Katrine J.

(6)

Mød Katrine J.

Om

Instrument
Sang, Rytmisk sang, Stemmetræning
Lokation
Online. København S. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
2 t. og 12 min.

Om Katrine J.

• Jeg har en ledig tid kl. 13.45-14.45 om torsdagen •

Helt kort om mig
Jeg er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole som musicalperformer og jeg har mere end 15 års erfaring som sangunderviser. Ud over at have specialiseret mig i musicalgenren har jeg et meget kært forhold til jazz og soulmusik, men jeg nyder at undervise i alle genrer, og vil gennem min undervisning, afhængigt af dit behov og niveau, blandt andet kunne lægge vægt på:

- Kropslige øvelser
- Åndedrætsøvelser
- Grundlæggende sangteknikker
- Det musikalske udtryk
- Tekstfortolkning og fortællingen
- Scenisk nærvær

Min tilgang til stemmebrug er meget holistisk, og da jeg også er uddannet yogalærer, er det kropslige arbejde er en stor faktor i min undervisning. Mange af yogaens fysiske øvelser såvel som brugen af vejrtrækningen og koblingen af disse, elsker jeg at inkorporere.
Ligeledes ligger der et stort mentalt og personligt arbejde i at arbejde med stemmen, som jeg så vidt muligt vil forsøge at skabe et trygt og åbent rum for os at gå på opdagelse i.

Strubemassage
Udover selve sangundervisningen tilbyder jeg strubemassage både som inkorporeret del af undervisningen og som selvstændig behandling. Strubemassage er en manuel behandling, der blandt andet kan afhjælpe spændinger i kæben, i nakken, manglende fleksibilitet i stemmen, manglende top/bund, hæshed, trykken for struben, stemmetræthed & fornemmelse af en “klump i halsen”.

Første lektion
Til den første lektion vil jeg som regel starte med at spørge lidt ind til hvem du er, om du har sunget før, hvilken slags musik du godt kan lidt og om du har specifikke ønsker eller drømme for din sang. Derefter vil jeg fortælle lidt om mig selv og om hvordan jeg godt kan lide at arbejde. Jeg prøver så vidt muligt, at danne mig et billede af hvad du gerne vil, så jeg kan hjælpe bedst muligt.

Herefter fortsætter vi med at varme op – både krop og stemme. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og her prøver jeg igen at tilpasse det dine ønsker og behov. Jeg vil forklare en masse om de tekniske begreber indenfor sang og inkorporere dette i øvelserne.

Til den første time vil jeg derudover gerne arbejde lidt med en enkelt sang, som du enten selv har taget med eller også finder vi sammen én at starte med. Her kan vi prøve en masse forskellige ting af, både i forhold til det tekniske: melodi, lyd, stemmefunktion og effekter, men også i forhold til tekstfortolkning, udtryk og mening.

Først og fremmest tager jeg udgangspunkt i dine ønsker og behov, for at få dit personlige udtryk til at komme tydeligt igennem.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak.

Jeg glæder mig meget til at møde dig ✨

Katrine J.'s fremhævede kompetencer

15+ års erfaring som underviser Tilbyder akkompagnering på klaver Holistisk tilgang til undervisningen Uddannet fra Det Danske Musicalakademi Specialiseret i musical-genren Kan hjælpe med sceneskræk Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.

Fra 408,00 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2300 København S

  I øvelokale

  2400 København NV

Katrine er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 408,00 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Katrine J. 5

Emilie B.

Oprettet den 29/10/19

Jeg vil klart anbefale Katrine pga. hendes dygtighed og varme væsen. Det har været en ægte fornøjelse at gå til sang hos hende.

Christine J.

Oprettet den 01/05/22

Utrolig dygtig sanglærer og virkelig et dejligt menneske at arbejde sammen med. Jeg har haft Katrine som sanglærer siden 2017 og jeg kan slet ikke forstille mig en hverdag uden. En af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget er, at starte til undervisning hos hende!

Thea B.

Oprettet den 13/09/22

Katrine er en af de dygtigste - hvis ikke dygtigste - sangundervisere, jeg har haft. Jeg har på kort tid lært en masse teknikker, der har løftet mit niveau væsentligt. Ikke nok med at hun er fantastisk til at lære fra sig og højt kvalificeret, så er hun også et meget sympatisk menneske, der evner at straks fjerne al nervøsitet, du måske føler, inden I går i gang. 6 ud af 5 stjerner herfra :-)

Katrine J.'s hold

Lignende undervisere

...