David S.

(4 anbefalinger)
Underviser i klaver, marimba, slagtøj, trommer
Fra 186,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 55 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

5000 Odense C

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

6600 Vejen

5800 Nyborg

Fra 186,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 55 min.

Om David S.

David Sachsenskjold er statsprøvet musikpædagog med over femten års erfaring som underviser i trommer og klaver.

Undervisningen

Undervisning i klaver (fra 7 års alderen):
David har stor erfaring med begynderundervisning af mindre børn ned til syv års alderen, og erfaring med at lege klaverspillet ind i de yngste. Nodelæsning vil langsomt blive introduceret, og der vil også indgå andre elementer end selve klaverspillet, herunder klapning af rytmer. Undervisning af lidt ældre børn og voksne uanset niveau kan både foregå efter såvel en klassisk som rytmisk metodik, og et mere mangfoldigt forløb er også muligt.

Undervisning i trommesæt (fra 9 års alderen):
De første gange vil gå med at grundlægge eller opdatere teknikken på lilletromme, lære lette rockrytmer og rundgange, samt stifte bekendskab med den måde man noterer trommesæt på i et nodesystem.
I et længerevarende forløb vil du gennemgå store dele af det kæmpe katalog af genrer, man kan beskæftige sig med som trommeslager, herunder rock, pop, jazz og latinstilarterne.
Som voksenelev skal du ikke være bange for at booke en time, selvom du aldrig har holdt på et par trommestikke i hænderne før - David skal nok hjælpe dig i gang.

Undervisning i marimba (fra 9 års alderen):
Vil du lære skalapil og indføring i lette melodier. Herefter nodelæsning, etudespil, og firekøllespil.

Undervisning i slagtøj (fra 9 års alderen):
David er uddannet klassisk janitshar øver han dagligt på en bred palet af de instrumenter, som en professionel slagtøjsspiller skal kunne betjene. Uanset om du interesserer dig for soloværker, garderrepertoire eller klassiske orkesterstudier er du meget velkommen.

Første lektion
Indkredse elevens ønsker med undervisningen. Aftale videre forløb.

Undervisningen foregår i Davids hjem, som ligger centralt i Odense - få minutter fra banegården. Hjemmeundervisning hos eleven er også en mulighed.

Anbefalinger af David S. 5

Oprettet den 19/09/19
Andreas N.
En super dygtig lærer, jeg har lært meet på kort tid
Oprettet den 23/12/20
Tina B.
David er en meget hyggelig mand, som ret hurtigt pejler sig ind på sin elevs behov for undervisning. Ingen tjekliste - by the book - undervisning. Og så er han en glad dreng, hvilket jeg nyder meget. God humor. David er dedikeret.
Oprettet den 24/10/21
Dalia A.
Outstanding Teacher
Oprettet den 28/02/22
Tove T. H.
David er en dygtig underviser . Derudover har han "gefül" for, hvad min datter gerne vil spille - så undervisningen består primært at melodier, som hun kan forholde sig til. Advarsel: David går op i fingersætning !! (...og det er ikke dårligt, men smadder-irriterende, når man er barn og nybegynder /smiler/!) Hvis dit barn blot skal lære at spille lidt klaver på må og få og uden en egentlig basal tilgang til instrumentet, fingersætning og teori, skal du IKKE vælge David!

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder