Kristoffer

Kristoffer

Kristoffer

(2)

Om Kristoffer

Hej, fedt at du har lyst og interesse for at dykke ned i musikken.

Introduktion
Mit navn er Kristoffer Gori Verdoner, jeg er professionel musiker, komponist og musikunderviser. Genremæssigt bevæger jeg mig inden for alt lige fra jazz, blues, RnB, soul, funk, pop, rock og hip hop. Det musik jeg selv skriver er en god kombination af upoleret støvet blues som møder jazz’ens verden, der gemmer sig helt sikkert også lidt nordiske og poppede noter.

Inden jeg lige vil snakke lidt om hvad du som elev kan forvente at få ud af min undervisning, så vil jeg lige beskrive min egen rejse helt kort. Det kunne jo være at du drømmer om nogle af de samme ting, som jeg selv gjorde som dreng. So here goes.

Jeg er 34 år, som dreng gik jeg både til trommer og senere til klaver. Da jeg så blev omkring de 11 år fik jeg for første gang en guitar i hånden og derefter var der ingen vej tilbage, jeg var så heldig at kunne tage barreakkorder fra starten af og det at sidde eller stå med en guitar faldt meget naturligt for mig. Siden da har jeg været igennem hele møllen med guitarlærere igennem musikskole regi, Det Ben Hårde Musikkursus, Frontsession, MGK, Det Jyske Musikkonservatorium, Butler School of Music, Texas. Derudover har jeg også haft guitarlektioner i New York af Gilad Hekselman. Jeg har turneret og haft spille jobs i Danmark, USA, Canada, England, Tyskland, Polen, Spanien og Egypten. Koncerterne har både været som “frontman” f.eks med min egen jazz trio, men også som “sideman” i forskellige konstellationer og forskellige genre lige fra undergrunds hip hop over til big band musik og musicals.
Som underviser har jeg undervist børn ned til 6 års alderen og voksne op til 70 års alderen. Jeg har undervist på musikstævner/musikkursuser, højskoler, musikskoler, kulturskoler, efterskoler og folkeskoler og jeg har undervist i guitar, bas, sammenspil, musikteori, hørelære, klaver, trommer og ukulele. Mit hovedinstrument er dog guitar og på guitaren har jeg undervist lige fra begynderniveau til konservatorieniveau

Undervisning
Først og fremmest, så om end du er helt nybegynder, eller ønsker at øve op til optagelsesprøve på et konservatorium, eller ligende. Så gætter jeg på at det er lysten og glæden omkring musikken, der har drevet dig hertil. Derfor skal vi også have det sjovt med at spille musik. Ved første samtale og de første par timer, vil jeg gøre mit for at spore mig ind på dit niveau og finde musik som der tænder dig og så fylder vi ellers bare på derfra. Hvis du vil have mest mulig ud af undervisningen, så anbefaler jeg stærkt at du øver derhjemme, vi kan eventuelt kigge på en øveplan sammen. Er det presset med tiden, så kan man også “nøjes” med at bare spille musik i timerne, men det kommer til at gå langsommere, særligt hvis du er nybegynder. I begge tilfælde, så vil jeg også anbefale en fast rutine med 1 lektion om ugen, eller 1 lektion hver anden uge. Er du i flow allerede og kigger du efter nyt input, i form af en enkelt solo time, så er du også meget velkommen. Det er jo sådan jeg har brugt Gilad Hekselman (New Yorker jazz guitarist) som jeg i alt har fået 3 lektioner af. Kan dog IKKE anbefales, hvis ikke du er på et højt niveau (gerne MGK/kons niveau).

Til den mere advanceret guitarist, så kommer der lige et par tanker omkring guitaren. (For nybegynderen, så er målet at nå derhen med tiden).
Som guitarist er det vigtigt at have en god og stærk rytmeforståelse, et godt og bredt akkord kendskab, at kunne improvisere og meget mere. Da guitaren både er et melodi- og akkordinstrument, er det vigtigt at man både kan være solisten, som spiller flotte og elegante melodier og kan frasere og skabe udtryk med sin guitar. På samme tid er det lige så vigtig, at man kan akkompagnere en anden solist, f.eks en sanger, og man skal også kunne agere i bandsammenhænge.
Som før nævnt, så vil jeg forsøge at spore mig ind på dit niveau og interesse og derved være med til at finde din vej på guitaren. Om vi spiller “Mester Jakob”, eller får spillet fed blues, med fokus på bends og fraseringer, eller om vi er ovre i jazzstandards med komplicerede jazzskalaer fra melodisk mol universet og med drop 2 voicings og akkord og melodi på samme tid, det er i og for sig ikke så vigtigt. Det vigtige er, at vi sammen for skabt et godt og trygt rum hvor der er plads til at fordybe sig og så får spillet en masse musik. Målet er for mig er, at du går fra lektionerne med en kanon følelse i kroppen og lysten til at spille musik og en nysgerrighed på hvad guitaren kan, på samme måde som det var for mig, da jeg selv startede med at spille guitar.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Bas, Musikteori, Hørelære

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Kristoffer

5 (2)

Brian J.

Oprettet den 02/03/21

Kristoffer er virkelig dygtig, og yderst kompetent, er meget struktureret i sin undervisning, hvilket jo gør at tiden ikke spildes, han spotter hurtigt hvor han skal sætte ind med undervisning. han har iøvrigt et meget vindende væsen, så kæmpe anbefaling herfra

Kristine B.

Oprettet den 14/02/21

Tålmodig, hjælpsom, kompetent og lige i børnehøjde til min 9årige! Kan klart anbefales!

Kristoffer's fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium 10+ års erfaring som underviser Specialiseret i jazz

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 17 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    8000 Aarhus C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 17 min.

Lignende undervisere

...