Ditte M. L. C.

(4 anbefalinger)
Specialiseret i rytmisk musik
Underviser børn fra 8 år
15+ års erfaring som underviser
Underviser i sang, rytmisk sang, rytmelære
Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 24 t. og 55 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2970 Hørsholm

Ditte kompetencer

Specialiseret i rytmisk musik
Underviser børn fra 8 år
15+ års erfaring som underviser
Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 24 t. og 55 min.

Om Ditte M. L. C.

Ditte er en udadvendt sanglærer som er uddannet musicalartist og sanger/ sangpædagog på Malmø Musical Academy og på Complete Vocal Institute.
Ditte har 13 års undervisningserfaring. Hun har undervist på Lof, Aof, musikskolen på Freinetskolen, Hørsholm musikskole, privat og Scenekunstskolen i Slagelse.
Ditte underviser hovedsageligt børn fra 9 år, dog også voksne. Hun har været fuldtidspædagog og brugt sang og teater i hendes undervisning bl.a på Skovshoved skole og Fritidscenter.
Hun har været instruktør og sanglærer på teaterforestillinger(Espergærde Fritidscenter) - samt i MGP-shows for mellemtrinsbørn.

Instrument
Ditte underviser i solosang, søskendepar og små hold, både begyndere og øvede fra alderen 9 år.
- Der undervises i sangteknik og sangudtryk.
- Vi fokuserer på støtten, laver sangøvelser ved klaveret.
- Går i dybden med tekst og det musikalske udtryk.
Ditte arbejder især med at motivere eleven og hvordan du er som performer/sanger, hvordan du kommer ud over scenekanten med din sang.

Genre
Ditte underviser i: jazz, pop, rock, country, folk, soul og R&B og danske traditionelle sangesamt børnesange.

Første lektion
Vi taler om hvad DU gerne vil arbejde med og synge. Du synger din sang igennem. Vi finder de helt rigtige øvelser til DIG og Ditte sørger for at du føler dig godt tilpas hele vejen igennem.

Begyndere
Vi tager udgangspunkt i hvad du gerne vil lære, hvad du kan og laver et program til dig. Du får lidt øvelser med hjem og vi finder den helt rigtige sang til dig. Dine forældre må gerne være med første gang og derefter prøver vi på at arbejde alene sammen. Ditte sørger for et trygt rum.

Anbefalinger af Ditte M. L. C. 5

Oprettet den 23/06/20
Pernille L. S.
Vores datter på ni år har været meget glad for at gå til sang hos Ditte. Vores datter kom ind på Sankt Annæ Gymnasium (sangskole), efter et forløb hos Ditte. Vores datter har fået mere selvtillid, blevet bedre til at trække vejret rigtigt og forbedret sin sang. Ditte er sød, dygtig, god til at motivere og god til både at støtte og udfordre i undervisningen.
Oprettet den 15/08/20
Linea B.
Jeg har været rigtig glad for at få undervisning hos Ditte. Hun er en dygtig sanger og underviser og hun har lært mig meget på den tid jeg har gået hos hende. Hun har lært mig at komme ud af min comfortzone og hun har bestemt udfordret mig med nogle svære sange, som jeg ikke selv ville have valgt, hvilket gør at man lære at tro på sig selv og tro på at man godt kan. Min familie og venner siger, at de tydeligt kan høre forskel på min sang og at jeg har forbedret mig meget siden jeg er startet til sangundervisning hos Ditte.
Oprettet den 29/01/21
Tea G. M.
Ditte er en underviser der positiv og glad. Hun kommer med konstruktiv kritik, og lytter til hendes elevers ønsker.
Oprettet den 03/12/21
Camilla S.
Ditte er en fantastisk lærer. God til at få en til at slappe af og føle sig tryg i hendes selvskab. Selvom man laver fejl får man konstruktiv kritik som man kan arbejde med. Kun gode anbefalinger herfra

Ditte kompetencer

Specialiseret i rytmisk musik
Underviser børn fra 8 år
15+ års erfaring som underviser

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder