Katrine J.

(2 anbefalinger)
Underviser i sang, rytmisk sang
Fra 405,00 DKK / 45 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 4 t. og 48 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2300 København S

Fra 405,00 DKK / 45 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 4 t. og 48 min.

Om Katrine J.

- I øjeblikket har jeg ledige tider onsdag og torsdag -

Helt kort om mig
Jeg er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole som musicalperformer og jeg har mere end 10 års erfaring som sangunderviser. Ud over at have specialiseret mig i musicalgenren har jeg et meget kært forhold til jazz og soulmusik, men jeg nyder at undervise i alle genrer, og vil gennem min undervisning, afhængigt af dit niveau, blandt andet kunne lægge vægt på:

- Grundlæggende sangteknikker
- Kropslige- og vejrtrækningsøvelser
- Det musikalske udtryk
- Tekstfortolkning og fortællingen
- Scenisk nærvær
- Stemmens frihed

Min tilgang til stemmebrug er meget holistisk, og da jeg også er uddannet yogalærer er det kropslige arbejde er en stor faktor i min undervisning. Mange af yogaens fysiske øvelser såvel som brugen af vejrtrækningen og koblingen af disse, elsker jeg at inkorporere.
Ligeledes ligger der et stort mentalt og personligt arbejde i at arbejde med stemmen, som jeg så vidt muligt vil forsøge at skabe et trygt og åbent rum for os at gå på opdagelse i.

Først og fremmest tager jeg udgangspunkt i dine ønsker og behov, for at få dit personlige udtryk til at skinne mest muligt.

Første lektion
Til den første lektion vil jeg som regel starte med at spørge lidt ind til hvem du er, om du har sunget før, hvilken slags musik du godt kan lidt og om du har specifikke ønsker eller drømme for din sang. Derefter vil jeg fortælle lidt om mig selv og om hvordan jeg godt kan lide at arbejde. Jeg prøver så vidt muligt, at danne mig et billede af hvad du gerne vil, så jeg kan hjælpe bedst muligt.

Herefter fortsætter vi med at varme op – både krop og stemme. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og her prøver jeg igen at tilpasse det dine ønsker og behov. Jeg vil forklare en masse om de tekniske begreber indenfor sang og inkorporere dette i øvelserne.

Til den første time vil jeg derudover gerne arbejde lidt med en enkelt sang, som du enten selv har taget med eller også finder vi sammen én at starte med. Her kan vi prøve en masse forskellige ting af, både i forhold til det tekniske: melodi, lyd, stemmefunktion og effekter, men også i forhold til tekstfortolkning, udtryk og mening.

Anbefalinger af Katrine J.

5 Gennemsnit baseret på 2 anbefalinger

Emilie B.
Jeg vil klart anbefale Katrine pga. hendes dygtighed og varme væsen. Det har været en ægte fornøjelse at gå til sang hos hende.
Ole Nielsen
Katrine er en god underviser, som tager udgangspunkt i dit ønske om undervisningen. Desuden fortæller hun på en måde, som kan forståes af alle.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder