legende i at synge og skabe musik (improvisation/historiefortælling).
Dette arbejde gør I med udgangspunkt i dine yndlingssange!

Følgende øvelser kan indgå i undervisningen;
- Opvarmningsprogram for hele kroppen
- Øvelser der frigør dit fulde stemmepotentielle
- Improvisation
- Dit særlige udtryk
- Historiefortælling/fortolkning
- Sangskrivning

Undervisning i klaver
I undervisningen kan der arbejdes med en bred vifte af klavertekniske færdigheder;
- Bladspil/akkordlære
- Gehørsspil
- Teknik
- Improvisation
- Historiefortælling herunder tegning
- Sammenspil
- Rytmik og bevægelse , samt med både klassiske og rytmiske stykker alt efter interesse!

Undervisning i Sang og klaver
I undervisningen arbejder vi både med den grundlæggende sangteknik (se sangundervisning) og vi arbejder på klaverarrangementer, så du kan akkompagnere din egen sang (se klaverundervisning) med særligt fokus på akkorder og rytmiske figurer, der kan udvide dit akkompagnement på klaveret. Dette arbejde gør vi med udgangspunkt i dine yndlingssange!
Derudover vil I typisk arbejde med dynamik, sammenspil og performance.

Undervisning i sangskrivning
Undervisning i sangskrivning kan både tage udgangspunkt i det materiale du allerede har, det du ønsker at arbejde videre på eller I kan arbejde på nyt materiale. Det er måske endda helt nyt for dig, det med at skrive sange og du vil gerne prøve kræfter med det nu. I vil arbejde med forskellige øvelser og værktøjer, der kan give dig inspiration til din sangskrivning . I vil arbejde på at styrke den musikalske lyd der er særlig for dig med udgangspunkt i dine interesser, behov og mål. Faget kan kombineres med undervisning i sang og klaver. Alle er velkomne!

Rytmik
Cecilie underviser i elementær rytmik. Rytmik er en meget essentiel del af musikken, men vi har desværre en tendens til at være lidt stive i kroppen i nogle dele af verden! Dette afspejles i musikken! Så kunne du tænke dig at få integreret rytmikken og musikken helt ned i hele kroppen - så den musiske udøvelse kan blive en helhedsoplevelse, snarere end en fra hovedet og op oplevelse - er rytmik hos Cecilie, måske noget for dig!

Bladsang
Cecilie underviser i bladsang ved hjælp af kropslige øvelser, improvisation og solmisations-systemet.

Optagelsesprøver
Cecilie hjælper og vejleder med optagelserprøver til MGK og Musikvidenskab.
Cecilie underviser på dansk og engelsk.

Skriv og spørg endelig, hvis du vil vide mere!

Cecilie R. P.'s fremhævede kompetencer

Underviser også online Underviser alle aldre Uddannet fra musikvidenskab

Fra 235,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2400 København NV

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2400 København NV

Fra 235,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Cecilie R. P. 5

Christina Dyhr Thomsen

Oprettet den 26/03/15

Vi har alle i familien brugt Celilie som underviser. Hun er udvist god pædagogiske evner og tålmodighed og været god til at finde på passende numre på klaveret på vores niveau. Vi kan alle på det varmeste anbefale Cecilie.

Tina Jørgensen

Oprettet den 15/04/15

Cecilie er en meget behagelig underviser, der fremstår selvsikker og virker til, hun virkelig ved, hvad hun taler om. Personligt ser jeg op til en sangunderviser, der selv kan synge godt, og det må jeg sige, Cecilie kan :-) Cecilie har en god forståelse for at videreformidle og forklare - og kan sagtens give flere forskellige eksempler på måder at udføre teknikkerne på, hvis man ikke lige forstå det i første omgang. Hun har en afslappet og rar tilgang til undervisningen, og skaber et trygt rum, hvor man tør forsøge alt muligt og eventuelt dumme sig. Cecilie får bestemt mine varmeste anbefalinger!

Ida Juul Poulsen

Oprettet den 12/07/18

Cecilie er en super sød og dygtig underviser. Jeg har gået til klaver hos hende, i næsten to år og jeg har lært virkeligt meget. Cecilie har en meget bred undervisning og har lært mig om mange forskellige genre. Ligeledes er hun også god til, at lytte til mine ønsker og rette undervisningen efter dem.

Lignende undervisere

...