Mikael S. R.

Certificeret underviser i: Klaver, Sang

Certificeret underviser i: Klaver, Sang


Svarer normalt indenfor 8 t. og 4 min.

Mikael S. R. er TopUnderviser (?)


Fra 135,00 - 150,00 kr pr. 20 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
8464 Galten

Om Mikael S. R.

Mikael Schildt er vokset op med musik og sang, og lærte allerede som 4-årig at synge flerstemmig sang af sin mor, og kor og vokalgrupper har fyldt meget siden han var barn. Som 7-årig begyndte han at gå til klaverundervisning.

Han har modtaget sangundervisning af kongelig operasanger Steen Byriel, Stefan Haugland (klassisk) og Birgitte Frieboe (rytmisk, Det Jyske Musikkonservatorium), og har deltaget i mange rytmiske kor-workshops med Morten Kjær (Basix) og Line Groth (Vocal Line). Udover den klassiske klaverundervisning som barn, har Mikael Schildt modtaget undervisning i rytmisk klaver ved bl.a. Lisbeth Iversen (Det Jyske Musikkonservatorium) og Jesper Gade Andersen.

Mikael Schildt har undervist kor i 30 år og har haft sin egen Barbershop-gruppe. Han har afholdt Master-class for korsangere (individuel sangundervisning i gruppe), og underviser i sang og stemmetræning.
I 2010 efteruddannede Mikael Schildt sig i RMB (Rytmisk Musik og Bevægelse) på Det Jyske Musikkonservatorium.


Undervisning i sang (rytmisk):

Mikael Schildt underviser i sang for begyndere, øvede og udøvende sangere i alle aldre og tilbyder at træne eleven i:

- Sangteknikker/principper

- Muskel, vejrtræknings- og afslapningsøvelser

- Musikalsk udtryk og performanceteknikker

- Tekstudtale
- Node - og rytmeøvelser
- Tackling af nervøsitet og præstationsangst
Derudover vil Mikael Schildt hjælpe eleven til at finde frem til den genre, som ligger mest naturligt for eleven og dennes stemme og personlighed, så et stærkt personligt udtryk kan fremelskes.

Undervisning i klaver (rytmisk):

Mikael Schildt underviser begyndere og let øvede i klaver og tilbyder bl.a. at lære eleven: 
- Akkorder samt akkordspil
- Nodespil
- Melodispil
- Rytmeøvelser

- Musikteori med klaverspillet for øje

- En masse sjov! Første lektion:

Den første lektion tager altid udgangspunkt i den samtale Mikael Schildt har haft med eleven, inden første undervisningssession. Ud fra samtalen vil Mikael Schildt tilrettelægge niveau og undervisningsform. Undervisningen i klaverspil vil primært være styret af elevens ønsker og genrevalg. Det skal være sjovt og spændende at lave musik. Det er et mål i sig selv, at eleven skal gå fra hver undervisningssession med oplevelsen af, at være rykket og blevet dygtigere – og med stolthed kunne brillere overfor venner og familie. Mikael Schildt underviser i sit hyggelige hjem i Skovby ved Galten, og glæder sig til, at tage imod dig. Undervisningen vil også kunne finde sted i det private hjem (se betingelser)

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Mikael S. R.

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Terese J.
Vores dreng er helt tryg ved at komme ved Mikael og Mikael er rigtig god til at fange hans opmærksomhed og give ham den tid han har brug for og give opgaver som vores søn finder interessante. Vi er meget glade for at komme der.
Kristoffer S. J.
Mikael er en super kompetent underviser som gennem nærvær, professionalisme og varme skaber et super miljø for at lære. Undervisningen med Mikael er utrolig behagelig, og han er god til at tage udgangspunkt i ens kunnen og ønsker. Jeg kan varmt anbefale Mikael som underviser! - Kristoffer

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Mikael's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler