Max W.

(4 anbefalinger)
Underviser i guitar
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 7 t. og 27 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

8000 Aarhus C

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 7 t. og 27 min.

Om Max W.

Max er en dygtig og anerkendt guitarist/sanger der siden slut 80’erne har spillet mere end 120 jobs årligt. Siden 2004 har han været udøvende professionel og gjort det til sin levevej at spille koncerter og jobs af enhver tænkelig art.

Guitarundervisning
Der tilbydes enetimer for nybegyndere og øvede og det er ikke et krav at man kan kender teorien eller kan læse noder!
Genren er blues, folk, rock og country og undervisningen vil være det rigtige for dig, der gerne vil i gang eller komme videre med Din akustiske guitar. Undervisningen er oftest 45 minutters lektioner – på undervisers bopæl.

Guitarhold for seniorer – begynder /øvede
Hold på 4 elever m/k hvor undervisningen foregår i øjenhøjde, og hvor alle kan være med! Det er lærerigt og sjovt på samme tid, og foregår i gode lokaler i Aarhus C. Du skal blot medbringe din guitar (spansk/western), og være frisk på at spille og synge i fællesskab med andre. Holdundervisning er på 6 lektioner og har en varighed på 1 time.

Slide guitar
Du lærer hvordan man bruger et sliderør, du lærer de greb man bruger, når man spiller omstemt, du lærer at spille i åben stemning, som f.eks. åben G, åben D og drop-D og du lærer hvordan man finder frem til klange, seje harmonier, licks og tricks.
Du lærer at bruge højrehånden (thumb picking), så der bliver bas, og sidst men ikke mindst lærer du undervejs kunsten at fylde mere og hemmeligheden bag det at spille solo. Undervisningen er for dig, som allerede spiller stålstrenget akustisk guitar (western, jumbo, folk, resonator) eller elektrisk guitar og som evt. også gerne synger.

Anbefalinger af Max W.

4.7 Gennemsnit baseret på 4 anbefalinger

Erik L.
Max er en uderst inspirerende og engageret underviser med stor erfaring indenfor blues, som var lige hvad jeg havde brug for til at komme videre med mit guitarspil.
Steen A.
Max er en fantastisk underviser, og hver lektion er en fornøjelse. Max er inspirerende - Giver sig god tid og bidrager positivt med hele sin erfaring, som mangeårig guitarist ift. stort set alt slags musik. Så hermed min bedste anbefaling til andre , som må ønske at modtage undervisning af Max. Steen A. - Elev hos Max
Jonas B.
Hej. Jeg voksen let-øvet og vil gerne anbefale Max, fordi han møder en med en fordomsfri, kompetent og positiv tilgang til ens måde at lære og være på. Musikken, guitaren og musikteorien fletter sig sammen i en meget behagelig pædagogik, hvor han nogen gange tager udgangspunkt i en ide, som han synes passer til en. Andre gange er udgangspunktet et konkret ønske eller et nummer/riff fra mig. Jeg kan kun give Max de allerbedste anbefalinger til alle, der gerne vil udvikle sig som guitarist eller musiker. Er man til blues, folk eller rock er han faktisk ikke til at komme uden om. De bedste ønsker//Jonas Baggesen
Jan Hyldig
Jeg har gået til individuel guitarundervisning hos Max Wolff, Aarhus. Max har været fremragende til at rette sin undervisning ind efter mit niveau, og det har været meget givende og inspirerende. Vi har arbejdet med små videooptagelser, hvor Max spiller og forklarer det enkelte musikstykkes momenter. Grundigt og super brugbart, og hans undervisning har rykket mig rigtig meget. Mine bedste anbefalinger til Max Wolffs guitarundervisning.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder