Enrico

Enrico

Enrico

(2)

Om Enrico

En typisk undervisningstime med mig er lærerig, udfordrende og sjov. For mig er det vigtigt at eleven er med til at bestemme hvad undervisningen skal indeholde, hvilke numre vi spiller, og hvordan undervisningen foregår. Eleven skal kunne føle sig godt tilpas og tryg i undervisningssituationen. Ud fra denne gode dialog med eleven, basal viden inden for teoretisk undervisningslære og min undervisningserfaring skræddersyr jeg et program som forhåbentligt vil kunne rykke eleven både teknisk og musikalsk.

Jeg kan undervise både i rytmisk klaver (jazz, blues, pop/rock) og klassisk klaver. Undervisningen må meget gerne foregå hos eleven selv, da det ofte er lidt tryggere rammer, men kan også foregå hjemme hos mig. Jeg anbefaler køb af klippekort da det er billigst og nemmest, samt lektioner en gang om ugen.
Hvis vi undervejs finder ud af det passer bedre med hver anden uge eller 60 min lektioner, så gør vi det.

Om mig
Jeg er uddannet kandidat i rytmisk klaver fra Syddansk Musikkonservatorium. I mit professionelle musikerskab kombinerer jeg mange forskellige ting. Jeg er blandt andet tit ude at spille med forskellige bands/projekter, jeg komponerer og udgiver min egen musik, og jeg underviser talentfulde og engagerede elever i alle aldre. Denne kombination af forskellige musikalske aktiviteter er med til at gøre mig til en mere komplet musiker.

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver, Musikteori

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Enrico

5 (2)

Louis M.

Oprettet den 22/03/23

As I am not talking Danish fluently, I have taken piano lessons with Enrico in English. Since I am not only interested in piano, but also in music theory, his lessons are really good, and suit my expectations very well. Whether you are Danish or not, you can take piano lessons with him without any hesitation !

Jørgen K.

Oprettet den 01/12/22

Eneico er meget tålmodig og har en god pædagogisk tilgang - undervisning foregår i rolige omgivelser. Kan på det varmeste anbefale Enrico

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 3 t. og 32 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    9000 Hasseris

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 3 t. og 32 min.

Lignende undervisere

...