Lisbeth Ø.

(7 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Klaver, Musikteori, Musikhistorie, Hørelære, Sang

Tilbyder også online undervisning.
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Uddannet fra musikvidenskab
Tilbyder også fjernundervisning

Certificeret underviser i: Klaver, Musikteori, Musikhistorie, Hørelære, Sang

Tilbyder også online undervisning.
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Uddannet fra musikvidenskab
Tilbyder også fjernundervisning

Svarer normalt indenfor 2 t. og 32 min.

Lisbeth Ø. er SuperTeacher (?)


Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2450 København SV

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
2650 Hvidovre

Tilbyder også online undervisning.
Underviser både i klassisk og rytmisk musik
Uddannet fra musikvidenskab
Tilbyder også fjernundervisning
  •  Lisbeth Ø. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Lisbeth Ø.

Om Lisbeth Ø.

OBS! Øvelokalet i Hvidovre gælder kun for elever på Esajasskolen.

Lisbeth er uddannet musikunderviser fra musikvidenskab på Københavns Universitet (2017) og har flere års erfaring med at undervise børn og voksne i klaver, kor/sang og musikteori.
Derudover er hun i gang med en efteruddannelse i sang på Anne Rosing Instituttet og søger derfor særligt sangelever i øjeblikket, så hun rigtigt kan gøre brug af de spændende teknikker og metoder hun lærer der.

Udover en kandidatgrad i musikvidenskab samt den igangværende sangeruddannelse har Lisbeth spillet klaver og sunget siden hun var barn - de seneste år mest klassisk og musical. Lige nu synger hun med i kammerkoret Laetitia Musica. Derudover nyder hun at sidde og slappe af ved klaveret med lidt stille meditationsmusik, at fyre den af med et musicalnummer eller bare at slippe tanker og følelser løs i egne små kompositioner.

Det vigtigste for Lisbeth i hendes musikundervisning er, at eleven har det sjovt med musikken, bliver inspireret til at spille/synge og føler sig tryg i undervisningen. Derfor lytter hun meget til elevernes ønsker og behov, når hun underviser, for at finde frem til, hvad der motiverer den enkelte elev.

Undervisningen i klaver:
Lisbeth underviser begyndere, letøvede og øvede i alle aldre i klaver.

Som en del af undervisningen arbejdes der bl.a. med følgende, vægtet ift. elevens ønsker:
- Nodelæsning og -kendskab
- Gehørstræning/hørelære
- Akkordspil/akkompagnement (evt. akkompagnement til egen sang)
- Teknik/fingertræning
- Prima vista-spil (spil “fra bladet”)
- Rytmeøvelser
- Musikteori
- Musikalsk udtryk, fortolkning og indlevelse


Undervisningen i sang:
Lisbeth underviser begyndere og letøvede i alle aldre i sang.

Som en del af undervisningen arbejdes der bl.a. med følgende, vægtet ift. elevens ønsker:
- Sangerkroptræning (vejrtrækning, kropsholdning og støtte)
- Stemmetræning (klang, ansats, artikulation)
- Gehørstræning/hørelære
- Solmisation
- Nodelæsning og -kendskab
- Primavista-sang (sang ”fra bladet”)
- Rytmeøvelser
- Musikteori
- Musikalsk udtryk, fortolkning og indlevelse


Undervisningen i musikteori/musikhistorie/hørelære:
Lisbeth underviser unge og voksne, begyndere, letøvede og øvede, i musikteori/musikhistorie/hørelære. Undervisningen er bygget op om at lære at forstå musikkens forskellige parametre ud fra konkrete ønsker hos eleven:

- Måske søger du ind på musikvidenskab og har brug for nogle fif og lidt hjælp til optagelsesprøvens forskellige dele?
- Måske er du ved at forberede dig til en eksamen i musik i gymnasiet eller på musikvidenskab, som du gerne vil have hjælp til?
- Måske har du brug for hjælp til at navigere rundt i kvintcirklen og dermed få inspiration til egne harmoniseringer?
- Måske har du brug for værktøjer til eller sparring på, hvad der teoretisk set fungerer godt i f.eks. et korarrangement?
- Måske vil du bare gerne have lidt bedre styr på musikkens teoretiske begreber, så som noder, skalaer, akkorder, intervaller, rytmer og analyse af musikalske værker.

