Minako C. L.

(7 anbefalinger)
Underviser i klaver
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 3 t. og 32 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

3060 Espergærde

I øvelokale

2400 København NV København NV

2100 København Ø

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 3 t. og 32 min.

Om Minako C. L.

Minako er klassisk uddannet pianist ved den danske pianist Therese Koppel med solist debut i 1997 i København. Over 20 år har hun arbejdet som både koncert pianist og underviser i klaverspil. Hun har altid haft stor passion og interesse for at undervise. Hun har i mange år undervist på musikskolerne og har holdt mange workshops for børn og unge i Sjælland. I dag underviser hun privat, både børn og voksne, både dem der dyrker det som hobby og dem med et specielt mål. Minako lægger stor vægt på elevernes personlighed, ønsker og behov. Der er mange måder at dyrke klaverspil på, og der er mange forskellige grunde til at gå til spil. Minako arbejder sammen med eleverne for at få det bedste frem. Glæden ved spil, glæden ved musikken er nøgleord. For Minako er mennesker det vigtigste udgangspunkt i klaverspil samt faglig kvalitet i undervisningen.
Hun har uddannet sig internationalt gennem deltagelse i mange mesterkurser i udlandet – herunder et kursus ophold på Chopin Academy i Polen, flere mesterkurser ved pianister/lærere fra Royal Academy of Music i London. P.t. omfatter hendes koncertvirksomhed kammermusik med forskellige ensembler. Desuden er hun uddannet som organist fra Kirkemusikskolen i Roskilde.

Undervisning i klaver
Minako underviser i klassisk klaver. Herunder:
- Nodelæsning
- Rytme
- Spil-motorik
- Melodilære
- Akkord-/Harmonilære
- Hørelære
- Klassisk musik generelt (komponister, genrer, perioder, stil osv.)
- Og mere alt efter ønsker
Minako underviser ALLE der har interesse for at lære om musik og klaverspil fra 6 til 100 år
Minako har stor erfaring i at undervise både børn og voksne, både dem med et bestemt mål (som optagelsesprøver, m.m.) og dem der ønsker at dyrke det af personlig grund. Det vigtige er at man elsker musik og ønsker at udtrykke sig gennem musikken.
Udover klassisk klaver har hun mulighed for at tilbyde undervisning i brugsklaver, hvis det ønskes.

Undervisning i orgel for begyndere
Minako underviser i orgel (kirkemusik) for begyndere. Herunder:
- Nodelæsning
- Rytme
- Pedal og registrering
- Melodilære
- Harmonilære
- Hørelære
Minako underviser i orgelspil (kirkemusik) for begyndere – som eventuelt ønsker at gå til optagelsesprøve på kirkemusikskolerne.

Genre
Klassisk – Minako er klassisk pianist og har mange års erfaring med at undervise i klassisk klaver. Dog vil hun gerne tilbyde undervisning i brugsklaver herunder becifringsspil og harmonilære – Hun har blandt andet haft elever fra seminarier for folkeskolelæreruddannelse og elever som skulle op til en optagelsesprøve i klaver som bifag.

Første lektion
Minako indleder første lektion med en kort snak med eleven for at finde ud af elevens ønsker, niveau, behov osv. Derefter lægger hun sammen med eleven en plan for hvordan og hvor hun begynder med at undervise. Eleven får også lejlighed til at prøve klaveret – hvis det er en nybegynder, kan det være i form af et let firhændigt stykke (som er bygget på en let skala), så eleven får en oplevelse af hvad det vil sige at bruge sine fingre og hvordan det føles at spille. Hvis eleven har spillet tidligere, bliver vedkommende bedt om at spille et stykke eller to – så Minako kan have det med i sin vurdering af planlægningen.

Begynder
Minako har stor erfaring med begynderelever – både børn og voksne.
Når man starter med en nybegynder, er det vigtigt for en lærer at få indblik i elevens tanker om klaverspil. Derfor bliver timen indledt med en lille snak. Derefter bliver eleven introduceret til en lille skala, så eleven får en oplevelse af hvordan det er at spille på et klaver, hvordan det er at bruge sine fingre og hvad instrumentet gør og kan. Dette bliver gennemgået på flere planer – det kan være firhændigt med læreren, forskellige øvelser og på forskellige tonehøjder. Derfra vil det være forskelligt afhængigt af eleven. Hvis læreren vurderer at eleven kan rumme det, gives der introduktion til nodelæsning. ”Spil-motorikken” er også et vigtigt punkt. Timen bliver afrundet med en lille snak om elevens oplevelse og eventuelle spørgsmål.

Alle, der har interesse i klaverspil, er velkomne til at skrive en uforpligtende besked til Minako!

Anbefalinger af Minako C. L. 5

Oprettet den 21/04/20
Kasumi O. B.
Dygtig musiker og underviser. Vi bruger pt. Minako til undervisning af vores datter, og Minako's pædagogiske kvaliteter er noget vi værdsætter højt.
Oprettet den 21/04/20
Bjørn S. S.
Jeg har i mere end et år gået til kirkeorgelundervisning hos Minako. Hun har været en stor hjælp og støtte for mig i mit undervisningsforløb. Bjørn S. Schmidt-Pedersen
Oprettet den 27/04/20
Claus P.
Fantastisk underviser. Går altid fra undervisningen med en dybere indsigt i de stykker, jeg spiller, og med forhøjet motivation til at øve videre. Og nu har jeg erfaret, at fjern-undervisning også fungerer for mig. De varmeste anbefalinger herfra.
Oprettet den 04/02/22
Anne-marie P.
Minako tager imod én lige der, hvor man er. Jeg føler mig forstået og hjulpet på min noget famlende vej ind i musikkens vidunderlige katedral. Minako griber én, og , som hun siger, hjælper én med at lære at øve, noget der er meget vigtigere end bare at spille! Derudover øser hun gavmildt af sine egne erfaringer, så at lektionen bliver både menneskeligt og fagligt opløftende. Jeg er glad hver gang, jeg tager derfra.
Oprettet den 08/02/22
Filip C.
Minako er en top-klasse underviser med luksus flygel i fantastisk dejlig bolig og omgivelser i Espergærde. Hun er tålmodig, meget begavet og har en meget fin intuition om hvad eleven har brug for. Kan anbefales MAX MAX MAX. Mvh. Filip Melchior Cederlöf
Flere anbefalinger

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder