Katja P.

(7 anbefalinger)
Underviser i klaver
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 28 t. og 3 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2720 Vanløse

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 28 t. og 3 min.

Om Katja P.

Katja er klassisk uddannet pianist, som fik sin uddannelse i Rusland. Hun startede selv med at spille klaver som 5-årig og har nu spillede over 30 år. Over 15 år har hun arbejdet med børn og voksne i forskellige alder og niveauer. Hun har en stor fornøjelse af at se, hvordan eleverne udvikler sig i klaverspil fra år til år.
Inden Katja kom til Danmark underviste hun i klaver i 4 år på en russisk musikskole. I dag arbejder hun som privatunderviser for både børn og voksne på forskellige niveauer. Undervisningen tilrettelægges individuelt efter elevens ønske og behov. Katja kan undervise i forskellige musikalske genre, såsom klassisk, pop eller jazzmusik.
Hun lægger stor vægt på, at elever får både glæde af at spille klaver og faglig kvalitet i undervisningen. Der er mulighed for at lære noder, rytmer, grundlæggende musikteori, skalaer samt finger- og pedalteknik. Alle materialer og noder udleveres ved undervisningen uden ekstra beregning. Undervisning kan foregå både på dansk eller russisk.
Alle, der har interesseret i at spille hos Katja eller har nogle spørgsmål, er meget velkomne til at skrive en uforpligtende besked til hende.

Anbefalinger af Katja P.

5 Gennemsnit baseret på 7 anbefalinger

Maria R.
Jeg anbefaler Katja, fordi hun har en skøn tålmodighed og en oprigtig begejstring for musikken og for ens fremskridt. Hun er god både for mig selv og mine børn. Kæmpe anbefaling.
Kurt S.
Sød og dygtig som arbejder grundigt og struktureret med udgangspunkt i dig, og dine ønsker for sang og melodi valg.
Agnete Gersing
Katja er en helt fantastisk klaverlærer. Hun er dybt musikalsk og har en smittende begejstring for musikken. Hun er anerkendende og meget dygtig til at lære fra sig. Katja er ubetinget den dygtigste klaverlærer jeg nogensinde har haft.
Henrik Bech Nielsen
Kan på det varmeste anbefale Katja som klaverunderviser til både børn og voksne - såvel nybegyndere som øvede. Katja er utrolig dygtig, tålmodig og imødekommende. Undervisningen med Katja er altid god, hvilket især skyldes Kajtas evner til at formidle, inspirere og undervise.
Louise Poulsen
Katja er meget venlig, imødekommende og positiv. Hun er opmærksom og sikrer altid, at man går motiveret og glad hjem. Hendes undervisning er tilrettelagt, så det passer med ens niveau og samtidig sikrer ens videre udvikling. Jeg kan på det varmeste anbefale Katja.
Flere anbefalinger

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder