Emil

Emil

Emil

Om Emil

I min undervisning ønsker jeg at dele glæden ved musik og håber på at mine elevers succesoplevelser giver dem selvtillid til at de kan udtrykke sig musikalsk.

Genremæssigt bevæger jeg mig mest inden for pop og rock, men eleven er mere end velkommen til selv at vælge hvilke sange de vil lære.

Jeg introducerer løbende mine elever for teknikker og teori, som både kan bruges til at spille og skabe musik. Jeg er mere interesseret i at ‘bruge ørerne’ end i at læse noder, men jeg er åben for noder som hjælpemiddel.

Ved at studere andres musik, får vi redskaber til at skabe vores egen musik og udtryk gennem improvisation, sangskrivning eller komposition. For at nå dertil foretrækker jeg længere undervisningsforløb, hvor vi dykker dybere ned i musikken for hver gang.

Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt.

Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er. Her vil jeg spørge ind til, hvad eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion. Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Jeg har 3 års erfaring med at undervise primært børn og unge i musik, men jeg tager elever i alle aldre. Jeg underviser fra nybegynder- niveau op til MGK-niveau. Jeg underviser både privat, i hold og som familie. Jeg tilbyder også fjern-undervisning hvis det passer eleven bedst. Det kan dog være svært at få samme udbytte.

Jeg har spillet guitar i 15 år, og både været i bands, som sangskriver/guitarist, samt indspillet på mine egne kompositioner til film og musikudgivelser. Derudover har jeg holdt sangskrivning/musikproduktions workshops for gymnasieelever og været lydmand både i studiet og til live-koncerter.

Uddannelsesmæssigt, har jeg en kandidat i Filmkomposition fra Syddansk Musikkonservatorium, samt en bachelor i Musik fra Aalborg Universitet. Jeg har desuden studeret Musikproduktion i tre år på MGK i Køge.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Priser

Fra 240,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Sangskrivning, Musikproduktion, Elektronisk musikproduktion, Filmkomposition, Sammenspil, Lydteknik, Indspilning

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Emil's fremhævede kompetencer

Underviser op til MGK-niveau 3+ års erfaring som underviser Uddannet fra musikkonservatorium God til begyndere Underviser børn fra 6 år Uddannet fra MGK Uddannet fra musikvidenskab

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 13 t. og 52 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  5270 Odense N

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 13 t. og 52 min.

Lignende undervisere

...