Mads

Mads

Mads

(6)

Om Mads

Mads Holtenbang er uddannet klassisk klarinettist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og fra USC Thornton School of Music i Los Angeles i USA med professor Yehuda Gilad, som er verdenskendt for sin tekniske skole. Mads har erfaring med alle aldre og ambitionsniveauer, og glæder sig til at hjælpe dig med at udvikle dit potentiale .


Undervisningsforløbet
Jeg lægger, i min undervisning, vægt på at opbygge et sundt og stabilt klarinetteknisk fundament. Formålet er at kunne udvikle en klangmæssig og musikalsk frihed i sit spil. Dette kan gøres på alle niveauer, og elevens ambitioner og ønsker vil selvsagt være vigtig for undervisningens forløb. Denne tekniske del af undervisning er vigtig for at skabe udvikling, men hovedfokus vil dog altid være på det musikalske og på at have det sjovt med instrumentet. Det er vigtigt for mig, som underviser, at du nyder timerne og har det sjovt, samtidig som du opnår den spillemæssige udvikling du ønsker dig.


Den første time
Til den første time vil jeg sætte ekstra tid af så vi kan lære hinanden at kende. Jeg vil gerne høre hvor meget du har spillet tidligere og hvad dit mål med spilletimerne er. Derefter laver vi nogle øvelser, inden vi sammen lægger en plan for undervisningsforløbet.


Professionel erfaring
I tillæg til at undervise, vikarierer jeg jævnligt i orkestre som Det Kongelige Kapel, Copenhagen Phil, Helsingborg Symfoniorkester, Danmarks Underholdningsorkester, Aalborg symfoniorkester og Ensemble Storstrøm.
Desuden er jeg fast vikar i Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Priser

Fra 256,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klarinet

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Mads

5 (6)

David B.

Oprettet den 29/04/23

Jeg kan ikke anbefale Mads nok. Han er afslappet, entusiastisk, motiverende, tålmodig - alle kvaliteter af en fremragende lærer. Han er også en rigtig rar person at tilbringe tid med og lære om musik. På få uger har jeg allerede lært så meget af Mads, og kan ikke takke ham nok. Hvis du leder efter en klarinetlærer, så stop med at kigge og kontakt Mads.

Bodil S.

Oprettet den 28/02/23

Hej! Jeg har været så heldig at få Mads H. Som klarinetlærer- og han er selv en fantastisk klarinettist og pædagogisk, rolig og afslappet, som lærer en han “lige efter mit hoved”. Efter aftale bliver vi ved at øve indtil det “sidder lige i skabet” (ofte tænker og ønsker jeg: bare han dog gider blive ved at høre på mit “trutteri”!. Så hele paletten med roser og stjerner herfra. Kærlig hilsen og go` weekend😃 Bodil Stundberg

Julius J.

Oprettet den 30/09/22

han er super god til det han gør, godt humø,r lærte meget af ham på kort tid.

Mads's fremhævede kompetencer

Specialiseret i klassisk musik Uddannet fra musikkonservatorium Underviser alle aldre

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 1 t. og 22 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  1720 København V

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2400 København København NV

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 1 t. og 22 min.

Lignende undervisere

...