Jon S.

(2)

Mød Jon S.

Om

Instrument
Saxofon, Tværfløjte, Komposition, Hørelære, Musikteori, Sibelius, Ableton Live, Elektronisk sammenspil
Lokation
Online. København NV. Ved elev. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
7 t. og 46 min.

Om Jon S.

SAXOFONEN er et helt fantastisk instrument, og med en lille smule hjælp åbner den en verden af melodier, lyd og sjov. Det kan jeg lære dig. Gennem årene har jeg samlet og udviklet solide metoder i at formidle saxofonen med alle dens kvaliteter og udfordringer. Jeg føler mig hjemme i mange forskellige stilarter (bl.a. jazz, klassisk, folklore, rock og pop), og vi kan bruge dem alle til at lære dig rytme, harmoni, improvisation og sammenspil.

TIL FØRSTE MØDE finder vi ud af, hvor vi starter, og hvor du vil hen. Her tager vi en snak om dine ambitioner, og om du har erfaring fra før. Vi aftaler også, hvilken stilart, metode og undervisningsformat du vil arbejde med. Herefter er vi klar til at afprøve det hele - fra de mindste detaljer som embouchure, kropstilling, vejrtrækning og instrumentets udformning til de store ting som improvisation, fortolkning og udviklingen af din egen „sound“.

ELEKTRONISK MUSIK kan du også lære med mig, både med og uden saxofon. Jeg er en haj til Ableton Live, sound processing, mikrofoner, effekter, midi-controllere og musikproduktion. Alle de ting kan du udforske sammen med mig. Jeg spiller og underviser også i tværfløjte (som er mit bi-instrument), jazzharmoni, musikteori, komposition og hørelære, hvilket alt sammen kan blive en del af undervisningen.

SOM LÆRER sætter jeg pris på at skabe et trygt rum, hvor du udvikler dig på din egen måde og efter dine behov. Ved siden af deres musikalske interesser medbringer de fleste nemlig også mental baggage fra hverdagen. Derfor vil jeg ikke kun vise dig instrumentet, men også hjælpe dig med at finde din helt egen tilgang til musik og sammenspil. Jeg har i mange år undervist på forskellige musikskoler og til privatelever, og taler flydende dansk, engelsk og tysk.

JEG ER oprindelig fra Tyskland og har baggrund i jazz- og rockmusikken, som jeg har spillet siden jeg var 9 år gammel. Jeg læste jazz-saxofon med Claudius Valk i Holland og flyttede til København for 3 år siden for at studere med de begavede saxofonister Lars Greve og Lotte Anker på Rytmisk Musikkonservatorium. Jeg går meget op i at spille melodisk og elektronisk improvisation, jazz, pop og rockmusik. Du kan se og høre min musik på min hjemmeside jonsensmeier.com. Kontakte mig gerne, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål.

Jon S.'s fremhævede kompetencer

Underviser børn fra 6 år Specialiseret i rytmisk musik Uddannet fra musikkonservatorium Underviser i improvisation 3+ års erfaring som underviser Underviser alle aldre Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Underviser på konservatorie-niveau God til begyndere

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2400 København NV

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2200 København N

Jon er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Jon S. 5

Amelia W.

Oprettet den 09/03/22

great teacher, very helpful and explains everything clearly

Jacob W.

Oprettet den 22/06/22

Meget engageret, kompetent og empatisk lærer. Kan varmt anbefales. På 6 måneder har min 12-årige fodbolddreng lært at spille saxofon, så det faktisk lyder rigtig godt.

Lignende undervisere

...