Christina

Christina

Christina

(12)
Fra 359,20 DKK / 45 min.
 • Sang
 • Musical
 • Rytmisk sang
 • Stemmetræning
 • Stemmetræning
 • Stemmetræning
 • Begynder
 • Let øvet
 • Øvet
 • Avanceret
 • Professionel

Gennemsnitlig svartid: 3 t. og 44 min.

Klippekort

Køb af klippekort til en underviser giver dig en nedsat pris, samtidig med at du bevarer fleksibiliteten.

Underviser i:

Sang, Musical, Rytmisk sang, Stemmetræning, Stemmetræning, Stemmetræning

Ugedage:

Mandag / Tirsdag / Onsdag / Torsdag / Fredag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Christina

5 (12)

Birgit N.

Oprettet den 13/03/24

Christina er en usædvanlig kompetent underviser i stemmetræning/sang. Hun er umådelig fagligt dygtig og meget pædagogisk i sin undervisning. Som nybegynder får man opbygget et solidt fundament med en masse grundlæggende teknik - for at udvikle sin stemme og lære at synge. Hun er entusiastisk, energisk og ambitiøs - på elevens vegne. Hun får min varmeste anbefaling.

Stine L.

Oprettet den 10/03/24

Christina er meget dygtig til sit arbejde og jeg kan varmt anbetale dig at du bruger hende. Hun er god til at guide dig, har en bred forståelse for musik og en masse redskaber til at hjælpe dig videre. Jeg glæder mig allerede til min næste time med hende.

Josefine M. P.

Oprettet den 18/06/23

Jeg har haft forskellige sangundervisere i mit liv, men det er desværre ofte endt i at motivationen og interessen forsvandt af den ene eller anden årsag - specielt når det gælder sangteknik. Jeg gav det en chance til og fik anbefalet Christina. Og så skal jeg ellers love for at der kom motivation og interesse. Det har for mig noget at gøre med at jeg har fået meget mere forståelse og overblik over min stemme som instrument, men også fordi at mine muskler simpelthen er blevet stærkere efter vedvarende øvelser og træning. Hendes undervisning har åbnet en helt ny verden for mig, selvom jeg faktisk troede at jeg var ret godt inde i stoffet inden jeg startede. Nu har jeg langt større mulighed for at styre min stemme og foretage bevidste valg i forhold til fortolkning og sangpræstation, frem for bare at synge “i blinde” og håbe på det bedste. Det giver en kæmpe tryghed, når jeg synger. Selvfølgelig er der stadig noget vej endnu, selv efter et års tid, men hun er god til at motivere og fremhæve fremdrift. Og der er sket rigtig meget allerede. Jeg kan mærke at hun er ambitiøs på mine vegne og har en klar plan om hvor vi skal hen. Hun har fokus på det faglige, men er på samme tid super pædagogisk, venlig og imødekommende. Jeg startede lige midt i et stressforløb og hun var fantastisk til at skræddersy et forløb, som gjorde at jeg kunne være med og at det blev en succes. Så jeg vil i høj grad anbefale Christina, hvis du overvejer at opruste på stemmefærdigheder.

Christina's fremhævede kompetencer

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi Fokuserer på stærk sangteknik Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Specialiseret i sang-fortolkning

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8200 Aarhus N

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.
Fra 359,20 DKK / 45 min.

Gennemsnitlig svartid: 3 t. og 44 min.

Lignende undervisere

...