Christina

Christina

Christina

(10)

Priser

Fra 359,20 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Musical, Rytmisk sang, Stemmetræning, Stemmetræning, Stemmetræning

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Christina

5 (10)

Josefine M. P.

Oprettet den 18/06/23

Jeg har haft forskellige sangundervisere i mit liv, men det er desværre ofte endt i at motivationen og interessen forsvandt af den ene eller anden årsag - specielt når det gælder sangteknik. Jeg gav det en chance til og fik anbefalet Christina. Og så skal jeg ellers love for at der kom motivation og interesse. Det har for mig noget at gøre med at jeg har fået meget mere forståelse og overblik over min stemme som instrument, men også fordi at mine muskler simpelthen er blevet stærkere efter vedvarende øvelser og træning. Hendes undervisning har åbnet en helt ny verden for mig, selvom jeg faktisk troede at jeg var ret godt inde i stoffet inden jeg startede. Nu har jeg langt større mulighed for at styre min stemme og foretage bevidste valg i forhold til fortolkning og sangpræstation, frem for bare at synge “i blinde” og håbe på det bedste. Det giver en kæmpe tryghed, når jeg synger. Selvfølgelig er der stadig noget vej endnu, selv efter et års tid, men hun er god til at motivere og fremhæve fremdrift. Og der er sket rigtig meget allerede. Jeg kan mærke at hun er ambitiøs på mine vegne og har en klar plan om hvor vi skal hen. Hun har fokus på det faglige, men er på samme tid super pædagogisk, venlig og imødekommende. Jeg startede lige midt i et stressforløb og hun var fantastisk til at skræddersy et forløb, som gjorde at jeg kunne være med og at det blev en succes. Så jeg vil i høj grad anbefale Christina, hvis du overvejer at opruste på stemmefærdigheder.

Christina M.

Oprettet den 23/02/23

Jeg kan varmt anbefale Christinas undervisning. Hun er altid velforberedt og nærværende, samt god til at sætte sig ind i de ønsker og forventninger jeg har til min undervisning. Hun har givet mig dybdegående øvelser og værktøjer, til at forbedre både sangerkroppen og sangstemmen. Med disse øvelser, har jeg på få måneder fået styrket mine grundlæggende teknikker, omkring vejrtrækning og sangteknik, hvilket har forbedret min sang betydeligt.

Mette W.

Oprettet den 03/12/22

Jeg er enormt glad for min undervisning hos Christina. Hun er grundig og meget lydhør overfor mine ønsker, spørgsmål og behov. Hendes smittende begejstring for fagets grundsubstans, stemmens og kroppens sammenspil, og hendes evne til at formidle øvelser og ny viden til mig har været fantastisk berigende og lærerigt. Som ikke helt ny sanger, men ret utrænet i disciplinen, fandt hun frem til, hvor jeg var i min læring og begyndte der. Når jeg går fra en lektion, er jeg smittet af begejstring, altid klogere og samtidig fyldt af en tro på, at det nye kan læres med tiden. Dejlig følelse.

Christina's fremhævede kompetencer

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi Fokuserer på stærk sangteknik Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Specialiseret i sang-fortolkning

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 13 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8200 Aarhus N

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 13 min.

Lignende undervisere

...