Cintia

Cintia

Priser

Fra 232,80 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang og klaver, Musikteori, Musikalsk legestue, Klaver, Sang

Om Cintia

Jeg er Cintia, uddannet musiklærer.Jeg har studeret musikpædagogik for at kunne dele ud af min passion og kærlighed til musik. Det bedste ved at være lærer, er det at dele med andre, at udveksle ideer. Jeg er et meget åbent og kreativt menneske. Min undervisning er baseret på leg og sjov. Særligt er jeg specialiseret i Eurytmi af Dalcroze-metoden (undervisningsmetode baseret på sammenbinding af musik og bevægelse). Dertil har jeg også arbejdet meget med Kodaly og Orff. I øjeblikket er jeg i gang med det sidste år af en master-uddannelse i Music Education på Rytmisk Konservatorium i Kbh; hvor mit kandidatprojekt handler om anvendelse af Dalcroze-musiklæremetode, dans, bevægelse, vocal painting og dukketeater mm. til undervisning i at skrive og læse musik for ordblinde.

Jeg har lang erfaring som lærer Jeg har arbejdet i 7 år på Colegio San José Obrero med musikteori, klaver, musikalsk indvielse, kor. På den skole har jeg arbejdet med alle slags elever fra 3 år til unge på 18 år. Jeg har også arbejdet de sidste tre år inden for andre sektorer af musikundervisningen, hvor jeg underviste balletdansere i musik.

I løbet af mit liv har jeg lavet forskellige typer arbejde: Jeg har lavet musik- og spasnkworkshops i Kbh. Jeg har været sanger på Teatro Principal (Hovedteatret i Palma), jeg har arbejdet i en musical, jeg har været ekstra i en teaterforestilling i det internationale teater i Merida klassisk teater.

Jeg arbejdet i forskellige sociale projekter: Jeg har ledet og akkompagneret Casal de las donas- koret, jeg har lavet samarbejder som underviser, og jeg har akkompagneret Sons de Barri- projektet med klaver eller slagtøj.
Jeg har mange videoer, du kan se på min instagram, hvor jeg synger eller spiller klaver, men se herunder nogle andre videoer fra youtube:
https://youtu.be/qVLfbVye3c4
Jeg leder damekoret
https://youtube.com/playlist?list=PLU3z01vRprkhS6KjPgIBIb6n8CizDob4_
som sanger
https://youtube.com/playlist?list=PLU3z01vRprkhgJsN2-zRyTgeHm_xhX7Y-
som pianist
https://www.instagram.com/c._lluna

Cintia's fremhævede kompetencer

God til børn med koncentrationsbesvær Underviser både i klassisk og rytmisk musik Underviser kun børn God til begyndere Underviser alle aldre Uddannet inden for pædagogik Uddannet fra musikkonservatorium Mulighed for at undervise søskende sammen Fokuserer på stærk sangteknik Underviser også online

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 56 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    2300 København S

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 56 min.

Lignende undervisere

...