Mikas S. E.

Certificeret underviser i: Musikproduktion, Trommer, Ableton Live

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Musikproduktion, Trommer, Ableton Live

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 2 t. og 18 min.


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
6300 Gråsten

I øvelokale
8230 Åbyhøj

Tilbyder også online undervisning.

Om Mikas S. E.

Om Mikas S. E.
Mikas er trommeslager, sanger og sangskriver og har spillet med navne som Lydmor, Peter Sommer og Stine Bramsen. Han har en kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, med hovedfag i trommer, og bifag i sangskrivning og musikproduktion. Mikas skriver også musik og indspiller alle roller selv i sit eget soloprojekt – se www.mikas.dk

Mikas underviser i trommer og musikproduktion, og fælles for begge fag er en dyb seriøsitet og vilje
til at gå i dybden med dit spil og din musik. Kernen i Mikas' undervisning er at se og høre både musikeren og mennesket. Viden, skarpe ører, god teknik koblet med nærvær, balance, energi. For det ene kan ikke undvære det andet, når du skal opnå den frihed og de udtryksmuligheder, som du drømmer om!

Undervisningen i TROMMER
Mikas underviser ca. 12 privatelever i trommer. Alder er underordnet, så længe du har lyst til at udvikle dig! Al undervisning er 100% tilpasset dig og dine drømme med dit spil – det kan være alt fra at lære en sang du elsker, få mere flow i dit spil eller få hjælp til optagelsesprøve på MGK eller konservatoriet.

Undervisningen i trommer med Mikas kan f.x. omhandle hvordan:

 • du finder ind i et fantastiske groove og flow
 • du får stikkerne til at føles som om, de spiller af sig selv
 • du forbereder dig så godt til en koncert, at du oser af selvtillid når du sætter dig på scenen - du finder ind i din egen energi og motivation til at øve og udvikle dig
 • du kan bidrage med mest muligt i dit band
 • du arbejder mest konstruktivt med blokeringer eller historier om dig selv og dit spil
 • du får endnu større tillid til dit eget spil, i alle situationer du møder
 • ... og meget mere.

Andreas C. Fortæller om sine trommetimer hos Mikas:
”Mikas skaber et rigtig behageligt læringsmiljø, som gør, at man glæder sig til hver lektion, og at man går derfra fuld af inspiration og ny energi. Man kommer omkring mange psykologiske aspekter omkring trommespil og musikudøvning, som har givet mig mere spilleglæde og endnu mere blod på tanden omkring mit trommespil”

Undervisningen i ABLETON LIVE/MUSIKPRODUKTION
Ableton Live er et fantastisk, dynamisk, værktøj til at skabe og producere musik med, og der findes et væld af tutorials online til at lære enhver funktion i programmet. Dét der mangler er én til én feedback på DIT workflow og DIN musik. Dét får du hos Mikas.

Mindset:
 • Går du i stå bestemte steder i processen?
 • Ville du ønske du skrev mere musik?
 • Ved du ikke hvor du skal starte? Eller slutte?
 • Køber du mere udstyr og laver mindre musik?

Teknik:
 • Ved du hvilke værktøjer du skal have fat i, for at få den lyd, du har i hovedet?
 • Bruger du genveje og midi mappings til din fordel, så du kan få endnu kortere fra idé til handling?
 • Ved du præcist hvad EQ, compressor, rumklange, delays og saturation gør?
 • Mangler du ideer til arrangement og instrumentering?

Hvis du går død i endeløse tutorials eller gearnørderi, og gerne vil have et skub til at kreere endnu mere og lave flere sange, så book en time hos Mikas.

Mikas tager udgangspunkt i Ableton, men har også viden om Cubase, Logic og Harisson Mixbus, så hvis du bruger andet software, kan du stadig få stor glæde af undervisningen.

 •  Mikas S. E. tilbyder online undervisning

  • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
  • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
  • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Mikas S. E.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Mikas S. E.

