George

Certificeret underviser i: Guitar, Musikteori, Komposition

Certificeret underviser i: Guitar, Musikteori, Komposition

Har en svartid på +100 timer


Fra 157,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2610 Rødovre

Om George

George er 30 år gammel og har en kandidatgrad i klassisk guitar performance fra Lamont School of Music i Denver, CO. Gennem hans 17 års erfaring har han også været aktiv i andre genrer end klassisk, bl.a. blues, rock og metal. George er i øjeblikket hovedguitarist i Guns N’ Roses Jam - et af Danmarks største og mest professionelle coverbands, som er en hyldest til den ikoniske gruppe Guns N’ Roses. Han er også medlem af DNT Guitar Trio, en klassisk guitartrio dannet i Denver, CO.

Undervisning i guitar
George underviser i klassisk, elektrisk og akustisk guitar til børn og voksne på alle
erfaringssniveauer og i alle aldersgrupper.
Han underviser også i:
● Sangskrivning
● Rock- og metal-guitarteknikker
● Improvisation
● Skalaer
● At spille i gruppesituationer (kammermusik, rockband)
● Musikteori og dens anvendelse på guitaren
● Lytningsteknikker i musik

Et solidt, musikalsk fundament og en klar og konstruktiv vej til læring er blot nogle få af Georges prioriteter inden for undervisning. George kan hjælpe dig med at forstå musikken og skabe en logisk tilgang til at styrke de teknikker, der kræves for at udvikle dig som musiker og musikelsker. George er tålmodig, pædagogisk og motiverende i sin undervisning.

Genre
George er primært ekspert i at undervise i genrene klassisk, blues, pop, rock og
metal på guitaren.

Første lektion
Hver elev har sine egne musikalske mål, hvad enten de er begyndere eller avancerede musikere. George kan være den, der viser dem vejen til at nå deres
musikalske mål gennem en professionel, kreativ og positiv læringsatmosfære. George skaber specifikt hver lektion målrettet den enkelte elev. Uanset om det er en introduktion til musikteori, klassisk guitarteknik, akkordprogressioner, skalaer, sangskrivning, improvisation eller bare at lære den yndlingssang, der gør dig til en gladere person, vil George lave en lektionsplan, der er effektiv og klar. Den første lektion bruges altid til at skabe en fælles forståelse mellem underviseren og den studerende, for at finde frem til den studerendes erfaringer og ønsker. Derefter vil Georges fremtidige lektioner give eleverne en balance mellem sjove aktiviteter og udfordringer, så de forbliver på rette vej til at blive en bedre musiker. Georges tilgang til at øve sig, samt hans evne til at gøre musik letforståeligt, vil bidrage til at forbedre den studerendes forståelse af det hele.

Begynder
George har erfaring med at undervise i guitar på begynderniveau. De indledende lektioner er baseret på nøgleelementer som f.eks. at holde guitaren, brugen af højre og venstre hånd, navnene på strengene, at spille med et plektrum osv. Med små øvelser og hjælpsomme lektier vil de første lektioner være værdifulde for
de fremadrettede lektioner. Dette sikrer, at der er et solidt fundament, inden du går videre og lærer musik på højere niveau. George leverer tilpassede materialer til lektionerne for begyndere.

Sprog
George underviser hovedsageligt på engelsk, men han lære dansk hurtigt og kan også kommunikere og undervise på dette.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af George

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Brian N.
At være næsten 60 år gammel, og få lyst til at lære at spille guitar, uden nogen forudsætninger what so ever, kræver at finde en god og tålmodig guitarunderviser. George Alevrofas er lige nøjatig den underviser. Han er selv en dygtig musiker, som evner på en pædagogisk og tålmodig måde at lære fra sig. 60 min. undervisning flyver afsted i hans selskab. Om du er øvet eller begynder, kan jeg helt klart anbefale George.

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Georgios's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler