Johannes

Johannes

Johannes

(8)

Om Johannes

Johannes Bohn har spillet musik hele sit liv og har studeret jazz-trommer på Fridhems Folkhögskola i Sverige i et år og dernæst et semester på det anerkendte jazz-konservatorie Koninklijk Conservatorium i Den Haag i Holland. Som professionel udøvende trommeslager spiller Johannes Bohn trommer for Ameli Dot (instagram: @amelidotdotdot), Brothers Moving (instagram: @brothersmoving) og Jordan Jackson (instagram: @jordanjacksonsings), samt arbejder som freelance-trommeslager for en række forskellige projekter.

Undervisning i trommer
Johannes underviser i trommer på mange niveauer - lige fra elever, der er fuldstændig nybegyndere til elever, der overvejer at søge ind på MGK (står for musikalsk grundkursus og er en konservatorieforberedende skole). For Johannes er det vigtigt at møde eleven der, hvor denne er. Det betyder, at der kan arbejdes på mange forskellige måder: Ønsker eleven en målrettet undervisning fx mod en MGK-optagelsesprøve findes der mulighed for det. Ønsker eleven de helt basale redskaber for at have det sjovt med musik og generelt udvikle sig på trommerne, så tilbydes dette også. Selvom Johannes har studeret og spillet meget jazz, så er soul, funk og hip-hop Johannes’ musikalske base fra barnsben af. Derfor kan undervisningen rette sig mod stort set alle genrer. Vigtigst er at der arbejdes med en genre/et udtryk, som eleven synes er sjovt!

Undervisning i begynder-klaver, banddoktor og sammenspil
Udover trommeundervisning tilbyder Johannes også undervisning i begynder-klaver, banddoktor og sammenspil. Alle disse områder beskæftiger Johannes sig med i sin daglige undervisning på den musik-fokuserede friskole Byens Skole i Valby.

I begynder-klaver spiller vi simple sange, får et kendskab til rytme/feeling/groove på klaveret, lærer klaverets struktur at kende, får indsigt i teori/akkorder/intervaller, lærer at spille fx en basgang i venstre hånd med akkorder i højre hånd, m.m. Som underviser på Rytmisk Skole dagtilbud via Byens Skole i Valby er Johannes en erfaren klaverlærer til elever på begynder-niveau.

Hos banddoktor har du og dit band mulighed for at få specialiseret og specifik feedback på jeres sange. Som professionelt udøvende musiker har Johannes mange års erfaring i at guide bands i den skabende proces. Om I selv skriver musik, gerne vil lære at skrive musik eller spiller covernumre er underordnet - vi arbejder med at gøre udtrykket i jeres musik unikt og højne kvaliteten.

Til sammenspilsundervisning lærer vi sange, som er med til at udvikle elevernes musikalitet. Vi kommer rundtomkring mange forskellige genrer, såsom pop, funk, hip-hop, soul og reggae. Med mange års erfaring som sammenspilslærer på bl.a. Gudenåskolen i Ry og Byens Skole i Valby er Johannes en kompetent underviser i sammenspil. Der tages altid hensyn til, hvad eleverne har lyst til at spille og lære, ligesom der vil være mulighed for at bytte rundt og prøve nye instrumenter fra sang til sang, hvis eleverne ønsker dette.

Første lektion
I første lektion går Johannes op i at se, hvor eleven står musikalsk, og snakke med eleven om, hvad denne har lyst til at arbejde med.

Undervisning af begyndere
Johannes har stor erfaring med undervisning af elever på begynderniveau. Der forventes ikke andet end at medbringe sit gode humør og lidt gå-på-mod!

Instagram: johannes__bohn

BEMÆRK: Underviser kun mandag, tirsdag og onsdag! Skriv for specifikke tider.

Priser

Fra 215,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trommer, Begynderklaver, Banddoktor, Sammenspil

Ugedage:

Mandag / Tirsdag / Onsdag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Johannes

5 (8)

Asger M. J.

Oprettet den 06/02/23

Da jeg startede hos Johannes, ville jeg lære at spille jazz fra bunden af, og han var super god til at indtroduceret mig til genren, og oplære mig. Er nu blevet undervist af ham i over et år, og har udviklet mig rigtig meget takket være ham. Kan anbafale uden tvivl.

Rebekka K.

Oprettet den 03/02/23

Som helt ny på trommesættet var det en fornøjelse at lære af Johannes. Han tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov og er meget imødekommende. Han er fleksibel og forstående. Han giver god energi og man får lyst til at lære. Og så er han en rigtig dygtig trommeslager som har nemt ved at lære fra sig. Jeg kan varmt anbefale Johannes som underviser.

Finn T.

Oprettet den 24/01/23

Jeg er en fuldstændig nybegynder og Johannes har været super god til at sætte mig igang - han er pædagogisk og tålmodig og lægger hele tiden nye lag på - og har stor forståelse for hvor jeg er og hvad jeg kan😁

Johannes's fremhævede kompetencer

Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. God til begyndere Specialiseret i jazz

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 13 t. og 29 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2200 København N

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 13 t. og 29 min.

Lignende undervisere

...