Emad H.

(1 anbefaling)
Underviser i guitar
Fra 168,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 6 t. og 12 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

7000 Fredericia

8000 Aarhus C

Fra 168,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 6 t. og 12 min.

Om Emad H.

Emad har undervist de sidste 11 år på linjen Rytmisk Musik & Solo, med guitar som hovedinstrument, og har haft elever i alderen 5-40 år. Emad kan undervise på dansk, engelsk, arabisk og spansk.

Undervisning i Guitar
Dit niveau kan være helt fra begynder til meget øvet, og stilarterne kan være alt fra Flamenco, rock, pop og blues. Emad er ekspert i Flamencoteknik, som er en imponerende måde at spille guitar på. Han er i stand til at undervise både begyndere og øvede i alle aldre, og i undervisningen indgår blandt andet:
- Musikteori
- Akkorder
- Teknikker
- Læsning af tabs
- Improvisation

Første lektion
Emad tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Han går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas med valg af både repertoire og undervisningsformer. Undervisningen foregår i et afslappet forum, hvor eleven kan slå sig løs og udforske, at det skal være nemt og sjovt at lære.

Skriv en uforpligtende besked til Emad hvis dette har fanget din interesse!

Anbefalinger af Emad H. 5

Oprettet den 30/09/20
Mikael C.
Jeg har haft et super godt forløb med emad. Vi har været igennem flere forskellige genrer og stilarter. Vi har terpet en del teori som normalt kan være lidt tørt og kedeligt, men emad formår at gøre det sjovt at lære hele vejen igennem. Jeg har udviklet mig utroligt meget på kort tid, og jeg kan kun give min største anbefaling til emad :-)

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder