Josephine S.

(5)

Mød Josephine S.

Om

Instrument
Sang, Musical, Stemmetræning, Musikteori, Hørelære, Klaver
Lokation
I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
1 t. og 0 min.

Om Josephine S.

Josephine er uddannet musicalperformer fra Performing Arts School i Göteborg, sang- og tale coach på Voice Academy ved Klaus Møller, samt fag fra musikvidenskab.

Josephine har flere års erfaring i sang og performance og underviser i sang og tale for både begyndere og øvede i alle aldre, samt musikteori, hørelære og klaver for begyndere og let øvede.

Undervisning i sang
I sangundervisningen indgår blandt andet:
- Stemmeanalyse
- Grundøvelser til at få en stærk, fleksibel og udholden stemme.
- Vejrtrækningsøvelser og støtte
- Grundlæggende anatomi omkring stemmen
- Materialegennemgang
- Tekstudtale
- Musikalsk udtryk
- Node - og rytmeøvelser

Efter timen vil der være en opsummering af, hvad eleven kan arbejde videre med hjemme.

Genre
Josephine underviser i rytmisk sang herunder pop/rock, viser, jazz og musicals.


Undervisning i tale
Josephine har også erfaring i at hjælpe folk med at forbedre deres professionelle talestemme både til kunstnere på scenen eller ledere og medarbejdere i erhvervslivet.
Har du udfordringer med at blive hørt, forstået eller brænde igennem på din arbejdsplads? Eller oplever du nervøsitet ved at stå foran mange mennesker, har Josephine nogle gode og funktionelle redskaber, der kan hjælpe med at få styr på nerverne og få selvtilliden ind i stemmen.


Undervisning i klaver
Josephine underviser også i klaver for begyndere i alle aldre, og i klaverundervisningen indgår blandt andet:
- Grundlæggende musikteori
- Akkompagnement og brugsklaver
- Nodelæsning
- Rytmeøvelser
- Musikalsk udtryk og indlevelse
- Evt. Kombination af klaver og sang alt efter elevens ønske


Undervisning i musikteori og hørelære
Der vil indgå:
- Grundlæggende musikteori (tilpasses niveau)
- Solmitation
- Toneintervaller
- Skalalæring
- Akkordudvidelser
- Rytmeøvelser og forståelse


Generelt i undervisningen
Josephine tager udgangspunkt i elevens egne ønsker og mål. Hun går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og godt tilpas med valg af repertoire. Med det sagt vil hun også gerne udfordre sine elever ift. repertoire og genre.
Josephine giver øvelser, der passer til den enkelte elev for at styrke stemmen, så den kan arbejde på den mest optimale og sunde måde, når man udtrykker sig i sang eller tale.


Audition, optagelsesprøve, taler og optrædener
Ønsker du at være godt forberedt til optrædener eller auditions til fx MGK/Musicalakademiet mm., eller arbejde med sceneskræk og nervøsitet, vil Josephine her også kunne hjælpe dig rigtig godt på vej.


Josephine har også sin egen virksomhed Vocal Coach Josephine Stokholm, hvor hun holder foredrag og underviser i sang og stemme.

Undervisningen foregår på Islands Brygge, og der tilbydes ikke hjemmeundervisning.

Se under “priser” for at få overblik over forskellige forløb- og klippekortsordninger.

Du er altid velkommen til at skrive en uforpligtende besked til Josephine, hvis det lyder interessant eller du har spørgsmål.

Josephine S.'s fremhævede kompetencer

Underviser alle aldre God til begyndere Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Kan hjælpe med sceneskræk Specialiseret i musical-genren Uddannet fra musicalakademi

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • I øvelokale

    2300 København S , 2300 København S København S

Josephine er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Josephine S. 5

Peter J.

Oprettet den 02/10/20

Josephines store professionelle viden og kunnen er et stærkt tillidsskabende fundament for undervisningen. Josephines værktøjskasse er imponerende. - Man får forståelse for "stemmens anatomi" - Sangkvalitet og - styrke øges gennem krævende fysisk træning - "Stemmedoktoren" har altid gode råd, når skavankerne skal kureres Josephine er en super og altid entusiastisk coach med blik for det niveau, man nu er på. Undervisningen er skræddersyet og man mærker fremgang efter hver time. Det eneste, det kræver, er at man er flittig med hjemmetræningen. Uanset hvor svært det har været, går jeg glad hjem med den gode følelse af, at det nok skal lykkes. Josephine har mine bedste anbefalinger.

Per N.

Oprettet den 24/08/21

Som fuldstændig nybegynder synes jeg at jeg har fået en rigtig fin undervisning der parallelt består af praktisk undervisning og øvelser sammen med en rigtig god indføring i musikteori og noder. Josephines undervisning er meget kompetent og foregår i en super behagelig atmosfære

Dorte N.

Oprettet den 02/09/21

Min datter har nu fået sangundervisning af Josephine i et år. De timer er ugens højdepunkt. Jeg får altid en glad pige hjem, som begejstret synger og fortæller om de øvelser de har lavet. Vi kan høre at hendes sang har udviklet sig og hun har generelt fået mere selvtillid. Min datter har autisme, ADD og angst, så det var lidt et sats at finde en tilfældig underviser. Men helt instinktivt har Josephine helt fra start forstået hvad min datter har brug for, og tilpasset undervisningen efter dagsformen. Så også til børn med særlige behov får Josephine de største anbefalinger fra os.

Lignende undervisere

...