Genre
Lisbeth kan undervise i lidt af hvert, men har en særlig forkærlighed for klassisk, Disney, musical og popballader.

En lektion hos Lisbeth
En undervisningstime hos Lisbeth vil typisk begynde med en lille rytmeøvelse, gehørsøvelse, prima vista-øvelse el.lign. - i sang desuden krops- og stemmeopvarmning. Herefter arbejdes der med et stykke efter noder/akkorder, og der vil under tiden indgå små musiklege. Dette vil dog selvfølgelig tilpasses elevens ønske. Ved unge eller voksne elever vil der ofte bruges mere tid på det specifikke stykke (noder/akkorder), og øvelserne vil være målrettet netop det, eleven ønsker at arbejde med. I slutningen af hver lektion opsummerer Lisbeth og eleven sammen, hvad der kan arbejdes med til næste gang. Man lærer mest af at øve sig, men glæden ved musikken må ikke blive slået ihjel af dårlig samvittighed, og derfor vil man aldrig møde sure miner hos Lisbeth, hvis man ikke har nået at øve så meget, som man gerne ville.

Første lektion
I første lektion tager Lisbeth forslag til numre med, men eleverne (især de mere øvede/unge og voksne) opfordres også til selv at tage musik med, de gerne vil spille/synge. Så tager vi en snak om, hvad eleven gerne vil med undervisningen og kaster os over musikken :-)


Skriv en uforpligtende besked til Lisbeth, hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Lisbeth Ø.

5 Gennemsnit baseret på 7 anbefalinger

Line E. N.
Lisbeth er bare fantastisk. Man fornemmer hurtigt at hun er dygtig og passioneret omkring sin interesse for musik, og det får hun på magisk vis til at smitte af. Vores datter elsker at være sammen med Lisbeth, fordi Lisbeth bare er Lisbeth, men også fordi Lisbeth formår at skabe en leksikon der fuldstændig er tilrettelagt efter vores datters interesse og kunnen. Lisbeth er altid smilende, glad, venlig, imødekommende.
Mette J. J.
Lisbeth er dygtig, engageret og sympatisk. Man går fra en time inspireret og tryg ved at øve videre. Og så lærer man både at spille stykkerne og forstå dem musisk.
Palle T.
Lisbeth Ø. er en dygtig underviser, der ved meget om musik, både teori og praksis. Hun spænder meget vidt vidensmæssigt og genremæssigt. Hun er meget fleksibel og tager udgangspunkt i elevens ønsker. Hun er altid i godt humør, er sprudlende og energisk, så man selv bliver inspireret og i godt humør. Jeg glæder mig til hver lektion, som foregår via video, da vi sidder i hver sin ende af landet. Jeg giver Lisbeth Ø. mine bedste og varmeste anbefalinger.
David B.
Vi har en datter på 12 år, der snart har gået til klaver hos Lisbeth i to år. Vores datter har lært meget på kort tid og glæder sig altid til timerne med Lisbeth, som er meget sød, imødekommende og pædagogisk. Vi kan derfor varmt anbefale undervisning hos Lisbeth.
Merete H. N.
Vores datter har gået til klaver hos Lisbeth igennem de sidste 6 år. Lisbeth er virkelig dygtig og har en unik evne til at motivere og opmuntre - ikke mindst i perioder, hvor lysten hos vores datter har været vigende. Det har i høj grad medvirket til, at hun har holdt ved gennem de mange år og hun er nået rigtig langt. Vi giver med glæde Lisbeth vores varmeste anbefalinger :-)
Flere anbefalinger

Del Lisbeth's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder