Chris W.

(7 anbefalinger)
Underviser i klaver
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 40 t. og 21 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

2000 Frederiksberg

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 40 t. og 21 min.

Om Chris W.

Chris er en erfaren pianist og guitarist med 16 års professionel erfaring, og har spillet instrumenter siden han var 5 år gammel. Han har udviklet en metode til at undervise børn med indlæringsvanskeligheder, og har stor tålmodighed med børn og unge med disse vanskeligheder.

Chris er født i England, og har boet i Danmark i 17 år, og kan undervise både på dansk og engelsk.

Undervisningen i klaver
Chris underviser i klaver for begyndere og øvede i alle aldre og i undervisningen indgår blandt andet:
-Akkompagnement og brugsklaver
-Nodelæsning
-Rytmeøvelser
-Musikalsk udtryk og indlevelse
-Musikalsk kreativitet og improvisation
-Evt. sangskrivning og komposition
-Evt. kombination af klaver og sang efter elevens ønske

Genre
Chris’ primære genrer er klassisk, jazz, pop, men har i sit arbejdsliv derudover arbejdet med en række stilarter: tango, vals, mazurka, ragtime, samba, reggae, ska og mange andre.

Første lektion
Chris starter med at finde ud af hvad eleven brænder for musikalsk, og hvilken musik eleven er inspireret af og er interesseret i. Undervisningen vil blive planlagt med klare mål for eleven hen ad vejen.

About Chris
Chris is an experienced pianist and guitarist with 17 years of professional experience, and has played instruments since he was 5 years old. He has developed a method for teaching children with learning difficulties, and has great patience with children and young people with these kinds of issues.

Chris is born in England, and has lived in Denmark for 17 years, and can teach in either Danish or English.

Piano Lessons
Chris teaches piano for beginners and experienced students of all ages, and in the classes, he covers among other things:
-Accompaniment and practical piano
-Note reading
-Rhythm exercises
-Musical expression and immersion
-Musical creativity and improvisation
-Song writing and composition (if wanted)
-Combinations of piano and singing (if wanted)

Genres
Chris’ primary genres are classical, jazz, and pop, but he has in his work life also worked with a range of styles: tango, waltz, mazurka, ragtime, samba, reggae, ska, and many others.

First Lesson
Chris starts out finding out what excites the student musically, and what kind of music the student is inspired by and interested in. The lesson plan will be developed with clear goals for the student along the way.

Anbefalinger af Chris W.

5 Gennemsnit baseret på 7 anbefalinger

Line N.
Chris er en utrolig dygtig underviser, både dine klaver færdigheder forbedres og din dannelse indenfor den musikalskeverden. Chris tager udgangspunkt i den enkeltes elevs ønsker og stimulerer dermed interessen for klaver undervisningen. Chris er mere end en klaver lærer, Chris er en mentor og vejviser for alle som ønsker at udvikle deres klaver evner. Line Nordberg
Xiaoming C.
Chris er den bedste lærer jeg har haft. Hans undervisning er en fantastisk blanding af musikforståelse, teknik, sjove udfordringer, vigtigt indlæringer. Jeg går derfra, glad og motiveret hver gang. Jeg lærer hurtigt uden at føle mig presset til det. Efter en svær lektion en gang, sagde jeg til ham, jeg håber, at jeg husker det hele. Hans svar var, du er velkommen til at glemme, vi skal nok øve indtil du husker. Det er virkelig en befriende indstilling. Jeg har brugt det overfor mine kollegaer på arbejdet. Det virker lige motiverende hos dem. :-) Chris er god til at spotte, hvad der skal arbejdes på og lytte til, hvad jeg synes er svært. Han tager udgangspunkt i det, og give mig lige nok udfordringer, så det er sjovt, men ikke så meget, så jeg drukner i det. Jeg har gået der i 3 måneder nu, og føler allerede, at jeg har lært og forbedret mig så meget som jeg ikke forestillede mig var muligt og har haft det super sjovt undervejs. Jeg håber, at der er flere heldige, der får lov til at opleve Chris og lærer fra ham.
Inger L.
Chris har været min klaverlærer i et år, og han er den bedste klaverlærer, jeg har haft! Desværre må jeg sige farvel til ham nu, fordi jeg skal flytte. Chris er meget imødekommende og er god til at få én til at føle sig tryg. Noget af det, jeg bedst kan lide ved Chris, er, at han tager udgangspunkt i mine ønsker – f.eks. i forhold til genrer og klaverstykker. Han er god til at pejle sig ind på, hvor ens lyst og interesse ligger og finder altid gode stykker ud fra det. Det er meget motiverende! Chris stiller krav og sørger dermed for, at der er en fremgang, men kravene bliver aldrig uoverskuelige. Han er rigtig god til at finde den balance. Og så er han en meget anerkendende lærer! Jeg kan varmt anbefale Chris. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne fortsætte hos ham. Kh Inger, 14 år.
Lise K.
Vores søn Harald har nu gået til klaver hos Chris i et halvt års tid, og det er en ubetinget succes. Hver onsdag får vi et MEGET glad barn hjem fra undervisningen. Chris leverer den perfekte blanding af nodelære, improvisation og leg med klaveret; han har en enestående evne til at aflæse Harald og finde frem til lige nøjagtig den undervisningsform og det materiale, som han synes er sjovt og spændende. Fra den allerførste dag har Chris formået at udfordre Harald og kaste ham ud i at spille musik, der passer lige nøjagtigt til hans niveau, temperament og interesser. Chris er et sødt og humoristisk menneske, som forstår at skabe en hyggelig stemning, uden at det går ud over motivationen eller disciplinen. Efter mange forsøg på at finde den perfekte klaverlærer til Harald, er det nu endelig lykkedes; vi kan kun give Chris vores allervarmeste anbefalinger.
Amalie
Chris is the best teacher I have had at musikundervisning (out of three). He’s always in a wonderful mood and impress me with his skills. He makes you feel valued and important because he takes his time and don’t have a timer on. So you’re not just an “in and out”. His teaching is very relaxed and “hyggelig”. The lessons aren’t structured with homework. I did get some, when I asked for it, but we would often not do it because, in the lesson, we would be inspired to do something els. You will have to be deciplined yourself to go home and do what was discussed throughout the lesson. For me this has been the best way of learning and I feel very inspired.
Flere anbefalinger

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder