Johannes B. C.

(4)

Mød Johannes B. C.

Om

Instrument
Trommer
Lokation
Online. Ved elev. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
94 t. og 20 min.

Om Johannes B. C.

Instagram: johannes__bohn

Johannes har spillet trommer hele sit liv og studeret jazz-trommer på Fridhems Folkhögskola i Sverige i et år og dernæst et semester på det anerkendte jazz-konservatorie Koninklijk Conservatorium i Den Haag i Holland.

Undervisning i trommer
Johannes underviser i trommer på mange niveauer - lige fra elever, der er fuldstændig nybegyndere til elever, der overvejer at søge ind på MGK (står for musikalsk grundkursus og er en konservatorieforberedende skole). For Johannes er det vigtigt at møde eleven der, hvor denne er. Det betyder, at der kan arbejdes på mange forskellige måder: Ønsker eleven en målrettet undervisning fx mod en MGK-optagelsesprøve findes der mulighed for det. Ønsker eleven de helt basale redskaber for at have det sjovt med musik og generelt udvikle sig på trommerne, så tilbydes dette også.

Genre
Selvom Johannes har studeret og spillet meget jazz, så er soul, funk og hip-hop Johannes’ musikalske base fra barnsben af. Derfor kan undervisningen rette sig mod stort set alle genrer. Vigtigst er at der arbejdes med en genre/et udtryk, som eleven synes er sjovt!

Første lektion
I første lektion går Johannes op i at se, hvor eleven står musikalsk, og snakke med eleven om, hvad denne har lyst til at arbejde med.

Undervisning af begyndere
Johannes har stor erfaring med undervisning af elever på begynderniveau. Der forventes ikke andet end at medbringe sit gode humør og sine trommestikker!


BEMÆRK: Underviser kun mandag, tirsdag og onsdag! Skriv for specifikke tider.

Johannes B. C.'s fremhævede kompetencer

Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. God til begyndere Specialiseret i jazz

Fra 215,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2200 København N

Johannes er SuperTeacher

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 215,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Johannes B. C. 5

Isabella N.

Oprettet den 01/02/20

Johannes tager godt imod eleven og er fleksibel i indgåelse af aftaler. Johannes går pædagogisk til opgaven som underviser mit barnebarn har ADHD og vi er da kede af at samarbejdet slutter. Så vi har kun gode anbefalinger at give Johannes med👍

Ida S. A.

Oprettet den 01/02/20

Johannes er en rigtig dygtig underviser. Lektionerne er baseret på hvad eleven ønsker at lære. Derudover er Johannes meget venlig og god til at lære fra sig. Anbefales fra mig!

Lars H.

Oprettet den 22/03/21

Jeg kan anbefale Johannes som en dygtig og tålmodig underviser. En teknisk dygtig jazz slager med en fin forståelse for elevens niveau og lydhørhed overfor de færdigheder eleven ønsker, at opnå. Bh Lars Hesseldahl

Lignende undervisere

...