Lise L. E.

(8 anbefalinger)
20+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Underviser alle aldre
Underviser i bas, kontrabas, banddoktor, musikteori
Fra 231,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 36 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2980 Kokkedal

I øvelokale

2830 Virum Virum

2800 Lyngby Kongens Lyngby

Lise kompetencer

20+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Underviser alle aldre
Fra 231,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 1 t. og 36 min.

Om Lise L. E.

Det kan man forvente af min undervisning
Jeg holder meget af at undervise og tager altid udgangspunkt i elevens nuværende niveau og det de ønsker at lære. Jeg lægger stor vægt på at det skal være sjovt for eleven at lære at spille. Genremæssigt er jeg rimelig bred og har spillet både pop, rock, funk og jazz samt en hel masse andet. Jeg synes det er vigtigt både at kunne læse lidt noder, forstå becifringer/ akkorder og at kunne lytte sig frem til hvad der bliver spillet. Undervisningen kan f.eks. handle om at få finpudset sin teknik, at blive bedre til at lægge et godt groove, fingerspil, slap eller plekter eller at lære hvordan man spiller/ laver en god walking-bas. Er du helt nybegynder guider jeg dig stille og roligt igennem det hele fra bunden, så du hurtigt kan komme i gang med at spille sammen med andre.

Er du nybegynder anbefaler jeg at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Har du spillet i nogen tid kan en længere længere lektion hver anden uge i stedet være en god idé. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Jeg gør stor brug af app’s i min undervisning som eleven kan bruge som hjælp til sin egen øvning derhjemme.

Sådan foregår opstarten med en ny elev
Inden opstarten tilbyder jeg en kort samtale med eleven eller forældrene, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er. Her vil jeg spørge ind til, hvad eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som enten kan foregå i mit øvelokale i Lyngby, privat hos mig i Kokkedal eller online. Herefter vil jeg løbende evaluere med eleven om nye ønsker osv. Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes

Min erfaring som underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring med at undervise i musik både privat og kommunalt. både i elbas, kontrabas, klaver, band og teori/ hørelære. Jeg har siden 2008 været fastansat i Lyngby-Taarbæk musikskole som bas og bandlærer. Mine elever har været i alderen 6-71 år så alle aldre er velkomne. Jeg underviser fra nybegynder- niveau op til MGK-niveau og tilbyder både solo og holdundervisning og også fjernundervisning hvis det passer eleven bedst.

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet bas i over 25 år, og har spillet stort set alle stilarter inden for den rytmiske musik. Uddannelsesmæssigt, så har jeg en kandidatgrad i Musik fra Københavns Universitet samt 3 års MGK med bas som hoveinstrument. Som musiker spiller jeg fast med flere bands og har turneret rundt og spillet på scener og festivaler i hele Danmark samt i Tyskland og Sverige.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig! 

Anbefalinger af Lise L. E. 5

Oprettet den 05/01/21
Marianne E.
Jeg vil varmt anbefale Lise Lotte som bas underviser. Hun er uovertruffen til at finde præcis de numre og øvelser jeg har brug. Selv online er timerne meget engagerende og hyggelige.
Oprettet den 31/03/21
Jacob K.
Lise Lotte er fantastisk til at undervise og motivere vores Adam på 8 år. Hun møder ham altid “i øjenhøjde” og de finder sammen melodier han kender og har lyst til at lære på bassen. 5 stjerner fra Adam :)
Oprettet den 03/05/21
Angeliki M.
Lise is a great teacher! I highly recommend her. She is enthusiastic, patient, and happy to adapt the lesson to whatever last minute question I throw at her :)
Oprettet den 16/08/21
Thea S.
Lise Lotte er en utroligt sød og dygtig underviser. Hun er dygtig at fange hvor man er niveaumæssigt, og tilpasse undervisning dertil, samtidig med at det forbliver sjovt at spille bas. Kan kun anbefales!
Oprettet den 13/10/21
Jesper S.
En musikalsk rejse med Lise som rejseleder kan varmt anbefales. Hun er inspirerende, dygtig og velforberedt til lektionerne. Og så giver hun lektier for :-) , Lise fortjener mine bedste anbefalinger.
Flere anbefalinger

Lise kompetencer

20+ års erfaring som underviser
God til begyndere
Underviser alle aldre

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder