Ida Bjørg L.

(6 anbefalinger)
Underviser i sang, stemmetræning, sangskrivning
Fra 240,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 4 t. og 27 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

8220 Brabrand Brabrand

Fra 240,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 4 t. og 27 min.

Om Ida Bjørg L.

OBS: Ida Björg tilbyder kun undervisning af min. 45 min. varighed!

Ida Bjørg er uddannet sanger fra Det Rytmiske Musikkonservatorium. Siden hendes studietid har hun været aktiv som både udøvende sanger, sangskriver og underviser. Ida tager altid udgangspunkt i elevens ønsker og niveau. Om du er en erfaren sanger eller nybegynder, så har Ida de råd og øvelser der skal til for at blive bedre til at synge.

Undervisningen i sang
I undervisningen bliver der typisk arbejdet med:
- Korrekt støtte og vejrtrækning
- Intonation
- Evt. sceneskræk og præstationsangst
- Nye genrer (pop, rock, jazz)
- Et bedre kendskab til ens stemme

At synge er ifølge Ida et samspil imellem krop, sind, åndedræt og stemme. I undervisningen vil der derfor blive arbejdet med sangmuskulaturen, tekstfortolkningen og indlevelsen for at udvikle dig som sanger og performer.

Undervisningen i sangskrivning
Det at skrive sange kan gribes an på forskellige måder, alt efter genre og niveau.
Noget at det I kan arbejde med er:
- Tekster (danske og engelske)
- Akkordprogressioner
- Form og udvikling i sangens forløb
-Udtryk
-Stilistiske virkemidler

Lektionen
Undervisning ved Ida anbefales mindst 45minutter, for at I kan nå at varme stemmen op og arbejde med de aktuelle teknikker og sange.

Anbefalinger af Ida Bjørg L. 5

Oprettet den 10/11/19
John J.
Ida er en virkelig dygtig underviser. Altid positiv og forstår at forklarer på en konstruktiv måde, hvad det er hun mener, når der er fejl der skal rettes. Hvilket er rigtig godt for en person som jeg der ikke er så bekendt med de begreber man bruger indenfor musikkens/sangens verden!! Har man ønsker til specielle sange bliver det altid modtaget positivt.
Oprettet den 02/03/20
Methusalem
God til at formidle sin viden så man forstår hende også er hun også bare smadder sød ;)
Oprettet den 06/10/21
Maia H. M.
Ida er altid smilende og imødekommende, og i undervisningen er hun god til at møde mig lige der, hvor jeg er. Hun er kreativ og nærværende i sin undervisning, og selv med tilbagevendende udfordringer er hun god til gang på gang at finde en ny tilgang. Jeg er rigtig glad for hendes holistiske tilgang til sang, der inkorporerer både krop og sind, og hun har været en stor hjælp i forberedelsen til musical-auditions.
Oprettet den 08/10/21
Max
Hun er ok.
Oprettet den 03/11/21
Martin L.
Fantastisk sanglærer! Og super rar og hyggelig at have lektioner med! Jeg har aldrig sunget før. Nu har jeg været ved Ida nogle gange og for hver gang bliver jeg bedre og får øvelser som jeg selv kan arbejde videre med til næste gang. Selv hvis du aldrig har sunget før og ikke kan ramme en (sådan startede jeg ca. selv) så kan Ida hjælpe dig med at finde ud af hvor i skal starte og få dig rettet ind og blive bedre for hver gang
Flere anbefalinger

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder