Gert Ø. P.

(5 anbefalinger)
20+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser i trommer (trommesæt), ableton live, trommer
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 4 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

1668 København V

I øvelokale

2200 København N

Gert kompetencer

20+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 4 min.

Om Gert Ø. P.

Jeg er uddannet trommeslager fra det Rytmiske Musikkonservatorium i København, og arbejder professionelt som underviser, musiker og komponist. Til daglig arbejder jeg på Den Danske Scenekunstskole og spiller der udover i en del bands i forskellige genrer.
Jeg synes, det er sjovt at undervise begyndere - og gerne i alle aldre, men underviser også rigtig gerne øvede. Jeg tager altid udgangspunkt i, hvor du er nu og her og bygger videre på det, du allerede kan. Uanset om du lige har opdaget trommerne og måske aldrig har haft et par trommestikker i hånden, eller om du har været i gang med at arbejdet med trommerne i nogle år, så er jeg sikker på, at vi kan komme videre mod dine mål. Det vigtige er selvfølgelig at blive bedre, men også at det skal være sjovt at spille trommer, og at det er vigtigt at nyde rejsen. Jeg glæder mig til at møde dig.

Undervisning i trommesæt
Jeg underviser begynder til øvede. Om du er 9 eller 60 og gerne vil i gang med trommerne, eller du har spillet i flere år og har brug for noget ny inspiration.

I undervisningen kan indgå øvelser til:
- Opvarmning
- Teknik
- Koordination
- Grundrytmer
- Beats til forskellige stilarter
- Spille til musik
- Kreativitet
- Noder

Genre
Jeg underviser i de fleste stilarter. Lige fra rock til pop, jazz til trash eller afro til soul.

Første lektion
Jeg kan sætte et forløb sammen, hvor du får opbygget en god teknik og får et bredt genrekendskab, eller jeg kan tage udgangspunkt i hvilken musik/trommespil du synes er spændende og udvikle det.

Særligt for begyndere
Du skal regne med at købe et par stikker efter første klasse. Det vil også være en fordel at købe et trommesæt efter de første par måneder, og her kan jeg give råd om at finde det rigtige instrument.

Skriv en uforpligtende besked til mig hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Anbefalinger af Gert Ø. P. 5

Oprettet den 06/12/20
Mikkel L.
Gert er en dygtig og seriøs underviser, som forstår at fokusere og motivere. En rigtig rar person med erfaring og indlevelse. Da jeg som 47-årig, med erfaring fra andre instrumenter, kastede mig over trommerne, fandt vi i fællesskab ud af, hvordan rammerne skulle være, og jeg synes jeg er kommet rigtig godt på vej. Gert giver god plads til at høre eleven, og forstår at indrette undervisningen ud fra fælles præmisser.
Oprettet den 25/04/21
Ida F.
En dygtig og alsidig underviser. Gert har en positiv og behagelig indstilling, og er god til både at komme med forslag og input og til at tilpasse undervisningen til det, man gerne vil arbejde med som elev.
Oprettet den 31/05/21
Matt G.
As a complete beginner Gert has been patient and encouraging and generally the lessons have been really fun. Despite there being a lot I need to learn and techniques I need to master I haven't felt overwhelmed or lost at any point. I credit this to Gert's relaxed teaching style.
Oprettet den 23/07/21
Anne D.
Gert er en dygtig underviser. Han laver en inspirerende undervisning, der rammer plet ift niveau. Og så er han en meget flink fyr. Mine bedste anbefalinger til Gert
Oprettet den 20/05/22
Suzanne B.
Gert er en dygtig trommeslager, og er god til at lære fra sig. I vores undervisning tog vi ofte udgangspunkt i en konkret udfordring, hvor der blev gået i dybden med enhver problemstilling, stor som lille. Gert har 2 trommesæt, så man kan spille samtidigt. Et helt igennem professionelt og positivt forløb. Jeg har fået en masse med fra Gert, som jeg kan både kan bruge nu og her, og som jeg selv kan bygge videre på i øvelokalet.

Gert kompetencer

20+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder