Mejse

(16)

Om

Instrument
Klaver
Lokation
Online. København V.
Gennemsnitlig svartid
1 t. og 12 min.

Om Mejse

Mejse er uddannet pædagog, og startede med at spille klaver for ca. 37 år siden. Begge hendes forældre er jazzmusikere, så Mejse er vokset op med musik, og begyndte at spille da hun var 5 år. Hun underviser i rytmisk klaver på begynder, let øvet og øvet niveau. Undervisningen er egnet for børn, såvel som unge og voksne.

Undervisningen
I undervisningen vil der blive lagt vægt på både det praktiske og teoretiske.
Der kan f.eks. arbejdes med:
- Harmonilære
- Becifringer
- Musikteori
- Udtryk
- Noder
- Rytmer
- Improvisation
- Hørelære
- At lære at lytte musik af

Mejse tager altid udgangspunkt i elevens niveau og ønsker, og tilpasser undervisningen derefter.

Første lektion
Den første lektion tager næsten altid udgangspunkt i den samtale Mejse har haft med eleven, inden første undervisningsgang. Ud fra samtalen vil Mejse tilrettelægge niveau og ønsker for undervisningen, som regel også med et specifikt sang- eller musikvalg.

Er eleven på begynderniveau, starter Mejse altid med en introduktion af klaveret. Her skal tonerne læres at kende, og Mejse introducerer blandt andet en durskala.

Eleven kommer også til at lære at spille en sang - enten en efter eget valg, som Mejse har tilpasset elevens niveau, eller en Mejse har valgt.

Mejse forklarer og viser på klaveret hvordan forskellige sange skal spilles. Hun beder altid en ny elev om at komme med ønsker til sange de gerne vil lære at spille, så hun kan tage udgangspunkt i elevens ønsker.

Herefter kobler Mejse så den nødvendige teori på, så eleven derved også lærer den del.

På den måde foregår undervisningen hele tiden i et krydsfelt mellem den praktiske og den teoretiske del.

Fra 239,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    1737 København V

Mejse er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 239,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Mejse 5

Johanne K. S. H.

Oprettet den 04/10/19

Jeg begyndte til klaver hos Mejse, da jeg fik musik på a-niveau i gymnasiet. Mejse hjalp mig både med det praktiske klaverspil, men også med musikteori og musik lektier/afleveringer, hvilket jeg har været så glad for, og i sidste ende gav mig et rigtig flot resultat til eksamen! Jeg har været super glad for forløbet og kan varmt anbefalde Mejse!

Anna M.

Oprettet den 20/10/19

Mejse har i ca. 2 år undervist begge vores piger på nu hhv 9 og 12 år i klaver - og de elsker at spille og være sammen med Mejse. Det har været et hit at Mejse tager udgangspunkt i det musik pigerne selv kan lide og pigerne kom med Mejes pædagogiske talent og smittende musikglæde overraskende hurtigt i gang med at spille med det musik, de selv lytter til - det har været meget motiverende for dem:-) Vi kan på det varmeste anbefale Mejse

Ditte C.

Oprettet den 11/05/20

Mejse er den bedste klaverlærer vi kunne forestille os til vores nu 8-årige søn, Sven. Hun er tålmodig, pædagogisk og rigtig god til at være med på Svens præmisser og finde noder til de melodier han synes, er sjove at kunne. Sven har haft Mejse som underviser i 6 måneder nu og er kommet virkelig langt allerede. De varmeste anbefalinger herfra, Ditte

Lignende undervisere

...