John S.

Certificeret underviser i: Guitar, Ukulele, Sibelius, Pro Tools

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Guitar, Ukulele, Sibelius, Pro Tools

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 4 t. og 24 min.

John S. er TopUnderviser (?)


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2200 København N

I øvelokale
2200 København N

Tilbyder også online undervisning.

Om John S.

John har været professionel musiker i over 30 år og har en lang erfaring bag sig som underviser. Han har spillet/indspillet med et utal af kunstnere som bl.a. Radioens Big Band, Bo Stief og Lelo Nika. Han har især arbejdet med musikere fra andre kulturer, såsom indiske og afrikanske kunstnere. Har udgivet 11 solo CD’er hvoraf flere har været nominerede.

Hans undervisning er præget af pædagogisk indsigt og tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker. Underviser både børn og voksne i alle stilarter fra helt begyndere til professionelle musikere. Med andre ord, så kan du selv bestemme hvad dit behov er; vil du gerne dyrke blues-fingerspil med uafhængig tommelfinger bas, svære ragtime numre, lettere pop, folk, jazz eller specielle spilleteknikker a la Michael Hedges, lære at lave dine egne numre – der er ingen grænser. John har udviklet specielle teknikker og øvelser til at forbedre din rytmik og koordination.

Ønsker du at lære at læse noder eller blot have en basal teorikendskab, så har du også mulighed for det. Alt materiale er tilgængeligt på tabulatur og man får også tilsvarende MP3-filer til at øve efter.

• Guitar – alle nævnte stilarter nævnt herover, både akustisk og elektrisk guitar.

• Ukulelen er et meget nemt instrument at starte på, men ønsker man at gå videre med de specielle højrehåndsslagteknikker og udvidet solospil, så er det også muligt. Så her kan du fx lære alt fra "Happy" til "Here Comes the Sun" samt blues etc.

• Nodeprogrammet Sibelius er et omfattende program, her kan du lære alt hvad du har brug for og hvordan man arbejder nemmest i programmet – kopieringsteknikker / live dynamik / tastaturgenveje / skifte lyde / avancerede notationsformer...etc.

• Pro Tools – her kan du lære hvordan man indspiller, klipper og klistrer, mikser og arbejder med ”sends” og automatiseringer, etc.

• Rytmik – her er der mulighed for at lære alt fra de helt basale rytmer til de mest avancerede. Ved de basale rytmer lære du at tælle og forstå rytmen ved hjælp af forskellige øvelser. Med de avancerede rytmer får du et grundigt indblik i indiske og afrikanske rytmer.

  •  John S. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser John S.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af John S.

5 Gennemsnit baseret på 8 anbefalinger

Thomas M.
I en moden alder startede jeg hos John, stort set uden nogen erfaring i guitar. Jeg har nu gået hos ham i over 2 år, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg har lært langt mere, end jeg ville have gjort på egen hånd. John er rigtig god til at finde numre som både falder i min smag og teknisk er tilpas udfordrerne, hvilket har betydet at jeg har kunnet bibeholde min motivationen. Kombinationen af Johns pædagogiske tabulatorer og medfølgende lydfiler har været en meget stor hjælp. Endelig er det altid behageligt at blive undervist af John, så mine varmeste anbefalinger til John og god fornøjelse.
Jakob B. K.
Jeg spillede en del guitar i skole og gymnasium, men havde næsten ikke rørt den elektriske i 15-20 år... Efter lidt træning på egen hånd ville jeg gerne have prof hjælp til at få styr på strengene. John er virkelig god til at fange hvilket niveau, man er på, og hvad der skal til for at udvikle ens guitarspil - ud fra hvad man selv har lyst til! Min læringskurve blev pludselig meget 'stejl', jeg kunne hurtigt komme til at lære sange, som jeg havde troet var for svære kort forinden. Det giver en masse selvtillid :-) On-line guitar. Jeg tror, at jeg var Johns første elev via web-interfacet. Det fungerer overvejende rigtig fint. Vær opmærksom på lokal opkobling. Vi havde nogle gange problemer, men det virker til at have ligget i lav bit-rate hos mig.
Jesper D.
Rigtig fin lektion
Talvin Reece
Jeg har gået til undervisning hos John i 2 års tid og har været meget glad for det. Han er meget hjælpsom og en dygtig underviser som jeg har lært rigtig meget af. Han fanger hurtigt, hvad man vil og laver meget varieret undervisning så man kan komme videre i musikken og uddybe andre genre. Han er god til at udlevere diverse tabs og noder samt lydfiler. Om man er begynder eller meget øvet kan alle få rigtig meget ud af at gå til undervisning hos John.
Jens Peter Gøtze
Ukulele hos John Sund er en stor oplevelse. Instrumentet er lille, men netop gennem Johns guitarforstand, er der mulighed for meget mere en kedelige akkorder på slaget. Desuden er John kompositør, hvor jeg har fået utrolig meget inspiration om at tale om musik: For uden inspiration sker der ikke noget. Kan utvetydigt anbefales - også til os voksne, hvor viden ofte overgår den praktiske dimension.
Flere anbefalinger

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del John's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler