John E.

(4 anbefalinger)
Underviser i cello
Fra 196,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 40 t. og 39 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2500 Valby

I øvelokale

2650 Hvidovre Hvidovre

Fra 196,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 40 t. og 39 min.

Om John E.

John er en mangfoldig musiker der bl.a. har spillet i Wiener Philharmonikerne og været solocellist i Helsingborgs Symfoniorkester og Sjællands Symfoniorkester (Copenhagen Phil). Han er aktiv solist og kammermusiker og spiller jævnligt med den danske jazzelite. John er meget passioneret hvad angår undervisning og er bl.a. lærer ved Griegakademiet i Bergen. Han har givet masterclasses og kurser over hele verden.

John tilbyder undervisning til nybegyndere, let øvede og øvede cellister og underviser både i klassisk og rytmisk cellospil.

Johns undervisning tager udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger, ønsker og talent. Vi spiller skalaer og øvelser hvor vi finder din egen klang og udvikler en grundteknik udfra enkle grundprincipper. Vi arbejder med smukke melodier, sonater og de store cellokoncerter, efter dit eget ønske og hvad vi ellers kommer frem til i timerne.

Ønsker du at arbejde med improvisation rytmisk og musik gør vi også det, hvad enten det gælder becifringer, fraseringer eller det at forholde sig frit i forhold til et nodebillede.

John hjælper gerne med forberedelserne til MGK eller optagelsesprøve til musikkonservatorierne.

Skriv gerne en uforpligtende besked til John hvis dette har fanget din interesse!

Anbefalinger af John E. 5

Oprettet den 11/11/19
Rebekka M. B.
Fordi han er dygtig, kan undervise på alle niveauer og tager udgangspunkt i eleven.
Oprettet den 16/03/20
Stine M. V.
Fantastisk!
Oprettet den 30/10/20
Feline K. F.
John E. er faglig og er altid optimistisk, positiv og meget pædagoisk i undervisningern. Jeg kommer til undervisningen med en følelse af, at jeg skulle have øvet mere - og går derfra med blod på tanden og en følelse, at elske min cello og meget taknemmelig for, at have musikken i min herdag!
Oprettet den 06/02/22
Karen S.
Jeg kan ikke forestille mig en bedre lærer. Tålmodig, inspirerende og anerkendende. Selv om jeg selv synes, det går dårligt, går jeg løftet fra lektionen og har lyst til at komme hjem og øve, øve, øve. KS

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder