Klaus Strange

(5)

Mød Klaus Strange

Om

Instrument
Trommer (Trommesæt), Sammenspil, Banddoktor
Lokation
Online. Høng. Ved elev. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
1 t. og 8 min.

Om Klaus Strange

Klaus henvender sig til nybegyndere og lettere øvede trommeslagere. Han kan også indgå som tromme-sparring ved samspil/hold, og kører gerne ud til eleven. Han tilbyder normalt undervisning inden for tidsramme lektionerne 20 min, 30 min, 45 min, 60 min, 90 min og 120 min.
OBS! Anbefalet lektionslængde for børn under 10 år, er 20 minutter, da det her kan være svært at koncentrere sig i længere tid af gangen. Ellers er det mest normalt med 30 min af gangen.
NYT! Jeg er begyndt at få nogle henvendelser fra par, som gerne vil have undervisning sammen, da de synes det er sjovt at lære noget nyt sammen og for at få et fælles mand/kone, kæreste projekt.
Det er sjovt og styrker parforholdet, samtidig med at man får et nyt syn på musik/trommer. Så kom glad, hvis I er interesseret ...

I Klaus' undervisning er der fokus på:
- Kendskab til akustiske sæt og elektriske sæt, styrkesider/svagheder/begrænsninger.
- Optimal opsætning af trommesættet, så dit sæt passer til DIG.
- Grundlæggende forståelse og udnyttelse af trommestiks greb, slag/kant og trommerne/bæknerne.
- Teknik og praktik ift. at blive dygtigere som trommeslager.
- Diverse grundrytmer og kendetegn ved de forskellige musikgenrer ift. trommespil.
- Forskellige rundgange, riffs og fills.
- Betoning af slag/dynamik og intuition som trommeslager.
- Diverse grundøvelser (hvirvler, tælle forståelse mv.).
- Eksempler på hvad kan rytmerne/øvelserne bruges til.
- Give en forståelse af at det kun er fantasien der sætter begrænsningerne.
- Plads til leg, gå i dybden med noget, kritik, snak, gode råd og sparring.
- Øvelse gør mester og du bestemmer selv tempoet.

Supplerende undervisningsmateriale
Klaus har selv produceret 4 trommeundervisnings videoer, som læner sig op ad hans generelle undervisning. Disse videoer kan erhverves for et beskedent beløb gennem Klaus selv. Skriv til ham på mail, hvis du er interesseret. De kan være et rigtigt godt supplement til undervisningen og kan ses igen og igen, hvis noget skal nærmere indstuderes.
Han producerer desuden også sin egen musik, som kan høres på de største musik streamings platforme a la Tidal, Apple Music, Spotify, Napster, Soundcloud, Deezer, YouSee Music, Google Music, Youtube m.fl. (Genrerne er primært børnemusik, blues, funk og industriel).

Intuitiv undervisning og der kan undervises på alle platforme
Klaus' trommeundervisning er primært intuitiv, dvs. mere eller mindre planlagt på dagen og han lægger IKKE vægt på noder. Klaus tager gerne med ned i dit bands øvelokale og giver sit besyv til hvordan du kan spille trommerne til jeres musik.
Du er velkommen til at filme de ting jeg gennemgår med mobiltelefon, så du kan se og høre øvelserne hjemme. Klaus modtager også jævnligt ønsker fra elever, som gerne vil spille en speciel rytme eller sang, så tager han den op med eleven og øver den sammen.

Genrer
Primært rock, blues, disko, pop, reggae, folk, country, soul, funk og grundlæggende jazz.

Første lektion
Til den første lektion tager Klaus en snak med eleven om hvad denne er interesseret i, og afstemmer hvad der kan udvikles sammen. Der findes ikke uegnede elever, det er op til eleven selv hvor meget man vil øve/udvikle sig.
Undervisningen kan foregå hos Klaus (han har eget studie/øvelokale med både akustiske trommer og el-trommer - man kan selv vælge og I kan spille op mod hinanden), det kan være online, men det kan også være i et øvelokale eller en skole . Undervisning hos eleven eller f.eks. ude på en skole, kan selvfølgelig også arrangeres (her tillægges blot et kørsels gebyr).

Baggrund
Klaus Strange er 53 år gammel, og har spillet trommer i over 44 år. Han startede i sin tid på en musikskole i Vallensbæk, med en janitshar (dvs. uddannet fra Det Kongelige Musikkonservatorium) som underviser - En utrolig dygtig og pædagogisk trommelærer ved navn Jan Bentsen. Senere og sideløbende med trommeundervisningen, spillede han også i tambourkorps og gik til rytmisk samspil ved Vallensbæk Ungdomsklub, hvor han bl.a. lærte at spille i band med forskellige dygtige musiklærere.
Senere modtog han selv undervisning af flere trommeslagere, heriblandt Bo Simonsen, Klavs Menzer og Kasper Foss m.fl.
Klaus har spillet, og spiller stadig, i et hav af band konstellationer. Han laver studie-indspilninger og har altid undervist sideløbende. Klaus har desuden været musikdommer ved store musikkonkurrencer (bl.a. DM i Rock) og musikbooker på spillestedet Forbrændingen i Albertslund. Derudover har han en del erfaring med medieverdenen, da han har været ansat ved DR i over 15 år og stået for musikken på P3, P4, DAB- og Net-kanaler m.fl. som musikkoordinator/musikregistrator.
Privat, ved siden af undervisningen: bor på landet, 3 børn, gift, arbejder som Event- og Teknisk Servicemedarbejder og ejendomsservicevagt ved Slagelse Kommune (Slagelse, Korsør, Skælskør).

Klaus Strange's fremhævede kompetencer

25+ års erfaring som underviser God til begyndere Kan styrke din rytmefornemmelse

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  4270 Høng

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  4200 Slagelse , 4400 Kalundborg

Klaus er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Klaus Strange 5

Rikke T.

Oprettet den 06/01/20

Klaus er virkelig god til at forklare og nuancere sin undervisning, han tilpasser det til dagsformen og sørger for at det er en god oplevelse hver gang. Vores søn har virkelig lært meget på kort tid

Erik A.

Oprettet den 07/01/20

Har drømt længe om at spille trommer - men hvem kan lære en mand på 55 år det. Nogenlunde sådan skrev jeg for 3-4 måneder siden til Klaus, og hold nu kæft det er fedt, og hvor er der sket meget på så kort tid, kan kun give Klaus 5 stjerner for: tålmodighed, hans måde at lære fra sig på, hans evne til at få mig til at hamre løs på det stakkels trommeskind, hans trommeviden, utroligt med sandt - det er simpelthen så fedt at opdage man går og siger gung ti gak gung ti gak på alle tidspunkter af døgnet, Kæft jeg glæder mig til jeg skal derud igen / Fra hjertet tak til Klaus for din tålmodighed med mig / Hilsen Erik Arentsen

Torben L.

Oprettet den 12/03/20

Kan kun varmt anbefale Klaus Strange som Trommeunderviser, han tager dig igennem Diverse trommerytmer på en behagelig og Rolig måde. Jeg er utrolig glad for at jeg har ham som Underviser. Torben Lynge

Lignende undervisere

...