Lars W.

(4)

Mød Lars W.

Om

Instrument
Bas, Musikteori, Hørelære
Lokation
Online. Odense M.
Gennemsnitlig svartid
1 t. og 2 min.

Om Lars W.

Hvad kan du forvente af min undervisning?
For mig er det vigtigt, at min undervisning tager udgangspunkt i dine forventninger og behov. Men det er også vigtigt hele tiden at blive udfordret, så derfor bliver undervisningen et samspil mellem dine ønsker, og det, jeg hører, du kan/skal arbejde videre med. Det skal på samme tid være brugbart her-og-nu, men også pege fremad så du efterhånden selv lærer at opbygge en fed baslinje, et sejt groove eller måske ligefrem en solo. Genremæssigt kan vi tage fat på hele den rytmiske musik.
Skal det virkelig batte, skal du finde en balancegang mellem det sure og det søde! Du bliver nødt til at øve dig, men det er hele sliddet værd, når du mærker, hvordan du får musikken til at swinge med et godt og sikkert tag om et groove. Derfor er det en god ide at mødes jævnligt, fx en gang om ugen, og at øve sig til næste undervisningsgang.

Hvordan foregår opstart?
Første gang vi mødes, fortæller du mig om dine erfaringer med instrumentet: Hvor lang tid har du spillet, spiller du sammen med nogen, hvilken genre spiller du, hvad kunne du tænke dig at lære osv, osv? Og så skal du spille for mig, så jeg kan høre, hvor god du er! På baggrund af det lægger vi en plan for den fremtidige undervisning, både hvad angår indhold og omfang.

Min erfaring som underviser
Jeg har i en lang årrække undervist i musik på gymnasieniveau. Her har musikteori, musikhistorie, instrumentlære samt sammenspil været hovedindholdet i undervisningen. Sideløbende med gymnasielærerjobbet har jeg undervist privatelever i bas i alle aldersgrupper - fra nybegyndere til meget erfarne.

Min professionelle baggrund
Jeg er uddannet cand. mag. i bl.a. musik fra Musikvidenskabeligt Institut i Århus. Jeg begyndte at spille bas som helt ung i forskellige jazz-rock-sammenhænge og har gennem årene spillet i alle genre, arrangeret workshops, komponeret musical, medvirket på flere cd-udgivelser, akkompagneret diverse kunstnere, udgivet to cd'er med mit eget projekt, optrådt i Tyskland, Sverige og på de fleste små som store scener i Danmark (bl.a. Midtfynsfestivalen, CPH Jazzfestival, Århus Festuge, Roskildefestivalen).

Lad mig høre fra dig, så vi kan komme i gang!

Lars W.'s fremhævede kompetencer

25+ års erfaring som underviser Underviser alle aldre Hjælper dig med at styrke dit personlige udtryk Specialiseret i rock Specialiseret i jazz Underviser i improvisation Underviser i noder Kan styrke din rytmefornemmelse

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    5230 Odense M

Lars er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Lars W. 5

Jan B.

Oprettet den 06/10/21

Fantastisk underviser.

Sofie S.

Oprettet den 27/10/21

Lars lytter. han lytter til hvad dit mål med undervisningen er og så tager han den derfra. han er positiv og rosende og formår til hver lektion, at rykke én opad.

Lene L.

Oprettet den 29/06/22

Lars er en erfaren og meget dygtig og inspirerende basunderviser. Han er god til at ramme elevens niveau og at inddrage elevens musikalske interesse og smag. Hans fine pædagogiske tilgang virker meget inspirerende og motiverende, så har man brug for et skud god og engageret basundervisning kan vi stærkt anbefale undervisning hos Lars 🎸🎶

Lignende undervisere

...