Hans Toft-Olsen

Specialiseret i online-undervisning
10+ års erfaring som underviser
Underviser i stemmetræning, sang, rytmisk sang
Fra 315,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 11 t. og 4 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8260 Viby

I øvelokale

8000 Aarhus C

1000 Copenhagen

5000 Odense C

Hans kompetencer

Specialiseret i online-undervisning
10+ års erfaring som underviser
Fra 315,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 11 t. og 4 min.

Om Hans Toft-Olsen

Hej med dig.
Jeg underviser voksne i rytmisk sang, stemmetræning og hørelære i Aarhus. Du kan også få en solotime i København eller Odense i dit eget sanglokale.

Jeg har et fuldt udstyret sangstudio midt i Aarhus. Her kan du lære sangteknik, mikrofonteknik, hvordan du laver lyd på en mixer eller vi kan optage din sang.

De fleste musikskoler har lang venteliste på at få sangundervisning men her kan du komme til med det samme. Jeg er meget fleksibel så du er ikke bundet af at møde op hver uge. Jeg giver så mange lektier at du kun behøver at komme hver 2-3 uge og vi aftaler næste sangtime fra gang til gang.

Sangundervisning er min passion og lidenskab og jeg arbejder med alle, lige fra den man nedværdigende og fejlagtigt kalder tonedøv til den professionelle artist. Alle stemmer er velkomne og mine elever har forskellige ønsker til min undervisning. Nogle vil gerne lære om stemmebrug og sang fra bunden og andre kommer med en sangmæssig udfordring de gerne vil have hjælp til. Vi vil arbejde med sange der passer til dit niveau og du får alle de øvelser og det hjemmearbejde du har tid til. Det er al den tid du bruger på øvning der vil dygtiggøre dig. Du får et unikt undervisningsmateriale om naturlig sang og stemmebrug samt en masse øvelser.

Syng de bedste sange!
Jeg vil som udgangspunkt arbejde de bedste sange der fungerer med sang og klaver. Sangene er så stærke at de kan synges i alle genrer. Gå til sang og syng det bedste fra bla. Michael Bublé, Diane Krall, Aretha, Whitney og Stevie Wonder Syng deres største hits…du kan nemt lære dem. Alle niveauer kan være med og du kan selvfølgelig også selv komme med en sang eller ønske en.

Skal du til optagelsesprøve eller audition?
Skal du forberede dig på en audition eller en optagelsesprøve, så kan jeg hjælpe dig træffe de rigtige valg. Der er mange vigtige beslutninger at tage i forhold til at performe en sang optimalt. Tonearten skal være helt rigtig, ramme den rigtige klangkvalitet i svære passager, sproget og artikulationen må ikke stå i vejen for udtrykket.
Usikkerhed går på stemmen og det er ikke den start du ønsker. Hvis du er det mindste usikker på dit sangvalg, klang eller din fremtoning, så kontakt mig og jeg giver dig ro og styrke.

Har du stemmeproblemer?
Hvis du i forbindelse med din sang (eller tale) får problemer med stemmen, så kan jeg hjælpe dig. Jeg har en meget lang erfaring med at finde årsagen og reparere en slidt stemme så den genvinder styrken. Din stemme vil gerne belastes og gerne hele dagen, sådan er den skabt. Med de rigtige øvelser og den rigtige tilgang, vil du lære hvordan du styrer din energi og hvordan du skaber en sund balance i din stemme.
Jeg arbejder på at du hurtigt skal være selvkørende så du ikke bliver afhængig af din sanglærer. Du vil relativt hurtigt lære det du skal bruge for at din stemme igen bliver personlig, klangfuld og stærk.

Om mig
Jeg er uddannet sanger, diplomuddannet sangpædagog samt uddannet talepædaog. Forfatter til tre bøger blandt andet "RST - Ressource Stemme Træning" og “Styr på stemmen” hvor anmelderen skrev:

"Denne bog er et pragteksemplar af pædagogisk formidling! Lad det være sagt. Hvis man har læst mange bøger om stemmen og stemmens funktion og bugstøtte og kropsholdning - og det har jeg - så kan man roligt finde en affaldssæk frem og smide hele puljen ud, og lade denne lille fikse sag, skrevet af sang- og talepædagog Hans Toft-Olsen, stå tilbage som et enestående og funktionelt bevis på, at det rent faktisk er muligt at sige meget med få ord, og at det ikke altid er nødvendigt at gøre tingene sværere, end de egentlig er."

Stinne Lender
Anmelder i fagbladet Musikeren


Jeg har udgivet tre CD'er i eget navn og siden 2000 har jeg undervist på konservatorieniveau som timelærer på Nordjysk Musikkonservatorium, Det Jyske Musikkonservatorium, Skuespillerskolen i Aarhus, Aarhus Musikskole - MGK, Holstebro Musikskole - MGK og musikskoleelever. I min private sangundervisning har jeg sangere på alle niveauer. Jeg er beskikket af Kulturministeriet til musikkonservatoriernes censorkorps. Bachelor-, kandidat- og solistuddannelser ved musikkonservatorierne og Operaakademiet.

Udtalelse:
"Jeg kan varmt anbefale RST kursus til alle rytmiske sangere. Viden om krop, anatomi, mind set, naturlig tale og ikke mindst evnen til at lytte blev omsat til sang og musik. Konceptet er nemt at forstå, og gør op med de mange myter og modsigelser man ellers kan møde som sanger. Hans Toft-Olsen er eminent til at anskueliggøre den viden han har med anatomiske modeller og film. Vigtigst i undervisningen var dog, at han ikke kun selv mestrer alle stemmens funktioner, men kunne guide os til at udforske alle disse funktioner med vores egen stemme."

Ursula Dieterich-Pedersen
Forstander Løgumkloster Højskole / Sanglærer / Sanger


Det skal selvfølgelig være sjovt at gå til sang og det skal også være musikalsk med dejlige sange. Men frem for alt skal det være fagligt meningsfyldt og du vil altid være klogere på din egen stemme når du går fra min musikundervisning.

Hans kompetencer

Specialiseret i online-undervisning
10+ års erfaring som underviser

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder