Johannes

Johannes profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Johannes

Johannes Bohn har spillet musik hele sit liv og har studeret jazz-trommer på Fridhems Folkhögskola i Sverige i et år og dernæst et semester på det anerkendte jazz-konservatorie Koninklijk Conservatorium i Den Haag i Holland. Som professionel udøvende trommeslager spiller Johannes Bohn trommer for Anthon Edwards (instagram: @anthonedwards), Ameli Dot (instagram: @amelidotdotdot), Brothers Moving (instagram: @brothersmoving) og Jordan Jackson (instagram: @jordanjacksonsings), samt arbejder som freelance-trommeslager for en række forskellige projekter.

Undervisning i trommer
Johannes underviser i trommer på mange niveauer - lige fra elever, der er fuldstændig nybegyndere til elever, der overvejer at søge ind på MGK (står for musikalsk grundkursus og er en konservatorieforberedende skole). For Johannes er det vigtigt at møde eleven der, hvor denne er. Det betyder, at der kan arbejdes på mange forskellige måder: Ønsker eleven en målrettet undervisning fx mod en MGK-optagelsesprøve findes der mulighed for det. Ønsker eleven de helt basale redskaber for at have det sjovt med musik og generelt udvikle sig på trommerne, så tilbydes dette også. Selvom Johannes har studeret og spillet meget jazz, så er soul, funk og hip-hop Johannes’ musikalske base fra barnsben af. Derfor kan undervisningen rette sig mod stort set alle genrer. Vigtigst er at der arbejdes med en genre/et udtryk, som eleven synes er sjovt!

Undervisning i begynder-klaver, banddoktor og sammenspil
Udover trommeundervisning tilbyder Johannes også undervisning i begynder-klaver, banddoktor og sammenspil. Alle disse områder beskæftiger Johannes sig med i sin daglige undervisning på den musik-fokuserede friskole Byens Skole i Valby.

I begynder-klaver spiller vi simple sange, får et kendskab til rytme/feeling/groove på klaveret, lærer klaverets struktur at kende, får indsigt i teori/akkorder/intervaller, lærer at spille fx en basgang i venstre hånd med akkorder i højre hånd, m.m. Som underviser på Rytmisk Skole dagtilbud via Byens Skole i Valby er Johannes en erfaren klaverlærer til elever på begynder-niveau.

Hos banddoktor har du og dit band mulighed for at få specialiseret og specifik feedback på jeres sange. Som professionelt udøvende musiker har Johannes mange års erfaring i at guide bands i den skabende proces. Om I selv skriver musik, gerne vil lære at skrive musik eller spill...

Lignende undervisere

...