Hans Toft-Olsen

Hans Toft-Olsen

Hans Toft-Ol...

(2)

Om Hans Toft-Olsen

Jeg giver professionel sangundervisning til alle modne og voksne stemmer. Jeg bor i Aarhus men hvis du har dit eget sanglokale i København eller Odense, så kan du få en solotime (60-90 min.) da jeg er i København hver uge.

Jeg har et fuldt udstyret sangstudio midt i Aarhus og her kan du lære alt om sang, sangteknik.

De fleste musikskoler har lang venteliste på at få sangundervisning men her kan du komme til med det samme. Jeg er meget fleksibel så du er ikke bundet af at møde op hver uge. Jeg giver så meget at arbejde med, at du kun behøver at komme hver 2-3 uge og vi aftaler næste sangtime fra gang til gang.

Sangundervisning er min passion og lidenskab og jeg arbejder med alle, lige fra dem der tror de ikke kan synge, til den professionelle artist. Alle stemmer er velkomne og mine elever har forskellige ønsker til min undervisning. Nogle vil gerne lære om stemmebrug og sang fra bunden og andre kommer med en sangmæssig udfordring de gerne vil have hjælp til. Vi vil arbejde med sange der passer til dit niveau og du får alle de øvelser og det hjemmearbejde du har tid til. Det er al den tid du bruger på at øve det rigtige der vil dygtiggøre dig. Du får også et pædagogisk unikt undervisningsmateriale om sang og stemmebrug.

Syng de bedste sange!
Jeg vil som udgangspunkt bruge de bedste sange der fungerer med sang og klaver. Sangene er så stærke at de kan synges i alle genrer. Alle niveauer kan være med og du kan selvfølgelig også selv komme med en sang eller ønske en.

Skal du til optagelsesprøve eller audition?
Skal du forberede dig på en audition eller en optagelsesprøve, så kan jeg hjælpe dig træffe de rigtige valg. Der er mange vigtige beslutninger at tage i forhold til at performe en sang optimalt. Tonearten skal være helt rigtig, ramme den rigtige klangkvalitet i svære passager, sproget og artikulationen må ikke stå i vejen for udtrykket.
Usikkerhed går på stemmen og det er ikke den start du ønsker. Hvis du er det mindste usikker på dit sangvalg, klang eller din fremtoning, så kontakt mig og jeg giver dig ro og styrke.

Har du stemmeproblemer?
Hvis du i forbindelse med din sang (eller tale) får problemer med stemmen, så kan jeg hjælpe dig. Jeg har en meget lang erfaring med at finde årsagen og reparere en slidt stemme så den genvinder styrken. Din stemme vil gerne belastes og gerne hele dagen, sådan er den skabt. Med de rigtige øvelser og den rigtige tilgang, vil du lære hvordan du styrer din energi og hvordan du skaber en sund balance i din stemme.
Jeg arbejder på at du hurtigt skal være selvkørende så du ikke bliver afhængig af din sanglærer. Du vil relativt hurtigt lære det du skal bruge for at din stemme igen bliver personlig, klangfuld og stærk.

Om mig
Jeg er uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium, diplomuddannet sangpædagog samt uddannet talepædagog. Forfatter til tre bøger blandt andet "RST - Ressource Stemme Træning" og “Styr på stemmen” hvor anmelderen skrev:

"Denne bog er et pragteksemplar af pædagogisk formidling! Lad det være sagt. Hvis man har læst mange bøger om stemmen og stemmens funktion og bugstøtte og kropsholdning - og det har jeg - så kan man roligt finde en affaldssæk frem og smide hele puljen ud, og lade denne lille fikse sag, skrevet af sang- og talepædagog Hans Toft-Olsen, stå tilbage som et enestående og funktionelt bevis på, at det rent faktisk er muligt at sige meget med få ord, og at det ikke altid er nødvendigt at gøre tingene sværere, end de egentlig er."

Stinne Lender
Seniorredaktør på Politikens Forlag


Jeg har udgivet tre CD'er i eget navn og siden 2000 har jeg undervist på konservatorieniveau som timelærer på Nordjysk Musikkonservatorium, Det Jyske Musikkonservatorium, Skuespillerskolen i Aarhus, Aarhus Musikskole - MGK, Holstebro Musikskole - MGK og musikskoleelever. I min private sangundervisning har jeg sangere på alle niveauer. Jeg er beskikket af Kulturministeriet til musikkonservatoriernes censorkorps. Bachelor-, kandidat- og solistuddannelser ved musikkonservatorierne og Operaakademiet.

Udtalelse:
"Jeg kan varmt anbefale RST kursus til alle rytmiske sangere. Viden om krop, anatomi, mind set, naturlig tale og ikke mindst evnen til at lytte blev omsat til sang og musik. Konceptet er nemt at forstå, og gør op med de mange myter og modsigelser man ellers kan møde som sanger. Hans Toft-Olsen er eminent til at anskueliggøre den viden han har med anatomiske modeller og film. Vigtigst i undervisningen var dog, at han ikke kun selv mestrer alle stemmens funktioner, men kunne guide os til at udforske alle disse funktioner med vores egen stemme."

Ursula Dieterich-Pedersen
Forstander Løgumkloster Højskole / Sanglærer / Sanger


Det skal selvfølgelig være sjovt at gå til sang og det skal også være musikalsk med dejlige sange. Men frem for alt skal det være fagligt meningsfyldt og du vil altid være klogere på din egen stemme når du går fra min musikundervisning.

Priser

Fra 315,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Rytmisk sang, Stemmetræning

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Hans Toft-Olsen

5 (2)

Astrid B. A.

Oprettet den 18/02/22

Super god og lærerig undervisning. Rigtig dygtig og venlig underviser! Bogen “Gode råd, styr på stemmen 7” er rigtig god og overskuelig at gå til. Super gode øvelser som også er sat overskueligt op, så de er lette at gå til.

Christian L.

Oprettet den 17/12/21

Jeg har været til undervisning hos Hans hen over de sidste tre måneder. Jeg har oplevet en god og mærkbar udvikling igennem perioden og kan kun give de bedste anbefalinger herfra. Undervisningen er et godt mix mellem forståelse af stemmen som instrument (teori) og praktik. Teorien er med udgangspunkt i de bøger Hans har udgivet samt de øvrige materialer han udviklet, og praktikken med udgangspunkt i eget valg af musik med god coaching i hvad der kan arbejdes med - samt ikke mindst hvordan det kan gøres.

Hans Toft-Olsen's fremhævede kompetencer

Specialiseret i online-undervisning 10+ års erfaring som underviser

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 8 t. og 17 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8260 Viby J

  I øvelokale

  8000 Aarhus C , 1000 Copenhagen , 5000 Odense C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 8 t. og 17 min.

Lignende undervisere

...