John S.

John S.

John S.

(18)

Om John S.

John har været professionel musiker i over 30 år og har en lang erfaring bag sig som underviser. Han har spillet/indspillet med et utal af kunstnere som bl.a. Radioens Big Band, Bo Stief og Lelo Nika. Han har især arbejdet med musikere fra andre kulturer, såsom indiske og afrikanske kunstnere. Har udgivet 11 solo CD’er hvoraf flere har været nominerede.

Hans undervisning er præget af pædagogisk indsigt og tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker. Underviser både børn og voksne i alle stilarter fra helt begyndere til professionelle musikere. Med andre ord, så kan du selv bestemme hvad dit behov er; vil du gerne dyrke blues-fingerspil med uafhængig tommelfinger bas, svære ragtime numre, lettere pop, folk, jazz eller specielle spilleteknikker a la Michael Hedges, lære at lave dine egne numre – der er ingen grænser. John har udviklet specielle teknikker og øvelser til at forbedre din rytmik og koordination.

Ønsker du at lære at læse noder eller blot have en basal teorikendskab, så har du også mulighed for det. Alt materiale er tilgængeligt på tabulatur og man får også tilsvarende MP3-filer til at øve efter.

• Guitar – alle nævnte stilarter nævnt herover, både akustisk og elektrisk guitar.

• Ukulelen er et meget nemt instrument at starte på, men ønsker man at gå videre med de specielle højrehåndsslagteknikker og udvidet solospil, så er det også muligt. Så her kan du fx lære alt fra "Happy" til "Here Comes the Sun" samt blues etc.

• Mandolinen er et andet instrument John også underviser i - et instrument man ikke hører så ofte, men et instrument med sin helt egen karakter.

• Nodeprogrammet Sibelius er et omfattende program, her kan du lære alt hvad du har brug for og hvordan man arbejder nemmest i programmet – kopieringsteknikker / live dynamik / tastaturgenveje / skifte lyde / avancerede notationsformer...etc.

• Pro Tools – her kan du lære hvordan man indspiller, klipper og klistrer, mikser og arbejder med ”sends” og automatiseringer, etc.

• Rytmik – her er der mulighed for at lære alt fra de helt basale rytmer til de mest avancerede. Ved de basale rytmer lære du at tælle og forstå rytmen ved hjælp af forskellige øvelser. Med de avancerede rytmer får du et grundigt indblik i indiske og afrikanske rytmer.

Priser

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Ukulele, Sibelius, Pro Tools, Mandolin

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af John S.

5 (18)

Nanna S. S.

Oprettet den 13/05/23

Min søn på 13 er meget glad for at gå hos John, som er en supergod og erfaren underviser.

Gabriela M.

Oprettet den 20/04/23

John is an excellent musician and a wonderful teacher. My daughter is very happy with the lessons.

Peter B. E.

Oprettet den 13/02/23

John er en fantastisk person og guitarunderviser - og jeg nyder virkelig mine ugentlige sessions med ham - det er et fantastisk afbræk/"fristed" i en travl hverdag. Jeg spillede guitar et par år da jeg var helt ung - og nu 30 år efter har John virkelig formået at genstarte min begejstring for guitar. Han har været gode til at møde mig på mit meget basale niveau - og så stille og roligt bygget på fra gang til gang - og jeg er selv overrasket over, hvor godt det er gået. Undervisningsformen med 1-til-1 sessions, hvor John hjælper mig igang kombineret med de prints jeg altid får med hjem af en sang eller to er virkelig god. Og så har John også indspillet MP3 filer med nærmest alle sange - så når jeg øver derhjemme kan jeg lige høre hvordan det skal lyde. Jeg er kæmpe fan - og kan anbefale alle at købe undervisning hos John! Når jeg har brugt de første 10 klip skal jeg helt sikkert have et klippekort mere!

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 23 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2200 København N

  I øvelokale

  2200 København N

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 23 min.

Lignende undervisere

...