Gert Østergaard Pedersen

(4 anbefalinger)
20+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser i trommer (trommesæt), ableton live, trommer
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 9 t. og 37 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2200 København N

Gert kompetencer

20+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 9 t. og 37 min.

Om Gert Østergaard Pedersen

Gert er uddannet trommeslager fra det Rytmiske Konservatorium i København 1992, og har siden arbejdet med musik - både som underviser, musiker og komponist. Han arbejder på Den Danske Scenekunstskole, Skånes Danseteater, Akademiet og spiller der udover i diverse bands. Han synes det er sjovt at undervise begyndere i alle aldre, men underviser også gerne øvede. Han møder eleven hvor han/hun er, og er god til at fornemme personen, han har foran sig.

Undervisning i trommesæt
Gert underviser begynder til øvede. Om du er 9 eller 60 og gerne vil i gang med trommerne, eller du har spillet i flere år og har brug for noget ny inspiration.

I undervisningen kan indgå øvelser til:
- Opvarmning
- Teknik
- Koordination
- Grundrytmer
- Beats til forskellige stilarter
- Spille til musik
- Kreativitet
- Noder

Genre
Gert underviser i de fleste stilarter. Lige fra rock til pop, jazz til trash eller afro til soul.

Første lektion
Gert kan sætte et forløb sammen, hvor du får opbygget en god teknik og får et bredt genrekendskab, eller han kan tage udgangspunkt i hvilken musik/trommespil du synes er spændende og udvikle det.

Særligt for begyndere
Du skal regne med at købe et par stikker efter første klasse. Det vil også være en fordel at købe et trommesæt efter de første par måneder, og her kan Gert give råd om at finde det rigtige instrument.

Skriv en uforpligtende besked til Gert hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Anbefalinger af Gert Østergaard Pedersen

5 Gennemsnit baseret på 4 anbefalinger

Anne D.
Gert er en dygtig underviser. Han laver en inspirerende undervisning, der rammer plet ift niveau. Og så er han en meget flink fyr. Mine bedste anbefalinger til Gert
Matt G.
As a complete beginner Gert has been patient and encouraging and generally the lessons have been really fun. Despite there being a lot I need to learn and techniques I need to master I haven't felt overwhelmed or lost at any point. I credit this to Gert's relaxed teaching style.
Ida F.
En dygtig og alsidig underviser. Gert har en positiv og behagelig indstilling, og er god til både at komme med forslag og input og til at tilpasse undervisningen til det, man gerne vil arbejde med som elev.
Mikkel L.
Gert er en dygtig og seriøs underviser, som forstår at fokusere og motivere. En rigtig rar person med erfaring og indlevelse. Da jeg som 47-årig, med erfaring fra andre instrumenter, kastede mig over trommerne, fandt vi i fællesskab ud af, hvordan rammerne skulle være, og jeg synes jeg er kommet rigtig godt på vej. Gert giver god plads til at høre eleven, og forstår at indrette undervisningen ud fra fælles præmisser.

Gert kompetencer

20+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder