Chris W.

(6 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Klaver

Certificeret underviser i: Klaver


Svarer normalt indenfor 13 t. og 30 min.

Chris W. er SuperTeacher (?)


Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2000 Frederiksberg

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Om Chris W.

Chris er en erfaren pianist og guitarist med 16 års professionel erfaring, og har spillet instrumenter siden han var 5 år gammel. Han har udviklet en metode til at undervise børn med indlæringsvanskeligheder, og har stor tålmodighed med børn og unge med disse vanskeligheder.

Chris er født i England, og har boet i Danmark i 17 år, og kan undervise både på dansk og engelsk.

Undervisningen i klaver
Chris underviser i klaver for begyndere og øvede i alle aldre og i undervisningen indgår blandt andet:
-Akkompagnement og brugsklaver
-Nodelæsning
-Rytmeøvelser
-Musikalsk udtryk og indlevelse
-Musikalsk kreativitet og improvisation
-Evt. sangskrivning og komposition
-Evt. kombination af klaver og sang efter elevens ønske

Genre
Chris’ primære genrer er klassisk, jazz, pop, men har i sit arbejdsliv derudover arbejdet med en række stilarter: tango, vals, mazurka, ragtime, samba, reggae, ska og mange andre.

Første lektion
Chris starter med at finde ud af hvad eleven brænder for musikalsk, og hvilken musik eleven er inspireret af og er interesseret i. Undervisningen vil blive planlagt med klare mål for eleven hen ad vejen.

About Chris
Chris is an experienced pianist and guitarist with 17 years of professional experience, and has played instruments since he was 5 years old. He has developed a method for teaching children with learning difficulties, and has great patience with children and young people with these kinds of issues.

Chris is born in England, and has lived in Denmark for 17 years, and can teach in either Danish or English.

Piano Lessons
Chris teaches piano for beginners and experienced students of all ages, and in the classes, he covers among other things:
-Accompaniment and practical piano
-Note reading
-Rhythm exercises
-Musical expression and immersion
-Musical creativity and improvisation
-Song writing and composition (if wanted)
-Combinations of piano and singing (if wanted)

Genres
Chris’ primary genres are classical, jazz, and pop, but he has in his work life also worked with a range of styles: tango, waltz, mazurka, ragtime, samba, reggae, ska, and many others.

First Lesson
Chris starts out finding out what excites the student musically, and what kind of music the student is inspired by and interested in. The lesson plan will be developed with clear goals for the student along the way.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Chris W.

5 Gennemsnit baseret på 6 anbefalinger

Xiaoming C.
Christ er den bedste lærer jeg har haft. Hans undervisning er en fantastisk blanding af musikforståelse, teknik, sjove udfordringer, vigtigt indlæringer. Jeg går derfra, glad og motiveret hver gang. Jeg lærer hurtigt uden at føle mig presset til det. Efter en svær lektion en gang, sagde jeg til ham, jeg håber, at jeg husker det hele. Hans svar var, du er velkommen til at glemme, vi skal nok øve indtil du husker. Det er virkelig en befriende indstilling. Jeg har brugt det overfor mine kollegaer på arbejdet. Det virker lige motiverende hos dem. :-) Chris er god til at spotte, hvad der skal arbejdes på og lytte til, hvad jeg synes er svært. Han tager udgangspunkt i det, og give mig lige nok udfordringer, så det er sjovt, men ikke så meget, så jeg drukner i det. Jeg har gået der i 3 måneder nu, og føler allerede, at jeg har lært og forbedret mig så meget som jeg ikke forestillede mig var muligt og har haft det super sjovt undervejs. Jeg håber, at der er flere heldige, der får lov til at opleve Chris og lærer fra ham.
Inger L.
Chris har været min klaverlærer i et år, og han er den bedste klaverlærer, jeg har haft! Desværre må jeg sige farvel til ham nu, fordi jeg skal flytte. Chris er meget imødekommende og er god til at få én til at føle sig tryg. Noget af det, jeg bedst kan lide ved Chris, er, at han tager udgangspunkt i mine ønsker – f.eks. i forhold til genrer og klaverstykker. Han er god til at pejle sig ind på, hvor ens lyst og interesse ligger og finder altid gode stykker ud fra det. Det er meget motiverende! Chris stiller krav og sørger dermed for, at der er en fremgang, men kravene bliver aldrig uoverskuelige. Han er rigtig god til at finde den balance. Og så er han en meget anerkendende lærer! Jeg kan varmt anbefale Chris. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne fortsætte hos ham. Kh Inger, 14 år.
Lise K.
Vores søn Harald har nu gået til klaver hos Chris i et halvt års tid, og det er en ubetinget succes. Hver onsdag får vi et MEGET glad barn hjem fra undervisningen. Chris leverer den perfekte blanding af nodelære, improvisation og leg med klaveret; han har en enestående evne til at aflæse Harald og finde frem til lige nøjagtig den undervisningsform og det materiale, som han synes er sjovt og spændende. Fra den allerførste dag har Chris formået at udfordre Harald og kaste ham ud i at spille musik, der passer lige nøjagtigt til hans niveau, temperament og interesser. Chris er et sødt og humoristisk menneske, som forstår at skabe en hyggelig stemning, uden at det går ud over motivationen eller disciplinen. Efter mange forsøg på at finde den perfekte klaverlærer til Harald, er det nu endelig lykkedes; vi kan kun give Chris vores allervarmeste anbefalinger.
Amalie
Chris is the best teacher I have had at musikundervisning (out of three). He’s always in a wonderful mood and impress me with his skills. He makes you feel valued and important because he takes his time and don’t have a timer on. So you’re not just an “in and out”. His teaching is very relaxed and “hyggelig”. The lessons aren’t structured with homework. I did get some, when I asked for it, but we would often not do it because, in the lesson, we would be inspired to do something els. You will have to be deciplined yourself to go home and do what was discussed throughout the lesson. For me this has been the best way of learning and I feel very inspired.
rasmus edelberg
Chris er en fantastisk underviser fordi han motiverer mine børn på 8 og 10 til at lege sig til at lære at spille klaver, både når han er sammen med dem, og når de er alene med klaveret. Han tager udgangspunkt i barnets behov og interesser, hvilket motiverer dem til at spille "deres egen musik" f.eks. kendte pop-sange, mens han kører metoder, nodelæsning og musikteori ind af bagdøren i store læs. Det er formidabelt. Glæden i min søns øjne over at spille musik for mig "se hvad jeg lige har lært far!" er universer fra min egen barndoms klaverundervisning med en stram tante der terpede, og hvor øvning var en pligt. Indimellem bliver vi som forældre inddraget og får et par klare budskaber om hvordan vi kan øve med vores barn og hvad læringsmålene er for tiden. Men selve klaverspillet mestrer Chris som ingen anden, og han giver af sig selv hver gang han er sammen med børnene. Selvom jeg også fik noget ud af min egen barndoms klaverundervisning - som jeg er taknemmelig for i dag - så er jeg fascineret af at mine børn lærer mere og hurtigere, har det sjovere samt forstår deres instrument meget bedre end jeg... selvom de kun har gået til klaver langt færre år end jeg gjorde. Min ældste dreng ønsker sig nu et key-board, så han kan indspille sine egne sange. Jeg skal lige have talt med Chris om hvordan vi gør det bedst...
Flere anbefalinger

Del Christopher's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder