Christina M. S.

(7 anbefalinger)
Uddannet fra Det Danske Musicalakademi
Fokuserer på stærk sangteknik
Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.
Underviser i sang, musical, rytmisk sang, stemmetræning, stemmetræning, stemmetræning
Fra 359,20 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 9 t. og 9 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8200 Aarhus N

Christina kompetencer

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi
Fokuserer på stærk sangteknik
Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.
Specialiseret i sang-fortolkning
Fra 359,20 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 9 t. og 9 min.

Om Christina M. S.

Musicalperformer og underviser i sang, rytmisk sang, sangdramatisering og indlevelse. Christina er professionel uddannet musicalperformer, sanger, skuespiller og danser, med træning fra bl.a. Det Danske Musicalakademi Fredericia, Performing Center Austria Wien, Move'n Act Århus, samt talrige private undervisere og workshops. Hun har medvirket i adskillige musicals, revy og et ABBA-show, været solistsanger på krydstogt, solist til koncertarrangementer, skuespiller, kirkesanger, sangerinde i jazz/swing-trio, og danset for Det Kongelige Teater. Hun startede selv i Århus' musikmiljø som barn, og tilbyder her undervisning indenfor sangteknik, musical, udtryk, sangdramatik og indlevelse.

BEMÆRK :
Grundet engagement på scenen holder Christina en kort pause, men åbner op for elever igen fra starten af Juni. Du er velkommen til at skrive allerede nu, hvis du er interesseret i at starte undervisning før sommerferien.


Om Christinas undervisning
Sangteknisk arbejdes der med en skønsom blanding af : musical mix voice, Estill teknik (v. Klaus Møller), en smule CVT (Sadolin teknik), elementer fra Bel Canto og klassisk sangteknik, samt mange fysiske principper og øvelser fra Anne Rosing Metoden. Alt sammen bundet sammen af sangteorien om 'Stemmens 4 Retninger' efter princip af Perrin Manzer Allen (US/DE). Herunder et stort fokus på afspænding af nakke, kæbe, kropsholdning og lign. og en sund, afslappet 'sangerholdning' når der synges. Det skal være behageligt at synge og sangteknikken skal være stærk, men hvile 'ovenpå' en stor vejrtrækning. Sangdramatisk arbejdes der ud fra teknikken “Acting Songs”, udviklet af den amerikanske New York baserede skuespiller og musiker, David Brunetti, som Christina selv er elev af.

Christina modtager løbende sangteknisk videreuddannelse v. bl.a. Perrin Manzer Allen, Klaus Møller, Johnny Jørgensen, Anne Hjort, Bodil Øland, David Brunetti, m.fl. . I løbet af efteråret 2021 har Christina taget 4 mdr. løbende sangteknisk efteruddannelseskursus v. sanger og sangcoach Anne Hjort og psykoterapeut Lars Bjørn-Hansen, med udgangspunkt i Anne Rosen Metoden, manuel strubemassage, samt nervesystemets og følelsernes påvirkning af mennesket (og dermed sangeren).


Undervisning i sang
• Kropsligt opvarmningsprogram for frigørelse af vejrtrækning, hals og nakke.
• Herunder øvelser for vejrtrækning, luftkontrol og luftkapacitet.
• Øvelser for styrke og smidighed i stemmen, udvidelse af ambitus ved klaver.
• Grundarbejde med en sang, og øvelser for detaljerne i den tekniske udførelse.
• Arbejde med frihed og “levering” af sangen. Styrke teknikken - så slippe den.

Undervisning i sangdramatisering - “Acting Songs”
• Enkelte opvarmningsøvelser for stemmen.
• Arbejde med sangteksten alene, som en skuespillertekst, herunder “situationen” eller “de givne omstændigheder”.
• Karakterarbejde, modtagerforhold, mål og forhindring i tekstens historiefortælling.
• Koblingen mellem tekst og sangens “begrænsninger”.
• Helheden; tekst, fortælling, udtryk, sangen, toner, fortælling, indlevelse.
• OBS: der vil være en del forberedelse forud for hver lektion, bl.a. udenadslære af din valgte sang og tekst.

