Mejse

Certificeret underviser i Klaver

Certificeret underviser i Klaver

Fra 225,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
1737 København V

Hos elev

Om Mejse

Mejse har ledige tider tilbage om formiddagen fra kl. 10-14

Mejse er uddannet pædagog, og startede med at spille klaver for ca. 35 år siden. Begge hendes forældre er jazzmusikere, så Mejse er vokset op med musik, og begyndte at spille da hun var 5 år. Hun underviser i rytmisk klaver på begynder, let øvet og øvet niveau. Undervisningen er egnet for børn, såvel som unge og voksne.

Undervisningen
I undervisningen vil der blive lagt vægt på både det praktiske og teoretiske.
Der kan f.eks. arbejdes med:
- Harmonilære
- Becifringer
- Musikteori
- Udtryk
- Noder
- Rytmer
- Improvisation
- Hørelære
- At lære at lytte musik af

Mejse tager altid udgangspunkt i elevens niveau og ønsker, og tilpasser undervisningen derefter.

Første lektion
Den første lektion tager næsten altid udgangspunkt i den samtale Mejse har haft med eleven, inden første undervisningsgang. Ud fra samtalen vil Mejse tilrettelægge niveau og ønsker for undervisningen, som regel også med et specifikt sang- eller musikvalg.

Er eleven på begynderniveau, starter Mejse altid med en introduktion af klaveret. Her skal tonerne læres at kende, og Mejse introducerer blandt andet en durskala.

Eleven kommer også til at lære at spille en sang - enten en efter eget valg, som Mejse har tilpasset elevens niveau, eller en Mejse har valgt.

Mejse forklarer og viser på klaveret hvordan forskellige sange skal spilles. Hun beder altid en ny elev om at komme med ønsker til sange de gerne vil lære at spille, så hun kan tage udgangspunkt i elevens ønsker.

Herefter kobler Mejse så den nødvendige teori på, så eleven derved også lærer den del.

På den måde foregår undervisningen hele tiden i et krydsfelt mellem den praktiske og den teoretiske del.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Mejse

5 Gennemsnit baseret på 8 anbefalinger

Helene Duprat
Vi er rigtig glade for Mejse, som er meget dygtig på pianoet og super god med børn. Hun får top karakter herfra :-)
Winnie Rosenvinge
Jeg er fuldt ud tilfreds med undervisningen hos Mejse. Hun er en rolig og tålmodig person. Hun er i besiddelse af store pædagogiske evner, og det er en gave som jeg gør meget brug af. Det er en helt ny verden jeg er trådt ind i, idet jeg har fået undervisning i klassisk tidligere. Der er en verden til forskel, det er som at starte med Adam og Eva. Men Mejse formår at holde mig til ilden,og det er jeg glad for. Jeg giver hende mine beste anbefalinger.
Rikke Wissing Jensen
Lise har gået til klaver hos Mejse i nogle måneder og både Lise og jeg er glade for lektionerne med Mejse. Jeg er også selv for nylig begyndt på klaverlektioner med Mejse. Mejse er engageret og dygtig og hun er fantastisk god til at rose og anerkende eleven, hvilket sikrer både glæde ved undervisningen og god indlæring.
Nicole Langkilde
Mejse har været en virkelig god klaverlærer for vores datter, som var nybegynder. Mejse har lagt vægt på at man hurtigt skulle kunne spille noget, der lød af noget. På begynderniveau går Mejse ikke op i teknik, etuder og skalaer, men derimod i becifringer og spilleglæde. Som lærer er hun supersød og imødekommende. Vi har været meget glade for forløbet og kan varmt anbefale Mejse.
Anja Gedby
Jeg kan klart anbefale Mejse til klaverundervisning. Hun er tålmodig og fortæller gerne tingene flere gange. Derudover er hun også tålmodig i forhold til hvis man ikke lige har fået øvet så meget :-) Mejse er god til at finde de sange man gerne selv vil lære, hvilket er meget motiverende.
Flere anbefalinger

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Mejse's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler