Jon

Jon

Jon

(3)

Om Jon

SAXOFONEN er et helt fantastisk instrument, og med en lille smule hjælp åbner den en verden af melodier, lyd og sjov. Det kan jeg lære dig. Gennem årene har jeg samlet og udviklet solide metoder i at formidle saxofonen med alle dens kvaliteter og udfordringer. Jeg føler mig hjemme i mange forskellige stilarter (bl.a. jazz, klassisk, folklore, rock og pop), og vi kan bruge dem alle til at lære dig rytme, harmoni, improvisation og sammenspil.

TIL FØRSTE MØDE finder vi ud af, hvor vi starter, og hvor du vil hen. Her tager vi en snak om dine ambitioner, og om du har erfaring fra før. Vi aftaler også, hvilken stilart, metode og undervisningsformat du vil arbejde med. Herefter er vi klar til at afprøve det hele - fra de mindste detaljer som embouchure, kropstilling, vejrtrækning og instrumentets udformning til de store ting som improvisation, fortolkning og udviklingen af din egen „sound“.

ELEKTRONISK MUSIK kan du også lære med mig, både med og uden saxofon. Jeg er en haj til Ableton Live, sound processing, mikrofoner, effekter, midi-controllere og musikproduktion. Alle de ting kan du udforske sammen med mig. Jeg spiller og underviser også i tværfløjte (som er mit bi-instrument), jazzharmoni, musikteori, komposition og hørelære, hvilket alt sammen kan blive en del af undervisningen.

SOM LÆRER sætter jeg pris på at skabe et trygt rum, hvor du udvikler dig på din egen måde og efter dine behov. Ved siden af deres musikalske interesser medbringer de fleste nemlig også mental baggage fra hverdagen. Derfor vil jeg ikke kun vise dig instrumentet, men også hjælpe dig med at finde din helt egen tilgang til musik og sammenspil. Jeg har i mange år undervist på forskellige musikskoler og til privatelever, og taler flydende dansk, engelsk og tysk.

JEG ER oprindelig fra Tyskland og har baggrund i jazz- og rockmusikken, som jeg har spillet siden jeg var 9 år gammel. Jeg læste jazz-saxofon med Claudius Valk i Holland og flyttede til København for 3 år siden for at studere med de begavede saxofonister Lars Greve og Lotte Anker på Rytmisk Musikkonservatorium. Jeg går meget op i at spille melodisk og elektronisk improvisation, jazz, pop og rockmusik. Du kan se og høre min musik på min hjemmeside jonsensmeier.com. Kontakte mig gerne, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål.

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Saxofon, Tværfløjte, Komposition, Hørelære, Musikteori, Sibelius, Ableton Live, Elektronisk sammenspil

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Jon

5 (3)

Lauritz A.

Oprettet den 04/02/23

Jon er først og fremmest en rigtig flink fyr. Derudover er han en dygtig saxofonist, som har godt styr på sin teknik. Han tager udgangspunkt i, hvad eleven vil med instrumentet, og tilrettelægger sin undervisning ud fra dette. Der er en god, afslappet atmosfære, når man går til Saxofon hos jon, hvilket gør godt for indlæringen. Der er betydeligt fokus på klang, åndedræt, embouchure, kropsholdning, etc., og på at få det hele til at gå op i en højere enhed. - Noget, som Jon formår at formidle på en let forståelig facon, så man aldrig føler sig fortabt. Selv var jeg komplet nybegynder, før jeg startede hos Jon, men efter få ganges undervisning har jeg fået rigtig gode forudsætninger for at blive bedre til instrumentet og gøre fremskridt. Jon har meget hurtigt lært mig det basale for instrumentet. Han formår at formulere sig koncist og forståeligt og bygger tingene op på den rigtige måde, i den rigtige rækkefølge. Af disse årsager, har jeg fået den bedst tænkelige start på min saxofonrejse, hvilket jeg er Jon meget taknemmelig for! Du finder sandsynligvis ikke bedre underviser end dette. :-)

Jacob W.

Oprettet den 22/06/22

Meget engageret, kompetent og empatisk lærer. Kan varmt anbefales. På 6 måneder har min 12-årige fodbolddreng lært at spille saxofon, så det faktisk lyder rigtig godt.

Amelia W.

Oprettet den 09/03/22

great teacher, very helpful and explains everything clearly

Jon's fremhævede kompetencer

Underviser børn fra 6 år Specialiseret i rytmisk musik Uddannet fra musikkonservatorium Underviser i improvisation 3+ års erfaring som underviser Underviser alle aldre Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Underviser på konservatorie-niveau God til begyndere

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 8 t. og 23 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2400 København NV

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2200 København N

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 8 t. og 23 min.

Lignende undervisere

...