Ditte M. L. C.

(4 anbefalinger)
Underviser i sang, rytmisk sang, rytmelære
Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2970 Hørsholm

Fra 236,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Har en svartid på +100 timer

Om Ditte M. L. C.

Ditte er uddannet musicalartist og sanger/ sangpædagog på Malmø Musical Academy og på Vocal Institute. Ditte har 13 års undervisningserfaring. Hun har undervist på Lof, Aof, musikskolen på Freinetskolen, Hørsholm musikskole, privat og Scenekunstskolen i Slagelse. Ditte underviser på alle niveauer og fra alderen 9 år.

Instrument
Ditte underviser i solosang og små hold, både begyndere og øvede fra aldren 9 år.
- Der undervises i sangteknik og sangudtryk.
- Vi kigger på støtten, laver sangøvelser.
- Går i dybden med tekst og det musikalske udtryk.
Ditte arbejder især med hvordan du er som performer, hvordan du kommer ud over scenekanten med din sang.

Genre
Ditte underviser i: jazz, pop, rock, country, folk, soul og r&b og danske traditionelle sange, og børnesange.

Første lektion
Vi snakker om hvad DU gerne vil arbejde med og synge. Du synger din sang igennem. Vi finder de helt rigtige øvelser til DIG og Ditte sørger for at du føler dig godt tilpas hele vejen igennem.

Begyndere
Vi tager udgangspunkt i hvad du gerne vil lære, hvad du kan og laver et program til dig. Du får lidt øvelser med hjem og vi finder den helt rigtige sang til dig.

Anbefalinger af Ditte M. L. C.

5 Gennemsnit baseret på 4 anbefalinger

Camilla S.
Ditte er en fantastisk lærer. God til at få en til at slappe af og føle sig tryg i hendes selvskab. Selvom man laver fejl får man konstruktiv kritik som man kan arbejde med. Kun gode anbefalinger herfra
Tea G. M.
Ditte er en underviser der positiv og glad. Hun kommer med konstruktiv kritik, og lytter til hendes elevers ønsker.
Linea B.
Jeg har været rigtig glad for at få undervisning hos Ditte. Hun er en dygtig sanger og underviser og hun har lært mig meget på den tid jeg har gået hos hende. Hun har lært mig at komme ud af min comfortzone og hun har bestemt udfordret mig med nogle svære sange, som jeg ikke selv ville have valgt, hvilket gør at man lære at tro på sig selv og tro på at man godt kan. Min familie og venner siger, at de tydeligt kan høre forskel på min sang og at jeg har forbedret mig meget siden jeg er startet til sangundervisning hos Ditte.
Pernille L. S.
Vores datter på ni år har været meget glad for at gå til sang hos Ditte. Vores datter kom ind på Sankt Annæ Gymnasium (sangskole), efter et forløb hos Ditte. Vores datter har fået mere selvtillid, blevet bedre til at trække vejret rigtigt og forbedret sin sang. Ditte er sød, dygtig, god til at motivere og god til både at støtte og udfordre i undervisningen.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder