Klaus Strange

(5 anbefalinger)
25+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Kan styrke din rytmefornemmelse
Underviser i trommer (trommesæt), klaver
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 10 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

4270 Høng

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

4200 Slagelse

4400 Kalundborg

Klaus kompetencer

25+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Kan styrke din rytmefornemmelse
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 10 min.

Om Klaus Strange

Klaus henvender sig til nybegyndere og lettere øvede trommeslagere. Han kan også indgå som tromme-sparring ved samspil/hold, og kører gerne ud til eleven. Han tilbyder undervisning inden for tidsramme lektionerne 20 min, 30 min, 45 min, 60 min og 90 min.
Anbefalet lektionslængde for børn under 10 år, er 20 minutter, da det her kan være svært at koncentrere sig i længere tid af gangen.

I Klaus' undervisning er der fokus på:
- Optimal opsætning af trommesættet, så dit sæt passer til DIG.
- Grundlæggende forståelse og udnyttelse af trommestiks greb, slag/kant og trommerne/bæknerne.
- Teknik og praktik ift. at blive dygtigere som trommeslager.
- Diverse rytmer og kendetegn ved de forskellige musikgenrer.
- Forskellige rundgange, riffs og fills.
- Betoning af slag/dynamik og intuition som trommeslager.
- Diverse grundøvelser (hvirvler, tælle forståelse mv.).

Supplerende undervisningsmateriale
Klaus har selv produceret 4 trommeundervisnings videoer, som læner sig op ad hans generelle undervisning. Disse videoer kan erhverves for et beskedent beløb gennem Klaus selv. Skriv til ham på mail, hvis du er interesseret.
De er et rigtigt godt supplement til undervisningen og kan ses igen og igen, hvis noget skal nærmere indstuderes.

Intuitiv undervisning og der kan undervises på alle platforme
Klaus' trommeundervisning er forholdsvis intuitiv, dvs. mere eller mindre planlagt på dagen og han lægger IKKE vægt på noder. Klaus tager gerne med ned i dit bands øvelokale og giver sit besyv til hvordan du kan spille trommerne til jeres musik.
Klaus modtager også jævnligt ønsker fra elever, som gerne vil spille en speciel rytme eller sang, så tager han den op med eleven og øver den sammen.

Genrer
Primært rock, blues, disco, pop, reggae, folk, country, funk og grundlæggende jazz.

Første lektion
Til den første lektion tager Klaus en snak med eleven om hvad denne er interesseret i, og afstemmer hvad der kan udvikles sammen. Der findes ikke uegnede elever, det er op til eleven selv hvor meget man vil øve/udvikle sig.
Undervisningen kan foregå hos Klaus (han har eget studie/øvelokale med både akustiske trommer og el-trommer - man kan selv vælge og I kan spille op mod hinanden), det kan være online, men det kan også være i et øvelokale eller en skole . Undervisning hos eleven kan selvfølgelig også arrangeres (her tillægges blot et kørsels gebyr).

Klaver for nybegyndere
Klaus kan sekundært undervise i klaver, dvs. de mest simple og grundlæggende elementer, herunder:
- Akkordspil (ikke noder)
- Håndstilling
- Brug af pedaler
- Dur-skalaer (ingen noder)
- Simple rytmiske akkord-rundgange
Det er de mest grundlæggende elementer, som man skal bruge, når man f.eks. gerne vil kunne spille alene eller sammen med andre og udvikle sig.

Baggrund
Klaus Strange er 52 år gammel, og har spillet trommer i over 43 år. Han startede i sin tid på en musikskole i Vallensbæk, med en janitshar (dvs. uddannet fra Det Kongelige Musikkonservatorium) som underviser - En utrolig dygtig og pædagogisk trommelærer ved navn Jan Bentsen. Senere og sideløbende med trommeundervisningen, spillede han også i tambourkorps og gik til rytmisk samspil ved Vallensbæk Ungdomsklub, hvor han bl.a. lærte at spille i band med forskellige dygtige musiklærere.
Senere modtog han selv undervisning af flere trommeslagere, heriblandt Bo Simonsen, Klavs Menzer og Kasper Foss m.fl.
Klaus har spillet, og spiller stadig, i et hav af band konstellationer. Han laver studie-indspilninger og har altid undervist sideløbende. Klaus har desuden været musikdommer ved store musikkonkurrencer (bl.a. DM i Rock) og musikbooker på spillestedet Forbrændingen i Albertslund. Derudover har han en del erfaring med medieverdenen, da han har været ansat ved DR i over 15 år og stået for musikken på P3, P4, DAB- og Net-kanaler m.fl. som musikkoordinator.

Anbefalinger af Klaus Strange

5 Gennemsnit baseret på 5 anbefalinger

Jørgen I.
Klaus er sindsygt dygtig derfor...
Jonas H.
Der er ikke noget negativt jeg kan sige om Klaus. Han er en utrolig venlig og rar imødekommende person, som kun vil det bedste for sine elever. Han udfordrer mig både på simple og avanceret måder, samtidig med, at det stadig er udfordrende, og ikke mindst sjovt! Jeg har spillet trommer i nogle år nu, men efter da jeg fik kontaktet Klaus og har fået undervisning af ham det seneste år, har jeg lært/rykket mig utroligt meget. Jeg har fået en bedre forståelse og teknik som gør at jeg kun nyder at sidde bag trommesættet endnu mere! Hvis jeg kunne give Klaus en 6. stjerne, havde han også fået den! - Jonas Hansen
Torben L.
Kan kun varmt anbefale Klaus Strange som Trommeunderviser, han tager dig igennem Diverse trommerytmer på en behagelig og Rolig måde. Jeg er utrolig glad for at jeg har ham som Underviser. Torben Lynge
Erik A.
Har drømt længe om at spille trommer - men hvem kan lære en mand på 55 år det. Nogenlunde sådan skrev jeg for 3-4 måneder siden til Klaus, og hold nu kæft det er fedt, og hvor er der sket meget på så kort tid, kan kun give Klaus 5 stjerner for: tålmodighed, hans måde at lære fra sig på, hans evne til at få mig til at hamre løs på det stakkels trommeskind, hans trommeviden, utroligt med sandt - det er simpelthen så fedt at opdage man går og siger gung ti gak gung ti gak på alle tidspunkter af døgnet, Kæft jeg glæder mig til jeg skal derud igen / Fra hjertet tak til Klaus for din tålmodighed med mig / Hilsen Erik Arentsen
Rikke T.
Klaus er virkelig god til at forklare og nuancere sin undervisning, han tilpasser det til dagsformen og sørger for at det er en god oplevelse hver gang. Vores søn har virkelig lært meget på kort tid

Klaus kompetencer

25+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Kan styrke din rytmefornemmelse

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder