John S.

(15)

Mød John S.

Om

Instrument
Guitar, Ukulele, Sibelius, Pro Tools, Mandolin
Lokation
Online. København N. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
32 t. og 29 min.

Om John S.

John har været professionel musiker i over 30 år og har en lang erfaring bag sig som underviser. Han har spillet/indspillet med et utal af kunstnere som bl.a. Radioens Big Band, Bo Stief og Lelo Nika. Han har især arbejdet med musikere fra andre kulturer, såsom indiske og afrikanske kunstnere. Har udgivet 11 solo CD’er hvoraf flere har været nominerede.

Hans undervisning er præget af pædagogisk indsigt og tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker. Underviser både børn og voksne i alle stilarter fra helt begyndere til professionelle musikere. Med andre ord, så kan du selv bestemme hvad dit behov er; vil du gerne dyrke blues-fingerspil med uafhængig tommelfinger bas, svære ragtime numre, lettere pop, folk, jazz eller specielle spilleteknikker a la Michael Hedges, lære at lave dine egne numre – der er ingen grænser. John har udviklet specielle teknikker og øvelser til at forbedre din rytmik og koordination.

Ønsker du at lære at læse noder eller blot have en basal teorikendskab, så har du også mulighed for det. Alt materiale er tilgængeligt på tabulatur og man får også tilsvarende MP3-filer til at øve efter.

• Guitar – alle nævnte stilarter nævnt herover, både akustisk og elektrisk guitar.

• Ukulelen er et meget nemt instrument at starte på, men ønsker man at gå videre med de specielle højrehåndsslagteknikker og udvidet solospil, så er det også muligt. Så her kan du fx lære alt fra "Happy" til "Here Comes the Sun" samt blues etc.

• Mandolinen er et andet instrument John også underviser i - et instrument man ikke hører så ofte, men et instrument med sin helt egen karakter.

• Nodeprogrammet Sibelius er et omfattende program, her kan du lære alt hvad du har brug for og hvordan man arbejder nemmest i programmet – kopieringsteknikker / live dynamik / tastaturgenveje / skifte lyde / avancerede notationsformer...etc.

• Pro Tools – her kan du lære hvordan man indspiller, klipper og klistrer, mikser og arbejder med ”sends” og automatiseringer, etc.

• Rytmik – her er der mulighed for at lære alt fra de helt basale rytmer til de mest avancerede. Ved de basale rytmer lære du at tælle og forstå rytmen ved hjælp af forskellige øvelser. Med de avancerede rytmer får du et grundigt indblik i indiske og afrikanske rytmer.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2200 København N

  I øvelokale

  2200 København N

John er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af John S. 5

Jesper D.

Oprettet den 06/12/19

Rigtig fin lektion

Jakob B. K.

Oprettet den 16/03/20

Jeg spillede en del guitar i skole og gymnasium, men havde næsten ikke rørt den elektriske i 15-20 år... Efter lidt træning på egen hånd ville jeg gerne have prof hjælp til at få styr på strengene. John er virkelig god til at fange hvilket niveau, man er på, og hvad der skal til for at udvikle ens guitarspil - ud fra hvad man selv har lyst til! Min læringskurve blev pludselig meget 'stejl', jeg kunne hurtigt komme til at lære sange, som jeg havde troet var for svære kort forinden. Det giver en masse selvtillid :-) On-line guitar. Jeg tror, at jeg var Johns første elev via web-interfacet. Det fungerer overvejende rigtig fint. Vær opmærksom på lokal opkobling. Vi havde nogle gange problemer, men det virker til at have ligget i lav bit-rate hos mig.

Thomas M.

Oprettet den 15/09/20

I en moden alder startede jeg hos John, stort set uden nogen erfaring i guitar. Jeg har nu gået hos ham i over 2 år, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg har lært langt mere, end jeg ville have gjort på egen hånd. John er rigtig god til at finde numre som både falder i min smag og teknisk er tilpas udfordrerne, hvilket har betydet at jeg har kunnet bibeholde min motivationen. Kombinationen af Johns pædagogiske tabulatorer og medfølgende lydfiler har været en meget stor hjælp. Endelig er det altid behageligt at blive undervist af John, så mine varmeste anbefalinger til John og god fornøjelse.

Lignende undervisere

...