Kirsten H.

Underviser i violin, bratsch
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 1 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 1 min.

Om Kirsten H.

Jeg begyndte at undervise i violin på folkeskoler(hold) og musikskoler(6) da jeg var 16 og har undervist mellem studier og orkesteransættelser i 40 år - det seneste år også online.

Din undervisningstid er netop din.
Du fortæller hvad du gerne vil lære og jeg viser dig den korteste vej derhen uanset hvilket niveau du befinder dig på.
Hvad enten du er helt nybegynder, øvet eller proffesionel der gerne vil have en "second opinion" på din opgave, bliver du bygget op lige derfra hvor du er i klassisk, pop eller blød arkustisk rock.

Når vi starter op er det fint hvis du kan fortælle hvor længe du har spillet, hvad du spiller nu og hvad du drømmer om at gøre med dit violinspil i fremtiden.
Så hjælper jeg dig videre derfra - mod dine mål.

Jeg kan hjælpe dig online i solo eller familie/ gruppe-undervisning(hvis i er flere derhjemme der gerne vil spille) og jeg kan f.eks. sende dig opgaver, noder indspilninger apper mm. via mail efter din violintime online så du får en fyldestgørende undervisning selvom vi ikke er i samme rum eller på musikskole.
Mine elever har hidtil været mellem 4 og 92 år gamle, så du behøver ikke at holde dig tilbage,- heller ikke hvis du er yngre eller ældre.
Jeg underviser på dansk, svensk eller engelsk.

Min uddannelse på violin begyndte da jeg var 11 år.
Inden da havde jeg allerede modtaget undervisning i klaver og slagtøj og selv forsøgt mig på blokfløjte, guitar og tværfløjte, men intet af det "fængede".
Jeg kom på Musikalsk Grund Kursus i Holstebro, med violin som hovedfag, da jeg var 13 år og på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som 16/17-årig. Året inden begyndte jeg at undervise som vikar for min lærer på musikskolen.
Siden da har jeg været så heldig at få lov at spille i en hel del af danmarks og sveriges orkestre som tutti-spiller, også som koncertmester/solospiller i mindre ensambler og som kammermusiker og solist,- for det meste i kalssisk musik, men også i folke- og rock/pop-musik.

Du er velkommen til at lade høre fra dig! Vi ses og høres online!
Venlige hilsner
Kirsten

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder