Lise

Lise

Lise

(11)

Om Lise

Det kan man forvente af min undervisning
Jeg holder meget af at undervise og tager altid udgangspunkt i elevens nuværende niveau og det de ønsker at lære. Jeg lægger stor vægt på at det skal være sjovt for eleven at lære at spille. Genremæssigt er jeg rimelig bred og har spillet både pop, rock, funk og jazz samt en hel masse andet. Jeg synes det er vigtigt både at kunne læse lidt noder, forstå becifringer/ akkorder og at kunne lytte sig frem til hvad der bliver spillet. Undervisningen kan f.eks. handle om at få finpudset sin teknik, at blive bedre til at lægge et godt groove, fingerspil, slap eller plekter eller at lære hvordan man spiller/ laver en god walking-bas. Er du helt nybegynder guider jeg dig stille og roligt igennem det hele fra bunden, så du hurtigt kan komme i gang med at spille sammen med andre.

Er du nybegynder anbefaler jeg at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Har du spillet i nogen tid kan en længere længere lektion hver anden uge i stedet være en god idé. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Jeg gør stor brug af app’s i min undervisning som eleven kan bruge som hjælp til sin egen øvning derhjemme.

Sådan foregår opstarten med en ny elev
Inden opstarten tilbyder jeg en kort samtale med eleven eller forældrene, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er. Her vil jeg spørge ind til, hvad eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som enten kan foregå i mit øvelokale i Lyngby, privat hos mig i Kokkedal eller online. Herefter vil jeg løbende evaluere med eleven om nye ønsker osv. Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes

Min erfaring som underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring med at undervise i musik både privat og kommunalt. både i elbas, kontrabas, klaver, band og teori/ hørelære. Jeg har siden 2008 været fastansat i Lyngby-Taarbæk musikskole som bas og bandlærer. Mine elever har været i alderen 6-71 år så alle aldre er velkomne. Jeg underviser fra nybegynder- niveau op til MGK-niveau og tilbyder både solo og holdundervisning og også fjernundervisning hvis det passer eleven bedst.

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet bas i over 25 år, og har spillet stort set alle stilarter inden for den rytmiske musik. Uddannelsesmæssigt, så har jeg en kandidatgrad i Musik fra Københavns Universitet samt 3 års MGK med bas som hoveinstrument. Som musiker spiller jeg fast med flere bands og har turneret rundt og spillet på scener og festivaler i hele Danmark samt i Tyskland og Sverige.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig! 

Priser

Fra 268,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Bas, Kontrabas, Banddoktor, Musikteori

Ugedage:

Mandag / Tirsdag / Onsdag / Torsdag / Fredag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Lise

5 (11)

Mathias M.

Oprettet den 25/05/23

Lise Lotte er en suveræn underviser der er meget behagelig og pædagogisk. Han er god til at matche både elevens smag, personlighed og faglige niveau. Som ny voksenelev får Lise Lotte gjort det totalt ufarligt at skulle lære noget nyt fra bunden. Store anbefalinger herfra.

Svar fra Lise

25/05/2023

Mange tak for de rosende ord Mathias 😊🙏 Identificerer mig dog stadig som “hun” bare for ikke at skabe forvirring 😉

Anne-Marie K.

Oprettet den 05/12/22

Dygtig, sød og imødekommende i børnehøjde 👍😊

Svar fra Lise

08/12/2022

Tak 😊

Michael B.

Oprettet den 19/08/22

Som voksen "generhverver af bas kørekort" oplever jeg at Lise er super god til at finde ud af hvad du kan på bas og hvordan du kommer videre derfra. Hun giver en selvtillid og tro på egne evner.

Svar fra Lise

19/08/2022

Hej Michael Tak for de rosende ord 😊🙏

Lise's fremhævede kompetencer

20+ års erfaring som underviser God til begyndere Underviser alle aldre

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 11 t. og 26 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2980 Kokkedal

  I øvelokale

  2830 Virum Virum , 2800 Lyngby Kongens Lyngby

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 11 t. og 26 min.

Lignende undervisere

...