Mikas S. E.

(16 anbefalinger)
Underviser i musikproduktion, trommer, ableton live
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 38 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

6300 Gråsten

I øvelokale

8230 Åbyhøj

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 38 min.

Om Mikas S. E.

Om Mikas S. E.
Mikas er trommeslager, sanger og sangskriver og har spillet med navne som Lydmor, Peter Sommer og Stine Bramsen. Han har en kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, med hovedfag i trommer, og bifag i sangskrivning og musikproduktion. Mikas skriver også musik og indspiller alle roller selv i sit eget soloprojekt – se www.mikas.dk

Mikas underviser i trommer og musikproduktion, og fælles for begge fag er en dyb seriøsitet og vilje
til at gå i dybden med dit spil og din musik. Kernen i Mikas' undervisning er at se og høre både musikeren og mennesket. Viden, skarpe ører, god teknik koblet med nærvær, balance, energi. For det ene kan ikke undvære det andet, når du skal opnå den frihed og de udtryksmuligheder, som du drømmer om!

Undervisningen i TROMMER
Mikas underviser ca. 12 privatelever i trommer. Alder er underordnet, så længe du har lyst til at udvikle dig! Al undervisning er 100% tilpasset dig og dine drømme med dit spil – det kan være alt fra at lære en sang du elsker, få mere flow i dit spil eller få hjælp til optagelsesprøve på MGK eller konservatoriet.

Undervisningen i trommer med Mikas kan f.x. omhandle hvordan:

 • du finder ind i et fantastiske groove og flow
 • du får stikkerne til at føles som om, de spiller af sig selv
 • du forbereder dig så godt til en koncert, at du oser af selvtillid når du sætter dig på scenen - du finder ind i din egen energi og motivation til at øve og udvikle dig
 • du kan bidrage med mest muligt i dit band
 • du arbejder mest konstruktivt med blokeringer eller historier om dig selv og dit spil
 • du får endnu større tillid til dit eget spil, i alle situationer du møder
 • ... og meget mere.

Andreas C. Fortæller om sine trommetimer hos Mikas:
”Mikas skaber et rigtig behageligt læringsmiljø, som gør, at man glæder sig til hver lektion, og at man går derfra fuld af inspiration og ny energi. Man kommer omkring mange psykologiske aspekter omkring trommespil og musikudøvning, som har givet mig mere spilleglæde og endnu mere blod på tanden omkring mit trommespil”

Undervisningen i ABLETON LIVE/MUSIKPRODUKTION
Ableton Live er et fantastisk, dynamisk, værktøj til at skabe og producere musik med, og der findes et væld af tutorials online til at lære enhver funktion i programmet. Dét der mangler er én til én feedback på DIT workflow og DIN musik. Dét får du hos Mikas.

Mindset:
 • Går du i stå bestemte steder i processen?
 • Ville du ønske du skrev mere musik?
 • Ved du ikke hvor du skal starte? Eller slutte?
 • Køber du mere udstyr og laver mindre musik?

Teknik:
 • Ved du hvilke værktøjer du skal have fat i, for at få den lyd, du har i hovedet?
 • Bruger du genveje og midi mappings til din fordel, så du kan få endnu kortere fra idé til handling?
 • Ved du præcist hvad EQ, compressor, rumklange, delays og saturation gør?
 • Mangler du ideer til arrangement og instrumentering?

Hvis du går død i endeløse tutorials eller gearnørderi, og gerne vil have et skub til at kreere endnu mere og lave flere sange, så book en time hos Mikas.

Mikas tager udgangspunkt i Ableton, men har også viden om Cubase, Logic og Harisson Mixbus, så hvis du bruger andet software, kan du stadig få stor glæde af undervisningen.

Anbefalinger af Mikas S. E.

5 Gennemsnit baseret på 16 anbefalinger

Lasse J.
Har haft et godt år med min 12 årige søn, som blev taget rigtigt godt imod af Mikas. Han har løftet ham hele vejen igennem og lært ham en del tromme teknikker og rytmer... Varm anbefaling fra os
Jonas E. R.
Mikas er en utrolig dygtig trommeslager, og en glad og motiverende underviser, som tager udgangspunkt i dig og din stil. Vil klart anbefale Mikas til andre trommeslagere!
Andreas B.
Med Mikas har vi med en særdeles kompetent og imødekommende underviser at gøre! Han tager i undervisningen udgangspunkt i ens ønsker og behov og tilrettelægger undervisningen derefter, hvilket fungerer super godt. Undervisningen er medrivende og inspirerende, og der fokuseres på både de tekniske og musikalsk kreative aspekter (fx grooves, fills, orkestrering mv.) - altid formidlet på en klar og tydelig måde. Mikas kan varmt anbefales som trommelærer!
Max A. N.
Helt vildt dygtig underviser, der motiverer og lærer fra sig på en helt fantastisk måde. Kan kun anbefale Mikas!
Claus L.
Mikas har en enestående evne til at identificere udfordringen og arbejde med den i mere overskuelige dele. Derudover har Mikas hjulpet mig med mit setup som består af el trommer og ny en PC med trommelyde, samt mixer og diverse musikudstyr. Mikas giver ikke op, selv når tingene driller og udviser stor tålmodighed. Der er altid et smil på læben og tonen er rolig og venlig som skaber et godt miljø for at kunne udvikle sit trommespil. Jeg håber på at nå rigtig langt med mit trommespil sammen med Mikas. Står du og vurderer trommeundervisning? Så kan jeg varmt anbefale Mikas. I kombination med platformen "Musikundervisningen" er mit trommespil på vej mod nye højder!
Flere anbefalinger

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder