Max W.

(8)

Mød Max W.

Om

Instrument
Guitar
Lokation
Aarhus C.
Gennemsnitlig svartid
0 t. og 24 min.

Om Max W.

Max er en dygtig og anerkendt guitarist/sanger der siden slut 80’erne har spillet mere end 120 jobs årligt. Siden 2004 har han været udøvende professionel og gjort det til sin levevej at spille koncerter og jobs af enhver tænkelig art.

Guitarundervisning
Der tilbydes enetimer for nybegyndere og øvede og det er ikke et krav at man kan kender teorien eller kan læse noder!
Genren er blues, folk, rock og country og undervisningen vil være det rigtige for dig, der gerne vil i gang eller komme videre med Din akustiske guitar. Undervisningen er oftest 45 minutters lektioner – på undervisers bopæl.

Guitarhold for seniorer – begynder /øvede
Hold på 4 elever m/k hvor undervisningen foregår i øjenhøjde, og hvor alle kan være med! Det er lærerigt og sjovt på samme tid, og foregår i gode lokaler i Aarhus C. Du skal blot medbringe din guitar (spansk/western), og være frisk på at spille og synge i fællesskab med andre. Holdundervisning er på 6 lektioner og har en varighed på 1 time.

Slide guitar
Du lærer hvordan man bruger et sliderør, du lærer de greb man bruger, når man spiller omstemt, du lærer at spille i åben stemning, som f.eks. åben G, åben D og drop-D og du lærer hvordan man finder frem til klange, seje harmonier, licks og tricks.
Du lærer at bruge højrehånden (thumb picking), så der bliver bas, og sidst men ikke mindst lærer du undervejs kunsten at fylde mere og hemmeligheden bag det at spille solo. Undervisningen er for dig, som allerede spiller stålstrenget akustisk guitar (western, jumbo, folk, resonator) eller elektrisk guitar og som evt. også gerne synger.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    8000 Aarhus C

Max er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Max W. 4.9

Jonas B.

Oprettet den 04/11/19

Hej. Jeg voksen let-øvet og vil gerne anbefale Max, fordi han møder en med en fordomsfri, kompetent og positiv tilgang til ens måde at lære og være på. Musikken, guitaren og musikteorien fletter sig sammen i en meget behagelig pædagogik, hvor han nogen gange tager udgangspunkt i en ide, som han synes passer til en. Andre gange er udgangspunktet et konkret ønske eller et nummer/riff fra mig. Jeg kan kun give Max de allerbedste anbefalinger til alle, der gerne vil udvikle sig som guitarist eller musiker. Er man til blues, folk eller rock er han faktisk ikke til at komme uden om. De bedste ønsker//Jonas Baggesen

Steen A.

Oprettet den 11/05/20

Max er en fantastisk underviser, og hver lektion er en fornøjelse. Max er inspirerende - Giver sig god tid og bidrager positivt med hele sin erfaring, som mangeårig guitarist ift. stort set alt slags musik. Så hermed min bedste anbefaling til andre , som må ønske at modtage undervisning af Max. Steen A. - Elev hos Max

Torsten K.

Oprettet den 23/12/21

Max er, udover at være en gudsbenådet udøvende guitarist, en glimrende pædagog, med et sikkert blik for elevens niveau. Han forstår at tilrettelægge lektionerne, så man får mest ud af dem.

Lignende undervisere

...