Enrico S.

(1)

Mød Enrico S.

Om

Instrument
Klaver, Musikteori
Lokation
Hasseris. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
2 t. og 17 min.

Om Enrico S.

En typisk undervisningstime med mig er lærerig, udfordrende og sjov. For mig er det vigtigt at eleven er med til at bestemme hvad undervisningen skal indeholde, hvilke numre vi spiller, og hvordan undervisningen foregår. Eleven skal kunne føle sig godt tilpas og tryg i undervisningssituationen. Ud fra denne gode dialog med eleven, basal viden inden for teoretisk undervisningslære og min undervisningserfaring skræddersyr jeg et program som forhåbentligt vil kunne rykke eleven både teknisk og musikalsk.

Jeg kan undervise både i rytmisk klaver (jazz, blues, pop/rock) og klassisk klaver. Undervisningen må meget gerne foregå hos eleven selv, da det ofte er lidt tryggere rammer, men kan også foregå hjemme hos mig. Jeg anbefaler køb af klippekort da det er billigst og nemmest, samt lektioner en gang om ugen.
Hvis vi undervejs finder ud af det passer bedre med hver anden uge eller 60 min lektioner, så gør vi det.

Om mig
Jeg er uddannet kandidat i rytmisk klaver fra Syddansk Musikkonservatorium. I mit professionelle musikerskab kombinerer jeg mange forskellige ting. Jeg er blandt andet tit ude at spille med forskellige bands/projekter, jeg komponerer og udgiver min egen musik, og jeg underviser talentfulde og engagerede elever i alle aldre. Denne kombination af forskellige musikalske aktiviteter er med til at gøre mig til en mere komplet musiker.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    9000 Hasseris

    Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Enrico S. 5

Jørgen K.

Oprettet den 01/12/22

Eneico er meget tålmodig og har en god pædagogisk tilgang - undervisning foregår i rolige omgivelser. Kan på det varmeste anbefale Enrico

Lignende undervisere

...