Første lektion
Christina vil altid gerne høre hvad du tidligere har sunget, hvor du “kommer fra” rent musikalsk, og naturligvis hvor du gerne vil hen i jeres arbejde sammen. Alt efter hvad dét er, har I forud for første lektion aftalt noget forberedelse fra din side (evt. medbragt sang eller forberedelse til sangdramatisk arbejde). Til første lektion : anbefales 60 minutter (eller mere), herefter min. 45 minutter pr. lektion men gerne mere.

Er du begynder mht. teknik, vil I arbejde meget med vejrtrækning, støtte, sunde vaner, basale stræk og øvelser for stemmen, samt hvad du evt. ønsker at arbejde med og blive bedre til. Dertil enten sange du selv vælger eller sange Christina medbringer.

Er du erfaren sanger og har et specifikt ønske til eks. musicalteknik, vil I arbejde udfra den teknik du allerede har, og udvide forståelsen i den retning du ønsker at udvikle dig hen imod.

Er du sanger eller skuespilinteresseret, som gerne vil arbejde med indlevelse, sangdramatik og tekst, vil I først og fremmest tage udgangspunkt i en sang du kommer med, en tekst som siger dig noget, og som udgangspunkt bruge den sangteknik du allerede har, dvs. der vil ikke blive brugt megen tid på sangteknik som sådan (medmindre du har specifikke ønsker om hjælp til teknik).

Søger du optagelse på uddannelsen som musicalperformer el.lign., hjælper Christina dig gerne med forskellige elementer af musicalsang og performance, forud for dine optagelsesprøver.


Anbefalinger
Til første lektion anbefales min. 60 minutter (gerne mere), herefter min. 45 minutter pr. lektion.
Til sangteknik anbefales min. 45 minutter pr. lektion.
Til sangdramatisk indlevelse i teknikken Acting Songs anbefales min. 60 minutter.
Til både sangteknik og sangdramatisering anbefales min. 2x45 minutter.

Christina anbefaler hellere 60 minutter hver anden uge end 30 minutter hver uge, for at få mere ud af undervisningenstiden og de mange øvelser som bygger teknikken op for stemme og krop.
Christina underviser desuden kun elever der er fyldt 16 år, med mindre en yngre elev har stor vokal kunnen og søger særlig musicalteknisk træning.

Anbefalinger af Christina M. S. 5

Oprettet den 24/09/19
Sarah H. J.
Mega dygtig underviser - kan klart anbefales!
Oprettet den 22/07/20
Patricia B.
Udover sangteknik, ligger hun også stor fokus på kroppens fysiske funktioner bl.a. Omkring vejrtrækninger og sådan. Hvis man ville gå i dybden og lære sin stemmes funktioner at kende, samt have kendskab til tekniker vedr. Sang. Så er det helt klart hos Christina du skal have undervisning, for hun er rigtig dygtige.
Oprettet den 05/08/20
Hanne L. V.
Kompetent og effektiv undervisning.
Oprettet den 13/05/21
Sofie F.
Rigtig dygtig sangteknisk, og meget god til at få mig til at forstå min stemme bedre Generelt var hun rigtig professionel og effektiv, jeg følte jeg fik meget ud af hvert enkelte time jeg var der Derudover følte jeg mig tryg, i forhold til jeg ikke havde den store kendskab til sang før Og så var hun super velforberedt til hver time vi havde, og minutter var aldrig spildt Hun kan klart anbefales!
Oprettet den 13/05/21
Rikke B. S.
Christina er ikke bare en dygtig sanger men også en meget kompetent underviser. Hun er god til at beskrive og visualisere øvelserne, så man bliver godt klædt på til at kunne udføre dem rigtigt. Hun har fokus på hele kroppen og ikke kun stemmen, og derfor træner man støtte, vejrtrækning og afspænding, som alt sammen giver en god bund for at synge. Hos Christina springer man ikke over, hvor der er lavest - man træner og øver, og det betaler sig! Hun er god til at finde ens niveau og bygge undervisningen op derfra, og hun er altid forberedt, når undervisningen starter. Hvis du ønsker en underviser, der virkelig kan sit kram og er hammer god til at lære fra sig - så kontakt Christina. Jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger.
Flere anbefalinger

Christina kompetencer

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi
Fokuserer på stærk sangteknik
Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.
Specialiseret i sang-fortolkning

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder