Katja P.

(15)

Om

Instrument
Klaver
Lokation
Online. Hvidovre. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
3 t. og 27 min.

Om Katja P.

Katja er klassisk uddannet pianist, som fik sin uddannelse i Rusland. Hun startede selv med at spille klaver som 5-årig og har nu spillede over 30 år. Over 15 år har hun arbejdet med børn og voksne i forskellige alder og niveauer. Hun har en stor fornøjelse af at se, hvordan eleverne udvikler sig i klaverspil fra år til år.
Inden Katja kom til Danmark underviste hun i klaver i 4 år på en russisk musikskole. I dag arbejder hun som privatunderviser for både børn og voksne på forskellige niveauer. Undervisningen tilrettelægges individuelt efter elevens ønske og behov. Katja kan undervise i forskellige musikalske genre, såsom klassisk, pop eller jazzmusik.
Hun lægger stor vægt på, at elever får både glæde af at spille klaver og faglig kvalitet i undervisningen. Der er mulighed for at lære noder, rytmer, grundlæggende musikteori, skalaer samt finger- og pedalteknik. Alle materialer og noder udleveres ved undervisningen uden ekstra beregning. Undervisning kan foregå både på dansk eller russisk.
Alle, der har interesseret i at spille hos Katja eller har nogle spørgsmål, er meget velkomne til at skrive en uforpligtende besked til hende.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2650 Hvidovre

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Katja er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Katja P. 5

Kurt S.

Oprettet den 19/07/20

Sød og dygtig som arbejder grundigt og struktureret med udgangspunkt i dig, og dine ønsker for sang og melodi valg.

Maria R.

Oprettet den 07/12/20

Jeg anbefaler Katja, fordi hun har en skøn tålmodighed og en oprigtig begejstring for musikken og for ens fremskridt. Hun er god både for mig selv og mine børn. Kæmpe anbefaling.

Georges

Oprettet den 31/03/22

katja er en fantastisk klaverlærer og det er en fornøjelse at gå til undervisning hver uge og lære at spille. Hendes pædagogik er effektiv, og hun går ned til mindste detalje, så eleven forbedrer sin teknik. Og alt det i musikalitetens tjeneste, som er af ekstrem kvalitet os hende. Hun spiller også bare fantastisk. Jeg kan varmt anbefale Katja som klaverlærer.

Lignende undervisere

...