Johannes

Johannes

(8)

Priser

Fra 215,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trommer, Begynderklaver, Banddoktor, Sammenspil

Om Johannes

Johannes Bohn har spillet musik hele sit liv og har studeret jazz-trommer på Fridhems Folkhögskola i Sverige i et år og dernæst et semester på det anerkendte jazz-konservatorie Koninklijk Conservatorium i Den Haag i Holland. Som professionel udøvende trommeslager spiller Johannes Bohn trommer for Ameli Dot (instagram: @amelidotdotdot), Brothers Moving (instagram: @brothersmoving) og Jordan Jackson (instagram: @jordanjacksonsings), samt arbejder som freelance-trommeslager for en række forskellige projekter.

Undervisning i trommer
Johannes underviser i trommer på mange niveauer - lige fra elever, der er fuldstændig nybegyndere til elever, der overvejer at søge ind på MGK (står for musikalsk grundkursus og er en konservatorieforberedende skole). For Johannes er det vigtigt at møde eleven der, hvor denne er. Det betyder, at der kan arbejdes på mange forskellige måder: Ønsker eleven en målrettet undervisning fx mod en MGK-optagelsesprøve findes der mulighed for det. Ønsker eleven de helt basale redskaber for at have det sjovt med musik og generelt udvikle sig på trommerne, så tilbydes dette også. Selvom Johannes har studeret og spillet meget jazz, så er soul, funk og hip-hop Johannes’ musikalske base fra barnsben af. Derfor kan undervisningen rette sig mod stort set alle genrer. Vigtigst er at der arbejdes med en genre/et udtryk, som eleven synes er sjovt!

Undervisning i begynder-klaver, banddoktor og sammenspil
Udover trommeundervisning tilbyder Johannes også undervisning i begynder-klaver, banddoktor og sammenspil. Alle disse områder beskæftiger Johannes sig med i sin daglige undervisning på den musik-fokuserede friskole Byens Skole i Valby.

I begynder-klaver spiller vi simple sange, får et kendskab til rytme/feeling/groove på klaveret, lærer klaverets struktur at kende, får indsigt i teori/akkorder/intervaller, lærer at spille fx en basgang i venstre hånd med akkorder i højre hånd, m.m. Som underviser på Rytmisk Skole dagtilbud via Byens Skole i Valby er Johannes en erfaren klaverlærer til elever på begynder-niveau.

Hos banddoktor har du og dit band mulighed for at få specialiseret og specifik feedback på jeres sange. Som professionelt udøvende musiker har Johannes mange års erfaring i at guide bands i den skabende proces. Om I selv skriver musik, gerne vil lære at skrive musik eller spiller covernumre er underordnet - vi arbejder med at gøre udtrykket i jeres musik unikt og højne kvaliteten.

Til sammenspilsundervisning lærer vi sange, som er med til at udvikle elevernes musikalitet. Vi kommer rundtomkring mange forskellige genrer, såsom pop, funk, hip-hop, soul og reggae. Med mange års erfaring som sammenspilslærer på bl.a. Gudenåskolen i Ry og Byens Skole i Valby er Johannes en kompetent underviser i sammenspil. Der tages altid hensyn til, hvad eleverne har lyst til at spille og lære, ligesom der vil være mulighed for at bytte rundt og prøve nye instrumenter fra sang til sang, hvis eleverne ønsker dette.

Første lektion
I første lektion går Johannes op i at se, hvor eleven står musikalsk, og snakke med eleven om, hvad denne har lyst til at arbejde med.

Undervisning af begyndere
Johannes har stor erfaring med undervisning af elever på begynderniveau. Der forventes ikke andet end at medbringe sit gode humør og lidt gå-på-mod!

Instagram: johannes__bohn

BEMÆRK: Underviser kun mandag, tirsdag og onsdag! Skriv for specifikke tider.

+ Læs mere - Fold ind

Johannes's fremhævede kompetencer

Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. God til begyndere Specialiseret i jazz

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 49 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2200 København N

Johannes er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 49 min.

Anbefalinger af Johannes 5

Isabella N.

Oprettet den 01/02/20

Johannes tager godt imod eleven og er fleksibel i indgåelse af aftaler. Johannes går pædagogisk til opgaven som underviser mit barnebarn har ADHD og vi er da kede af at samarbejdet slutter. Så vi har kun gode anbefalinger at give Johannes med👍

Ida S. A.

Oprettet den 01/02/20

Johannes er en rigtig dygtig underviser. Lektionerne er baseret på hvad eleven ønsker at lære. Derudover er Johannes meget venlig og god til at lære fra sig. Anbefales fra mig!

Lars H.

Oprettet den 22/03/21

Jeg kan anbefale Johannes som en dygtig og tålmodig underviser. En teknisk dygtig jazz slager med en fin forståelse for elevens niveau og lydhørhed overfor de færdigheder eleven ønsker, at opnå. Bh Lars Hesseldahl

Lignende undervisere

...