Klaus Strange

Klaus Strange

Klaus Strang...

(5)

Om Klaus Strange

Klaus henvender sig til nybegyndere og lettere øvede trommeslagere. Han kan også indgå som tromme-sparring ved samspil/hold, og kører gerne ud til eleven. Han tilbyder normalt undervisning inden for tidsramme lektionerne 20 min, 30 min, 45 min, 60 min, 90 min og 120 min.
OBS! Anbefalet lektionslængde for børn under 10 år, er 20 minutter, da det her kan være svært at koncentrere sig i længere tid af gangen. Ellers er det mest normalt med 30 min og 45 min af gangen.
NYT! Jeg er begyndt at få nogle henvendelser fra par, som gerne vil have undervisning sammen, da de synes det er sjovt at lære noget nyt sammen og for at få et fælles mand/kone, kæreste projekt.
Det er sjovt og styrker parforholdet, samtidig med at man får et nyt syn på musik/trommer. Så kom glad, hvis I er interesseret ...

I Klaus' undervisning er der fokus på:
- Kendskab til akustiske sæt og elektriske sæt, styrkesider/svagheder/begrænsninger.
- Optimal opsætning af trommesættet, så dit sæt passer til DIG.
- Grundlæggende forståelse og udnyttelse af trommestiks greb, slag/kant og trommerne/bæknerne.
- Teknik og praktik ift. at blive dygtigere som trommeslager.
- Diverse grundrytmer og kendetegn ved de forskellige musikgenrer ift. trommespil.
- Forskellige rundgange, riffs og fills.
- Betoning af slag/dynamik og intuition som trommeslager.
- Diverse grundøvelser (hvirvler, tælle forståelse mv.).
- Eksempler på hvad kan rytmerne/øvelserne bruges til.
- Give en forståelse af at det kun er fantasien der sætter begrænsningerne.
- Plads til leg, gå i dybden med noget, kritik, snak, gode råd og sparring.
- Øvelse gør mester og du bestemmer selv tempoet, jeg giver dig værktøjerne.

Supplerende undervisningsmateriale
Klaus har selv produceret 4 trommeundervisnings videoer, som læner sig op ad hans generelle undervisning. Disse videoer kan erhverves for et beskedent beløb gennem Klaus selv. Skriv til ham på mail, hvis du er interesseret. De kan være et rigtigt godt supplement til undervisningen og kan ses igen og igen, hvis noget skal nærmere indstuderes.
Han producerer desuden også sin egen musik, som kan høres på de største musik streamings platforme a la Tidal, Apple Music, Spotify, Napster, Soundcloud, Deezer, YouSee Music, Google Music, Youtube m.fl. (Genrerne er primært børnemusik, blues, funk og industriel).

Intuitiv undervisning og der kan undervises på alle platforme
Klaus' trommeundervisning er primært intuitiv, dvs. mere eller mindre planlagt på dagen og han lægger IKKE vægt på noder. Klaus tager gerne med ned i dit bands øvelokale og giver sit besyv til hvordan du kan spille trommerne til jeres musik.
Du er velkommen til at filme de ting jeg gennemgår med mobiltelefon, så du kan se og høre øvelserne hjemme. Klaus modtager også jævnligt ønsker fra elever, som gerne vil spille en speciel rytme eller sang, så tager han den op med eleven og øver den sammen.

Genrer
Primært rock, blues, disko, pop, reggae, folk, country, soul, funk og grundlæggende jazz.

Første lektion
Til den første lektion tager Klaus en snak med eleven om hvad denne er interesseret i, og afstemmer hvad der kan udvikles sammen. Der findes ikke uegnede elever, det er op til eleven selv hvor meget man vil øve/udvikle sig.
Undervisningen kan foregå hos Klaus (han har eget studie/øvelokale med både akustiske trommer og el-trommer - man kan selv vælge og I kan spille op mod hinanden), det kan være online, men det kan også være i et øvelokale eller en skole . Undervisning hos eleven eller f.eks. ude på en skole, kan selvfølgelig også arrangeres (her tillægges blot et kørsels gebyr).

Baggrund
Klaus Strange er 54 år gammel, og har spillet trommer i over 45 år. Han startede i sin tid på en musikskole i Vallensbæk (som 9-årig), med en janitshar (dvs. uddannet fra Det Kongelige Musikkonservatorium) som underviser - En utrolig dygtig og pædagogisk trommelærer ved navn Jan Bentsen. Senere og sideløbende med trommeundervisningen, spillede han også i tambourkorps og gik til rytmisk samspil ved Vallensbæk Ungdomsklub, hvor han bl.a. lærte at spille i band med forskellige dygtige musiklærere.
Senere modtog han selv undervisning af flere trommeslagere, heriblandt Bo Simonsen, Klavs Menzer og Kasper Foss m.fl.
Klaus har spillet, og spiller stadig, i et hav af band konstellationer. Han laver studie-indspilninger og har altid undervist sideløbende. Klaus har desuden været musikdommer ved store musikkonkurrencer (bl.a. DM i Rock) og musikbooker på spillestedet Forbrændingen i Albertslund. Derudover har han en del erfaring med medieverdenen, da han har været ansat ved DR i over 15 år og stået for musikken på P3, P4, DAB- og Net-kanaler m.fl. som musikkoordinator/musikregistrator.
Privat, ved siden af undervisningen: Bor på landet, 3 børn, fraskilt, arbejder som Event- og Teknisk Servicemedarbejder og ejendomsservicevagt ved Slagelse Kommune (Slagelse, Korsør, Skælskør).

Priser

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trommer (Trommesæt), Sammenspil, Banddoktor

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Klaus Strange

5 (5)

Jørgen I.

Oprettet den 15/07/20

Klaus er sindsygt dygtig derfor...

Jonas H.

Oprettet den 08/05/20

Der er ikke noget negativt jeg kan sige om Klaus. Han er en utrolig venlig og rar imødekommende person, som kun vil det bedste for sine elever. Han udfordrer mig både på simple og avanceret måder, samtidig med, at det stadig er udfordrende, og ikke mindst sjovt! Jeg har spillet trommer i nogle år nu, men efter da jeg fik kontaktet Klaus og har fået undervisning af ham det seneste år, har jeg lært/rykket mig utroligt meget. Jeg har fået en bedre forståelse og teknik som gør at jeg kun nyder at sidde bag trommesættet endnu mere! Hvis jeg kunne give Klaus en 6. stjerne, havde han også fået den! - Jonas Hansen

Torben L.

Oprettet den 12/03/20

Kan kun varmt anbefale Klaus Strange som Trommeunderviser, han tager dig igennem Diverse trommerytmer på en behagelig og Rolig måde. Jeg er utrolig glad for at jeg har ham som Underviser. Torben Lynge

Klaus Strange's fremhævede kompetencer

25+ års erfaring som underviser God til begyndere Kan styrke din rytmefornemmelse

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 3 t. og 34 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  4270 Høng

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  4200 Slagelse , 4400 Kalundborg

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 3 t. og 34 min.

Lignende undervisere

...