Klaus Strange

Certificeret underviser i: Trommer (Trommesæt), Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Trommer (Trommesæt), Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
4270 Høng

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
4200 Slagelse
4400 Kalundborg

Tilbyder også online undervisning.

Om Klaus Strange

Klaus henvender sig til nybegyndere og lettere øvede trommeslagere. Han kan også indgå som tromme-sparring ved samspil/hold, og kører gerne ud til eleven.

I Klaus' undervisning er der fokus på:
- Grundlæggende forståelse af trommestiks greb og trommerne/bæknerne.
- Teknik og praktik ift. at blive dygtigere som trommeslager.
- Diverse rytmer og kendetegn ved de forskellige musikgenrer.
- Forskellige rundgange, riffs, fills.
- Betoning af slag, dynamik og intuition som trommeslager.
- Diverse grundøvelser (hvirvler, tælle forståelse mv.).

Klaus' undervisning i trommeundervisning er intuitiv, og han lægger IKKE vægt på noder. Klaus tager gerne med ned i dit bands øvelokale og giver sit besyv til hvordan du kan spille trommerne til jeres musik.

Genrer
Primært rock, blues, disco, pop, folk, funk og grundlæggende jazz.

Første lektion
Til den første lektion tager Klaus en snak med eleven om hvad denne er interesseret i, og afstemmer hvad der kan udvikles sammen. Undervisningen kan foregå hos Klaus (han har eget studie/øvelokale med el-trommer), men det kan også være i et øvelokale eller en skole . Undervisning hos eleven kan arrangeres.

Klaver for nybegyndere
Klaus kan undervise i de mest simple og grundlæggende elementer af spille klaver, herunder:
- Akkordspil (ikke noder)
- Håndstilling
- Brug af pedaler
- Dur-skalaer, ingen noder og kun
- Simple rytmiske akkord-rundgange
Det er de mest grundlæggende elementer, som man skal bruge når man fx gerne vil kunne spille til en sangbog

Baggrund
Klaus Strange er 50 år gammel, og har spillet trommer i over 40 år. Han startede i sin tid på en musikskole i Vallensbæk, med en janitshar (dvs. uddannet fra Det Kongelige Musikkonservatorium) som underviser - En utrolig dygtig og pædagogisk trommelærer ved navn Jan Bentsen. Senere og sideløbende med trommeundervisningen, gik han også til rytmisk samspil ved Vallensbæk Ungdomsklub, hvor han lærte at spille i band. Senere modtog han selv undervisning af flere trommeslagere, heriblandt Bo Simonsen, Klavs Menzer og Kasper Foss m.fl.
Klaus har spillet, og spiller stadig, i et hav af band konstellationer. Han laver studie-indspilninger og har altid undervist sideløbende. Klaus har desuden været musikdommer ved store musikkonkurrencer (bl.a. DM i Rock) og musikbooker på spillestedet Forbrændingen i Albertslund. Derudover har han en del erfaring med medieverdenen, da han har været ansat ved DR i 15 år og stået for musikken på P3, P4, DAB- og Net-kanaler som musikkoordinator.

  •  Klaus Strange tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Klaus Strange

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Klaus Strange

5 Gennemsnit baseret på 4 anbefalinger

Rikke T.
Klaus er virkelig god til at forklare og nuancere sin undervisning, han tilpasser det til dagsformen og sørger for at det er en god oplevelse hver gang. Vores søn har virkelig lært meget på kort tid
Erik A.
Har drømt længe om at spille trommer - men hvem kan lære en mand på 55 år det. Nogenlunde sådan skrev jeg for 3-4 måneder siden til Klaus, og hold nu kæft det er fedt, og hvor er der sket meget på så kort tid, kan kun give Klaus 5 stjerner for: tålmodighed, hans måde at lære fra sig på, hans evne til at få mig til at hamre løs på det stakkels trommeskind, hans trommeviden, utroligt med sandt - det er simpelthen så fedt at opdage man går og siger gung ti gak gung ti gak på alle tidspunkter af døgnet, Kæft jeg glæder mig til jeg skal derud igen / Fra hjertet tak til Klaus for din tålmodighed med mig / Hilsen Erik Arentsen
Torben L.
Kan kun varmt anbefale Klaus Strange som Trommeunderviser, han tager dig igennem Diverse trommerytmer på en behagelig og Rolig måde. Jeg er utrolig glad for at jeg har ham som Underviser. Torben Lynge
Jonas H.
Der er ikke noget negativt jeg kan sige om Klaus. Han er en utrolig venlig og rar imødekommende person, som kun vil det bedste for sine elever. Han udfordrer mig både på simple og avanceret måder, samtidig med, at det stadig er udfordrende, og ikke mindst sjovt! Jeg har spillet trommer i nogle år nu, men efter da jeg fik kontaktet Klaus og har fået undervisning af ham det seneste år, har jeg lært/rykket mig utroligt meget. Jeg har fået en bedre forståelse og teknik som gør at jeg kun nyder at sidde bag trommesættet endnu mere! Hvis jeg kunne give Klaus en 6. stjerne, havde han også fået den! - Jonas Hansen
Jørgen I.
Klaus er sindsygt dygtig derfor...

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Klaus's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler