Mads H.

(3 anbefalinger)
Specialiseret i klassisk musik
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre
Underviser i klarinet
Fra 256,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 3 t. og 39 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

1306 København K

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

1970 Frederiksberg C

Mads kompetencer

Specialiseret i klassisk musik
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre
Fra 256,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 3 t. og 39 min.

Om Mads H.

Mads Holtenbang er uddannet klassisk klarinettist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Desuden studerede han sidste år ved USC Thornton School of Music i Los Angeles i USA med professor Yehuda Gilad, som er verdenskendt for sin tekniske skole. Mads har erfaring med alle aldre og ambitionsniveauer, og glæder sig til at hjælpe dig med at udvikle dit potentiale .


Undervisningsforløbet
Jeg lægger, i min undervisning, vægt på at opbygge et sundt og stabilt klarinetteknisk fundament. Formålet er at kunne udvikle en klangmæssig og musikalsk frihed i sit spil. Dette kan gøres på alle niveauer, og elevens ambitioner og ønsker vil selvsagt være vigtig for undervisningens forløb. Denne tekniske del af undervisning er vigtig for at skabe udvikling, men hovedfokus vil dog altid være på det musikalske og på at have det sjovt med instrumentet. Det er vigtigt for mig, som underviser, at du nyder timerne og har det sjovt, samtidig som du opnår den spillemæssige udvikling du ønsker dig.


Den første time
Til den første time vil jeg sætte ekstra tid af så vi kan lære hinanden at kende. Jeg vil gerne høre hvor meget du har spillet tidligere og hvad dit mål med spilletimerne er. Derefter laver vi nogle øvelser, inden vi sammen lægger en plan for undervisningsforløbet.


Online
På grund af Covid-19 og regeringens restriktioner er jeg begyndt at undervise online. Selv om jeg glæder mig til vi kan mødes live igen, er jeg positivt overrasket over hvor godt onlineundervisning fungerer. Jeg er godt rustet med en Zoom H2N koblet til min computer, og har haft stor glæde af at kunne fortsætte og starte undervisningsforløb med mine studerende.


Professionel erfaring
I tillæg til at undervise, vikarierer jeg jævnligt i orkestre som Det Kongelige Kapel, Copenhagen Phil, Helsingborg Symfoniorkester og Danmarks Underholdningsorkester. Desuden er jeg fast assistent i Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Anbefalinger af Mads H. 5

Oprettet den 11/02/21
Johanne S.
Mads er en dygtig klarinettist, der kan også kan lære fra sig. Han er meget detaljeorienteret og tilpasser undervisningen til mine behov. Gode undervisningstimer, hvor jeg lærer en masse og hvor tiden løber altid fra os.
Oprettet den 17/08/21
Jan W.
Mads er en glimrende pædagog og en virkelig dygtig klarinetist. Og så er han en ualmindelig behagelig person.
Oprettet den 01/05/22
Richard A.
Mads er en fantastisk underviser, der hele tiden sørger for, at det er DIG der er i centrum, aldrig sig selv. Teknisk og pædagoisk er han på et SUPERB niveau - og jeg føler mig ALTID helt høj, når jeg har haft en time. Mads fortjener min varmeste anbefaling.

Mads kompetencer

Specialiseret i klassisk musik
Uddannet fra musikkonservatorium
Underviser alle aldre

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder