Johannes B.

Certificeret underviser i Trommer

Underviser i improvisation
Specialiseret i jazz
Specialiseret i hip hop

Certificeret underviser i Trommer

Underviser i improvisation
Specialiseret i jazz
Specialiseret i hip hop
Fra 170,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
8000 Aarhus C

Underviser i improvisation
Specialiseret i jazz
Specialiseret i hip hop

Om Johannes B.

Johannes har spillet trommer, siden han var 9 år gammel, og har bred erfaring med undervisning af elever, både begyndere og øvede. Johannes gik som barn på Aarhus Friskole i Stavtrup, hvor musik har rollen som en naturlig kilde til fællesskab og sjov for eleverne. Siden har han studeret musik på Klejtrup Musikefterskole, derefter jazz-trommer på Fridhems Folkhögskola i Sverige i et år og dernæst et semester på det anerkendte jazz-konservatorie Koninklijk Conservatorium i Den Haag i Holland.

Undervisning i trommer
Johannes underviser i trommer på mange niveauer - lige fra elever, der er fuldstændig nybegyndere til elever, der overvejer at søge ind på MGK (står for musikalsk grundkursus og er en konservatorieforberedende skole). For Johannes er det vigtigt at møde eleven der, hvor denne er. Det betyder, at der kan arbejdes på mange forskellige måder: Ønsker eleven en målrettet undervisning fx mod en MGK-optagelsesprøve findes der mulighed for det. Ønsker eleven de helt basale redskaber for at have det sjovt med musik og generelt udvikle sig på trommerne, så tilbydes dette også.

Genre
Selvom Johannes har studeret og spillet meget jazz, så er soul, funk og hip-hop Johannes’ musikalske base fra barnsben af. Derfor kan undervisningen rette sig mod stort set alle genrer. Vigtigst er at der arbejdes med en genre/et udtryk, som eleven synes er sjovt!

Første lektion
I første lektion går Johannes op i at se, hvor eleven står musikalsk, og snakke med eleven om, hvad denne har lyst til at arbejde med.

Undervisning af begyndere
Johannes har stor erfaring med undervisning af elever på begynderniveau. Der forventes ikke andet end at medbringe sit gode humør og sine trommestikker!

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Johannes's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler