Max W.

Max W.

Max W.

(8)

Om Max W.

Max er en dygtig og anerkendt guitarist/sanger der siden slut 80’erne har spillet mere end 120 jobs årligt. Siden 2004 har han været udøvende professionel og gjort det til sin levevej at spille koncerter og jobs af enhver tænkelig art.

Guitarundervisning
Der tilbydes enetimer for nybegyndere og øvede og det er ikke et krav at man kan kender teorien eller kan læse noder!
Genren er blues, folk, rock og country og undervisningen vil være det rigtige for dig, der gerne vil i gang eller komme videre med Din akustiske guitar. Undervisningen er oftest 45 minutters lektioner – på undervisers bopæl.

Guitarhold for seniorer – begynder /øvede
Hold på 4 elever m/k hvor undervisningen foregår i øjenhøjde, og hvor alle kan være med! Det er lærerigt og sjovt på samme tid, og foregår i gode lokaler i Aarhus C. Du skal blot medbringe din guitar (spansk/western), og være frisk på at spille og synge i fællesskab med andre. Holdundervisning er på 6 lektioner og har en varighed på 1 time.

Slide guitar
Du lærer hvordan man bruger et sliderør, du lærer de greb man bruger, når man spiller omstemt, du lærer at spille i åben stemning, som f.eks. åben G, åben D og drop-D og du lærer hvordan man finder frem til klange, seje harmonier, licks og tricks.
Du lærer at bruge højrehånden (thumb picking), så der bliver bas, og sidst men ikke mindst lærer du undervejs kunsten at fylde mere og hemmeligheden bag det at spille solo. Undervisningen er for dig, som allerede spiller stålstrenget akustisk guitar (western, jumbo, folk, resonator) eller elektrisk guitar og som evt. også gerne synger.

Priser

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger af Max W.

4.9 (8)

Marianne S.

Oprettet den 10/07/22

Max møder sin elev/den unge musiker lige hvor han er. Han giver sig tid, lytter til eleven og er gavmild med at dele ud af sin viden og erfaring - som en sand musiklæremester! Varm anbefaling.

Erik

Oprettet den 06/03/22

Max er imødekommende, entusiastisk og tålmodig.

Anna K. N.

Oprettet den 02/01/22

Max er en fantastisk guitarist, har et stort fagligt overskud og en kompetent underviser. Max er pædagogisk og tålmodig i forhold til at undervise børn – bedste anbefalinger herfra!

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 11 t. og 11 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    8000 Aarhus C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 11 t. og 11 min.

Lignende undervisere

...