Mejse

(13 anbefalinger)
Underviser i klaver
Fra 228,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 4 t. og 28 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

1737 København V

Fra 228,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 4 t. og 28 min.

Om Mejse

Mejse er uddannet pædagog, og startede med at spille klaver for ca. 37 år siden. Begge hendes forældre er jazzmusikere, så Mejse er vokset op med musik, og begyndte at spille da hun var 5 år. Hun underviser i rytmisk klaver på begynder, let øvet og øvet niveau. Undervisningen er egnet for børn, såvel som unge og voksne.

Undervisningen
I undervisningen vil der blive lagt vægt på både det praktiske og teoretiske.
Der kan f.eks. arbejdes med:
- Harmonilære
- Becifringer
- Musikteori
- Udtryk
- Noder
- Rytmer
- Improvisation
- Hørelære
- At lære at lytte musik af

Mejse tager altid udgangspunkt i elevens niveau og ønsker, og tilpasser undervisningen derefter.

Første lektion
Den første lektion tager næsten altid udgangspunkt i den samtale Mejse har haft med eleven, inden første undervisningsgang. Ud fra samtalen vil Mejse tilrettelægge niveau og ønsker for undervisningen, som regel også med et specifikt sang- eller musikvalg.

Er eleven på begynderniveau, starter Mejse altid med en introduktion af klaveret. Her skal tonerne læres at kende, og Mejse introducerer blandt andet en durskala.

Eleven kommer også til at lære at spille en sang - enten en efter eget valg, som Mejse har tilpasset elevens niveau, eller en Mejse har valgt.

Mejse forklarer og viser på klaveret hvordan forskellige sange skal spilles. Hun beder altid en ny elev om at komme med ønsker til sange de gerne vil lære at spille, så hun kan tage udgangspunkt i elevens ønsker.

Herefter kobler Mejse så den nødvendige teori på, så eleven derved også lærer den del.

På den måde foregår undervisningen hele tiden i et krydsfelt mellem den praktiske og den teoretiske del.

Anbefalinger af Mejse 5

Oprettet den 04/10/19
Johanne K. S. H.
Jeg begyndte til klaver hos Mejse, da jeg fik musik på a-niveau i gymnasiet. Mejse hjalp mig både med det praktiske klaverspil, men også med musikteori og musik lektier/afleveringer, hvilket jeg har været så glad for, og i sidste ende gav mig et rigtig flot resultat til eksamen! Jeg har været super glad for forløbet og kan varmt anbefalde Mejse!
Oprettet den 20/10/19
Anna M.
Mejse har i ca. 2 år undervist begge vores piger på nu hhv 9 og 12 år i klaver - og de elsker at spille og være sammen med Mejse. Det har været et hit at Mejse tager udgangspunkt i det musik pigerne selv kan lide og pigerne kom med Mejes pædagogiske talent og smittende musikglæde overraskende hurtigt i gang med at spille med det musik, de selv lytter til - det har været meget motiverende for dem:-) Vi kan på det varmeste anbefale Mejse
Oprettet den 11/05/20
Ditte C.
Mejse er den bedste klaverlærer vi kunne forestille os til vores nu 8-årige søn, Sven. Hun er tålmodig, pædagogisk og rigtig god til at være med på Svens præmisser og finde noder til de melodier han synes, er sjove at kunne. Sven har haft Mejse som underviser i 6 måneder nu og er kommet virkelig langt allerede. De varmeste anbefalinger herfra, Ditte
Oprettet den 03/11/20
Elma J.
Min datter Luna på 8 år og jeg er meget glade for Mejse. Hun er virkelig sød og dygtig og hendes fordel er, at hun er så god til børn. Min datter glæder sig til hver tirsdag, for der skal hun skal til sin klaverundervisning med Mejse, som pt. foregår online, og det er det, der fungerer så godt for os og vores travle hverdag. Mejse får alle 5 store stjerner herfra og de varmeste anbefalinger. 😊🙏🏼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oprettet den 15/01/22
Ulrik S.
Mejse er rigtig sød og samtidig lærer hun mig en masse i et behageligt tempo. Hun tager udgangspunkt i hvad jeg godt kan lide, så det er rigtig sjovt. Online fungerer supergodt! Vera, 13 år
Flere anbefalinger

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder