Katja P.

(7 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 1 t. og 30 min.

Katja P. er SuperTeacher (?)


Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2720 Vanløse

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
  •  Katja P. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Katja P.

Om Katja P.

Klaverundervisningen med Katja er for begyndere og øvede. Undervisningen tilrettelægges individuelt efter elevens niveau og ønske om musikalske genre. Der er i undervisningen mulighed for at lære noder, rytmer, grundlæggende musikteori, skalaer samt finger- og pedalteknik.

Katja er uddannet i Rusland og hendes uddannelse svarer til en dansk bacheloruddannelse samt 1 års kandidatstudier i musik. Inden hun kom til Danmark underviste Katja i 4 år på en russisk musikskole.

Hun startede selv med at spille klaver som 5 årig og har nu spillet i mere end 20 år.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Katja P.

5 Gennemsnit baseret på 7 anbefalinger

Maria R.
Jeg anbefaler Katja, fordi hun har en skøn tålmodighed og en oprigtig begejstring for musikken og for ens fremskridt. Hun er god både for mig selv og mine børn. Kæmpe anbefaling.
Kurt S.
Sød og dygtig som arbejder grundigt og struktureret med udgangspunkt i dig, og dine ønsker for sang og melodi valg.
Agnete Gersing
Katja er en helt fantastisk klaverlærer. Hun er dybt musikalsk og har en smittende begejstring for musikken. Hun er anerkendende og meget dygtig til at lære fra sig. Katja er ubetinget den dygtigste klaverlærer jeg nogensinde har haft.
Henrik Bech Nielsen
Kan på det varmeste anbefale Katja som klaverunderviser til både børn og voksne - såvel nybegyndere som øvede. Katja er utrolig dygtig, tålmodig og imødekommende. Undervisningen med Katja er altid god, hvilket især skyldes Kajtas evner til at formidle, inspirere og undervise.
Louise Poulsen
Katja er meget venlig, imødekommende og positiv. Hun er opmærksom og sikrer altid, at man går motiveret og glad hjem. Hendes undervisning er tilrettelagt, så det passer med ens niveau og samtidig sikrer ens videre udvikling. Jeg kan på det varmeste anbefale Katja.
Flere anbefalinger

Del Katja's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder