Mikas S. E.

(10 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Musikproduktion, Trommer, Ableton Live

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Musikproduktion, Trommer, Ableton Live

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 0 t. og 23 min.

TopUnderviser

Mikas S. E. er TopUnderviser (?)


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
6300 Gråsten

I øvelokale
8230 Åbyhøj

Tilbyder også online undervisning.

Om Mikas S. E.

Om Mikas S. E.
Mikas er trommeslager, sanger og sangskriver og har spillet med navne som Lydmor, Peter Sommer og Stine Bramsen. Han har en kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, med hovedfag i trommer, og bifag i sangskrivning og musikproduktion. Mikas skriver også musik og indspiller alle roller selv i sit eget soloprojekt – se www.mikas.dk

Mikas underviser i trommer og musikproduktion, og fælles for begge fag er en dyb seriøsitet og vilje
til at gå i dybden med dit spil og din musik. Kernen i Mikas' undervisning er at se og høre både musikeren og mennesket. Viden, skarpe ører, god teknik koblet med nærvær, balance, energi. For det ene kan ikke undvære det andet, når du skal opnå den frihed og de udtryksmuligheder, som du drømmer om!

Undervisningen i TROMMER
Mikas underviser ca. 12 privatelever i trommer. Alder er underordnet, så længe du har lyst til at udvikle dig! Al undervisning er 100% tilpasset dig og dine drømme med dit spil – det kan være alt fra at lære en sang du elsker, få mere flow i dit spil eller få hjælp til optagelsesprøve på MGK eller konservatoriet.

Undervisningen i trommer med Mikas kan f.x. omhandle hvordan:

 • du finder ind i et fantastiske groove og flow
 • du får stikkerne til at føles som om, de spiller af sig selv
 • du forbereder dig så godt til en koncert, at du oser af selvtillid når du sætter dig på scenen - du finder ind i din egen energi og motivation til at øve og udvikle dig
 • du kan bidrage med mest muligt i dit band
 • du arbejder mest konstruktivt med blokeringer eller historier om dig selv og dit spil
 • du får endnu større tillid til dit eget spil, i alle situationer du møder
 • ... og meget mere.

Andreas C. Fortæller om sine trommetimer hos Mikas:
”Mikas skaber et rigtig behageligt læringsmiljø, som gør, at man glæder sig til hver lektion, og at man går derfra fuld af inspiration og ny energi. Man kommer omkring mange psykologiske aspekter omkring trommespil og musikudøvning, som har givet mig mere spilleglæde og endnu mere blod på tanden omkring mit trommespil”

Undervisningen i ABLETON LIVE/MUSIKPRODUKTION
Ableton Live er et fantastisk, dynamisk, værktøj til at skabe og producere musik med, og der findes et væld af tutorials online til at lære enhver funktion i programmet. Dét der mangler er én til én feedback på DIT workflow og DIN musik. Dét får du hos Mikas.

Mindset:
 • Går du i stå bestemte steder i processen?
 • Ville du ønske du skrev mere musik?
 • Ved du ikke hvor du skal starte? Eller slutte?
 • Køber du mere udstyr og laver mindre musik?

Teknik:
 • Ved du hvilke værktøjer du skal have fat i, for at få den lyd, du har i hovedet?
 • Bruger du genveje og midi mappings til din fordel, så du kan få endnu kortere fra idé til handling?
 • Ved du præcist hvad EQ, compressor, rumklange, delays og saturation gør?
 • Mangler du ideer til arrangement og instrumentering?

Hvis du går død i endeløse tutorials eller gearnørderi, og gerne vil have et skub til at kreere endnu mere og lave flere sange, så book en time hos Mikas.

Mikas tager udgangspunkt i Ableton, men har også viden om Cubase, Logic og Harisson Mixbus, så hvis du bruger andet software, kan du stadig få stor glæde af undervisningen.

 •  Mikas S. E. tilbyder online undervisning

  • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
  • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
  • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Mikas S. E.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Mikas S. E.

5 Gennemsnit baseret på 10 anbefalinger

Viola W.
Mikas er en suveræn underviser. Han er en underviser som lytter til hvad du har at sige og tilpasser sin undervisning efter dit behov. Han skaber et behageligt rum for læring, hvor der er plads til at lave fejl og have det sjovt. Man kan tydeligt mærke at han er en ægte tromme-nørd med meget erfaring, som nemt smitter af. Hans undervisning er altid fyldt med humor, fede teknikker og god stemning. Jeg har aldrig forladt hans undervisning uden et smil på læben og ny viden i rygsækken.
Lars-Ole A.
Mikas har en speciel og meget fin evne til at få læring og spilleglæde til at mødes. Som total nybegynder - 1965'er🙂, - kan jeg svært forestille mig en bedre trommetræner👍❤.
David L.
Jeg startede med at spille trommer som nybegynder med Mikas som undersiver, og lige fra første undervisning har han altid vist tydelig interesse i mine ambitioner og mål ift. at lære at spille trommer. Han er inddrager ofte mine musikalske interesser og præferencer i undervisningen, for at gøre det mere personligt og spændende. Derudover inddrager han eleven i et stort musikalsk univers på et niveau, man kan relatere til og forstå. Hans musikalske viden spænder bredt, og det er derfor altid lærerigt og spændende at møde op til undervisningen. Derudover har Mikas vist, at han kan finde kreative løsninger til undervisningen - herunder online undervisning i Corona-tiden. Mikas er aldrig bleg for at give konstruktiv feedback og opfølgning, når man sender videoer fra eksempelvis øvelokalet. Dette gør, at udviklingen ikke kun sker til selve undervisningen, men også i perioderne mellem undervisningen, når man arbejder med øvelserne selv. Som nybegynder har jeg haft brug for vejledning ift. praktiske ting (herunder de rigtige stikker, øveplade mm.), hvilket Mikas har været god til at hjælpe med. Jeg vil derfor klart anbefale Mikas som trommeunderviser, hvad enten du er nybegynder, øvet, ung eller gammel.
Birgitte H. J.
Jeg har haft fornøjelsen af at have Mikas som trommeunderviser gennem godt fire år, og jeg er altid gået hjem fra undervisningen med følelsen af at have lært noget nyt og med en motivation til at øve og lære mere. Jeg begyndte først at spille trommer som 36-årig, og jeg må sige, at jeg har følt mig i meget trygge hænder med Mikas, selvom jeg har startet helt fra bunden. Han er en meget grundig lærer, som er god til at finde frem til netop den udfordring, som der skal arbejdes på for at komme videre om det så er teknisk eller i forhold til rytmeforståelse. Musikundervisning er - især når det er soloundervisning - en meget personlig opgave for en lærer. Det handler i høj grad om at finde frem til en form for relation, hvor der kan arbejdes fagligt med en personlig udvikling. Mikas er en passioneret underviser, der interesserer sig for sine elevers personlige forhold til trommespillet, men samtidig er han også en lærer, der giver meget af sig selv. Han får de varmeste anbefalinger herfra!
Michael S.
Jeg har spillet guitar i rigtig mange år. For godt et års tid siden, kastede mig over trommerne, og har derfor haft brug for hjælp til at "konvertere" min viden til slagtøj. Mikas' hjælp til at få basisbegreberne på plads, har været uvurderlig. Han er rigtig dygtig som underviser, og en rigtig behagelig person, som er let at kommunikere med. Han har virkelig hjulpet mig med at flytte mit spil, og gennem hans undervisning, er jeg blevet betydelig mere "dus" med mit instrument.
Flere anbefalinger

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Mikas's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder