Katja P.

(8 anbefalinger)
Underviser i klaver
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 43 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2650 Hvidovre

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 43 min.

Om Katja P.

Katja er klassisk uddannet pianist, som fik sin uddannelse i Rusland. Hun startede selv med at spille klaver som 5-årig og har nu spillede over 30 år. Over 15 år har hun arbejdet med børn og voksne i forskellige alder og niveauer. Hun har en stor fornøjelse af at se, hvordan eleverne udvikler sig i klaverspil fra år til år.
Inden Katja kom til Danmark underviste hun i klaver i 4 år på en russisk musikskole. I dag arbejder hun som privatunderviser for både børn og voksne på forskellige niveauer. Undervisningen tilrettelægges individuelt efter elevens ønske og behov. Katja kan undervise i forskellige musikalske genre, såsom klassisk, pop eller jazzmusik.
Hun lægger stor vægt på, at elever får både glæde af at spille klaver og faglig kvalitet i undervisningen. Der er mulighed for at lære noder, rytmer, grundlæggende musikteori, skalaer samt finger- og pedalteknik. Alle materialer og noder udleveres ved undervisningen uden ekstra beregning. Undervisning kan foregå både på dansk eller russisk.
Alle, der har interesseret i at spille hos Katja eller har nogle spørgsmål, er meget velkomne til at skrive en uforpligtende besked til hende.

Anbefalinger af Katja P. 5

Oprettet den 19/07/20
Kurt S.
Sød og dygtig som arbejder grundigt og struktureret med udgangspunkt i dig, og dine ønsker for sang og melodi valg.
Oprettet den 07/12/20
Maria R.
Jeg anbefaler Katja, fordi hun har en skøn tålmodighed og en oprigtig begejstring for musikken og for ens fremskridt. Hun er god både for mig selv og mine børn. Kæmpe anbefaling.
Oprettet den 31/03/22
Georges
katja er en fantastisk klaverlærer og det er en fornøjelse at gå til undervisning hver uge og lære at spille. Hendes pædagogik er effektiv, og hun går ned til mindste detalje, så eleven forbedrer sin teknik. Og alt det i musikalitetens tjeneste, som er af ekstrem kvalitet os hende. Hun spiller også bare fantastisk. Jeg kan varmt anbefale Katja som klaverlærer.
Oprettet den 30/03/15
Martin Petersen
Katja er venlig, imødekommende og en kompetent underviser. Min datter Laura på 7 år får både god undervisning og en super oplevelse hver gang. Katja er motiverende ved at give ros og ved udpege det som kræver mere træning til næste undervisning.
Oprettet den 18/10/16
Nanna Fagerland
Katja er en glad og entusiastisk underviser. Hun er også meget tålmodig og imødekommende. Hun har en stor viden og deler den med glæde, så selv børn kan følge med. Jeg kan varmt anbefale Katja. Hilsen Nanna Fagerland
Flere anbefalinger

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder