Elena I.

(2)

Mød Elena I.

Om

Instrument
Klaver, Hørelære, Musikteori
Lokation
Ringsted. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
2 t. og 30 min.

Om Elena I.

Vores dygtige underviser Elena giver lektioner i klassisk og rytmisk klaver, og sammen vil I planlægge et godt undervisningsforløb.

Klaver
Elena underviser i klaver på alle niveauer og i alle aldre (6-70 år). I undervisningen indgår der
blandt andet:
- Node grammatik
- Lære at spille musikstykker
- Sammenspil
- Hørelære
- Musik Teori

Elena har undervist alle slags elever med henblik på at lære at læse og forstå noder på et advanceret og professionelt niveau.


Hvis du er nybegynder vil den første time typisk starte med en introduktion til instrumentet. Elena vil forklare og fortælle om de forskellige noder, og fra første lektion prøver hun at lære eleven en let melodi, for at prøve at motivere til videre udvikling. Elena vil også prøve at vise hvordan man spiller med fire hænder på et klaver.

Hvis du i forvejen er erfaren med klaver, vil hun finde ud af hvad du kan i forvejen og bede dig vise det. Og derefter finde en plan for undervisning sammen med dig

Skriv en uforpligtende besked til Elena hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.


Anbefaling
"Elena er utroligt kompetent, fleksibel, sød og imødekommende og helt klar til at prøve nye ting, så hun får vores varmeste anbefaling. Vi kunne ikke have fundet en bedre underviser.” - Mette og Claus, elever ved Elena

Elena I.'s fremhævede kompetencer

Specialiseret i klassisk musik Underviser i noder Uddannet fra musikkonservatorium Underviser både i klassisk og rytmisk musik

Fra 178,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    4100 Ringsted

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 178,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Elena I. 4.5

Katja D. E.

Oprettet den 08/03/22

Hun er fantastisk dygtig, inspirerende og støttende. Jeg startede som selvlært uden megen erfaring og Elena har virkelig hjulpet mig og flyttet mig meget bare på det lille halve år hun har undervist mig!

Jens S.

Oprettet den 14/11/21

Fordi Elena er empatisk, og noget forlangende om opfølgning og øvning. Men ikke på en svært krævende måde. I virkeligheden er det op til eleven selv, men man skal dog have noget ud af tiden hos hende. Venlig og naturlig. Kan varmt anbefales !

Lignende undervisere

...