Fredrik L.

Underviser i saxofon
Fra 303,75 DKK / 45 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 10 t. og 56 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

1573 København V

I øvelokale

1573 København V

Fra 303,75 DKK / 45 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 10 t. og 56 min.

Om Fredrik L.

Jeg elsker SAXOFONEN fordi det er det instrument, der kommer stemmen nærmest i følelsesmæssig udtrykskraft.
Saxofonen kan hviske og skrige, le og græde som intet andet instrument, derfor er det også vældigt vigtigt som det første at lære sig at beherske dets tone og lyd. Uden en god og udtryksfuld klang, bliver det du spiller ligegyldigt, uanset hvor hurtigt du flytter fingrene.
Jeg har udviklet mit eget system til undervisning i klangbeherskelse og klangbevidsthed, som jeg har brugt til undervisning af saxofonister i alle aldre og på alle niveauer, fra let øvede til professionelle.
Vi kommer bl.a. til at dykke helt ned i lyden hos det rytmiske saxofonspils store navne, som vi bruger til at udvikle din klangbevidsthed og dermed din egen lyd.
I alle lektioner, kommer vi til at spille sammen. Vi kan spille vi duetter på vores saxofoner, jeg kan akkompagnere dig på klaver, eller vi spiller sammen på vores saxofoner til “play-a-longs”/“music-minus-one”-optagelser.
Vi optager ofte os selv, så du får mulighed for at lytte til dig selv udefra og høre, hvordan det egentlig lyder.

IMPROVISATION
Jeg underviser også i improvisation, som jo er noget vi saxofonister ofte beskæftiger os med.
At improvisere vil, i musik, sige at opfinde sine egne melodier. Til det skal man bruge sit indre øre, og derfor vil vi i første omgang arbejde med at træne det indre øre i at høre nye melodier oven på den kendte musik.
At improvisere handler også om sprog- og stilkundskab, som vi vil arbejde med, ved at lytte til hvordan de store solister gør.
Først herefter kan vi eventuelt dykke ned i teorien og skalaerne.

SAMMENSPIL
Vi lærer jo ikke at spille et instrument, for kun at stå derhjemme og spille for os selv, vi gør det for at kunne spille musik sammen med andre.
At lære sig at placere sit instrument i en orkesterlyd, er en særlig kunst. Det kan vi arbejde med, hvis du har nogen, du spiller i band eller orkester med. Vi kan lave nogle sammenspils-sessions med dem, som en del af undervisningen. Mit øvelokale har rigelig plads og alt hvad, der behøves til det af trommesæt og forstærkere.

DIN FØRSTE TIME
Det er vigtigt, at undervisningen tager udgangspunkt i den musik, du kan lide og i din lyst til at spille, så vi starter med at snakke om hvad vi vær især kan lide, og hvad det er der har fået dig til at vælge netop saxofonen som dit instrument.
Jeg tilrettelægger undervisningen med udgangspunkt i dig.

- Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du vil vide mere.

OM UNDERVISEREN FREDRIK LUNDIN
Jeg har undervist flere generationer af kendte danske saxofonister siden start 90’erne, på såvel Rytmisk musikkonservatorium, som landets øvrige konservatorier.
Jeg afholder desuden workshops i saxofon og i sammenspil på landets konservatorier og jeg er beskikket censor.
Jeg har undervist i saxofon og holdt sammenspilsworkshops på MGK flere steder i landet.
Endelig har jeg været underviser på en lang række sammenspilsstævner på højskoler rundt om i landet.

MUSIKEREN FREDRIK LUNDIN
Jeg er saxofonist, fløjtenist, kapelmester og komponist og har siden 1981 virket som sådan indenfor rytmisk musik - hovedsageligt jazz og dermed beslægtet musik. Jeg har leder egne orkestre og medvirker i utallige andre orkestre, store som små.
3 af mine 14 albums i eget navn har modtaget enten en Danish Music Award for årets jazzudgivelse eller en Danish Music Award for årets komponist. Herudover medvirker jeg på mere end 50 albums med danske og udenlandske bands og orkestre.
Jeg har en meget bred smag inden for musik, og spiller i mange forskellige genrer.
Jeg har modtaget en række hæderspriser, senest “Ben Webster prisen”, musikforlæggernes pris, “Carl Prisen”, og DJBFA’s “Staminaprisen”.
Mere info, musik og videoer på min hjemmeside https://fredriklundin.com/

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder