Jamie

Jamie

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang og guitar, Guitar, Begynderklaver, Logic, Lydteknik, Lydstudie, Indspilning, Hørelære, Musikproduktion, Musikteori, Mix, Mixning, Sangskrivning

Om Jamie

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?
Fokus i min undervisning er at guide eleven i deres eget liv med musikken. Alle har et forskelligt forhold til musik, men fælles er, at musikken kan fungere som rammen for en personsudviklende læring og kontakten til det kreative. Det betyder også at min undervisning, udover at være lystbåret, former sig fuldstændig efter elevens interesser, genrer, udtryk og tempo. Jeg fungerer her som en guide i en bred vifte af teknikker, indlæringsmetoder, traditioner og andet know-how. På den måde er målet at skabe en kreativ selvstændighed hos eleven.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Det starter selvfølgelig med, at vi skal finde ud af, hvad der tænder eleven musikalsk. Det kan være i en helt normal samtale eller en udveksling i/af musik i øvelokalet på Islands Brygge. Måske er der mange ting der inspirerer eller måske skal der graves lidt. Uanset, er der også et fokus på at skabe musik fra starten af. Teori og teknik har også sin plads, men præsenteres i små bidder når eleven skal bruge dem. Så kvæler man heller ikke den vigtige spæde gnist. Og når gnisten lige pludselig skifter retning, følger vi med!

Min erfaring som underviser​
Jeg har undervist i forskellige former for musik siden 2017 - både på musikskole og privat. Jeg underviser både nybegyndere eller øvede, unge og voksne. Dog har jeg langt mest og bedst erfaring med solo-undervisning.
Udover musikken har jeg arbejdet 6 år som ungdomstræner i sportsklub (certificeret K1/K2 træner inden for sportspsykologi og pædagogik) samt arbejdet i 4 år som ABA-træner (adfærdspsykologisk kompetence-træning for børn og unge med indlæringsvanskeligheder) både på institution og freelance, så jeg føler mig godt klædt på til alle de metodiske udfordringer man kunne støde på i musikken.

Min professionelle baggrund
Udover at studere psykologi har jeg et meget aktivt musikliv. Jeg dedikerede mig til musikken for nu 11 år siden, har gået på MGK i 3 år, spillet utallige koncerter i forskellige konstellationer og er nu mest aktiv som sangskriver, guitarist og producer i bl.a. projekter som Jamie Kee, BLŸ og Life of Lola, hvor jeg også jævnligt udgiver musik.

Jamie's fremhævede kompetencer

Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Underviser alle aldre Uddannet fra MGK

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 57 min.

Undervisningssteder

  • I øvelokale

    2300 København S

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 57 min.

Lignende undervisere

...