5 Gennemsnit baseret på 7 anbefalinger

Nanna Bruus Henriksen
Som absolut nybegynder på trommesættet har jeg oplevet Mikas undervisning som en perfekt opstart på det nye instrument, idet der blev taget udgangspunkt i mine forudsætninger og taget hensyn til mine forventninger. Desuden sørgede han for at få mig godt fra start med gode vaner, øveteknikker og ikke mindst med en helhedsforståelse af trommespillet. Hos Mikas lærer man nemlig meget mere end blot trommeteknik. Man træner kropsbevidsthed og lærer fx at få pulsfornemmelse i kroppen, mens man spiller. Man træner sin selvtillid omkring trommespillet og lærer at slappe af og være nærværende i det, man spiller. Gennem denne meningsfulde helhed mellem krop og sind tilegner man sig efter min mening således en dybere forståelse og kunnen i trommespillet. Sidst men ikke mindst er Mikas - udover selvfølgelig at være en meget dygtig trommeslager - bare en enormt rar og åben person; som elev føler man sig virkelig velkommen og får mod på at springe ud i det! Så hvis du vil have en professionel trommeundervisning med fokus på helheden - og på dig i helheden - så er det her, du skal slå til. Hermed mine varmeste anbefalinger af Mikas som trommeunderviser. Nanna
Andreas Mulvad
At kunne spille trommer er meget mere end at spille en rytme. Alt det der ligger under og bag et fedt beat, det formidler Mikas på en helt fantastisk måde. Jeg har spillet i mange år, men han har masser af erfaring til at til tilføre selv habile trommeslagere ny viden, teknik og energi. Mikas er en meget behagelig person og er enormt imødekommende. Mikas er meget dygtig til at formidle sit stof, hvilket gør at jeg har et stort udbytte af hver enkelt undervisningstime. Blandingen af teori og tid bag sættet følges godt ad hvilket bidrager til at man har et godt afsæt for at øve videre hjemme. Emnerne varierer fra gang til gang, men oftest med udgangspunkt i de udfordringer jeg er stødt på hjemme. Mikas er god til at koble de nye emner sammen med indholdet af tidligere lektioner. Så der bliver atomatisk fuldt op på tidligere fokuspunkter. Den facon gør det nemt for mig at huske der der blev snakket om den aller første undervisningstime. Jeg kan varmt anbefale Mikas til andre. Han er en eminent underviser og musiker, med en tydelig og fantastisk lyst til give sin glæde og kunnen videre til dig som trommeslager!
Antonio Dayyani
Mikas er enormt dygtig til at fjerne alle mentale grænser ved ens spil. Man går i dybden med enkelte detaljer for at få det hele til at gå op i en højere enhed, der mest af alt bygger på følelsen af det, man spiller. Selvom det mentale og groove-orienterede fokuspunkt er gennemgående for alt undervisningen, har jeg også oplevet stor variation, der styrker oplevelsen af at groove i flere forskellige aspekter. Basal teknik som, 'Hvordan få jeg mit enkelte slag til at lyde bedst muligt' bliver trænet, men komplicerede rudiments osv. får ikke særligt meget opmærksomhed. Mikas er en alternativ, men fantastisk underviser, som alle trommeslagere burde opleve før eller siden :-)
Laura Ryden Kjøller
Da jeg startede ved Mikas havde jeg ikke meget erfaring bag trommerne, det var dog ingen hindring. Vi startede ud med at arbejde på holdning og slagene generelt. Ved Mikas slår man nemlig ikke bare løs på trommerne, men går i dybden og arbejder på hver enkle slag. Mikas fokusere på, at man selv skal være tilpas og afslappet bag sættet, men stadig opleve udfordringer. Mikas er super dygtig og sjov at spille sammen med. Han er et enormt åbent og positivt menneske, som altid får en i et helt fantastisk humør. Mikas er ikke bare en god underviser, men brander for det han laver fx når han laver workshop, hvor han samler sine elever til en dag med musik og hygge. Undervisning ved Mikas kan varmt anbefales :))
Steffen Hansen
Jeg tog en enkelt trommetime ved Mikas for at få inspiration til min "time" ved klaveret, hvor jeg selv underviser; jeg kom hjem med sækken fuld! Mikas' tilgang til trommespillet og -undervisningen er på én gang forfriskende og forpligtende. At Mikas' så også fagligt til fulde formår at leve op til denne forpligtelse skaber, hvad jeg vil betegne som intet mindre end en symbiotisk konstellation. Slutteligt har Mikas i hele (det korte) forløb været eksemplarisk punktlig hvad angår lektionsbooking, –flytning og –afvikling samt indledede elev-lærer-korrespondance. Helt sikkert, Mikas.
Flere anbefalinger

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Mikas's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler