Kirsten

Kirsten

Kirsten

Om Kirsten

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?
I min undervisning lægger jeg vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt for eleven at lære at spille. Genremæssigt bevæger jeg mig mest inden for klassisk, men samtidigt tror jeg på at klassisk musik sagtens kan gå hånd i hånd med hvad end man ellers nyder at lytte til, om det er filmmusik, pop, rock eller folkemusik. Bid for bid vil jeg introducere eleven for en række teknikker, som kan bruges til at blive selvhjulpen og fri i musikken. Jeg har altid fokus på også at opbygge elevens selvtillid og udtryk som musiker, for i min undervisning handler det ikke om at blive verdensmester, men først og fremmest om at få en god oplevelse med at spille.

Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det er dog vigtigt at understrege at det ikke handler om pligt, men om at få en god musikalsk oplevelse og udvikling. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er. Her vil jeg spørge ind til, hvad der eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som foregår i mit kolonihave/øvelokale i Viby. Aarhus C er også en mulighed. Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest.

Min erfaring som underviser
Jeg har 6 års erfaring med at undervise i musik, og størst erfaring med at undervise børn og unge i alderen 8-18 år - men jeg tager elever i alle aldre. Jeg underviser fra nybegynder niveau op til Bachelor niveau. Man skal ikke være nervøs, hvis man aldrig har spillet bratsch før - det er bare sejt hvis man har lyst til at starte op!

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet bratsch i over 16 år, jeg har taget en kandidatgrad i bratsch, orkestermusik og pædagogik på Det Jyske Musikkonservatorium og har undervist fast for Århus Musikskole siden 2016. Derudover har jeg haft private elever og undervist på privatskoler rund omkring i Østjylland. Jeg har kurser i Suzuki metoden og El Sistema metoden. Min egen musikalske baggrund startede med privatundervisning, derefter forskellige ungdoms- og amatørorkestre, MGK MidtVest, forskellige konkurrencer rundt omkring i Danmark, Medlem af Det Danske Ungdomsorkester og gruppeleder for Orkester Norden 2016.
Jeg assisterer i de forskellige landsdelsorkestre, Who Killed Bambi, spillet Danmarks tourné med Underholdningsorkesteret og Carpark North, optrådt på Arena på Roskilde Festival med Nikolaj Nørlund og turneret med REMUS rundt omkring i Europa

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Violin, Bratsch, Kammermusik

Ugedage:

Mandag / Tirsdag / Onsdag / Torsdag / Fredag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Spædbørn (og forældre) / Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Kirsten's fremhævede kompetencer

Specialiseret i klassisk musik Underviser ud fra Suzuki-metoden Underviser alle aldre

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8260 Viby J

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Lignende undervisere

...