Neus

Neus

Neus

Om Neus

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?
I min undervisning lægger jeg vægt på rytme og vejrtrækning. Men jeg har erfaret at hver elev har forskellige behov i en læringsproces, og det er mit job at bemærke det og levere de rette metoder og værktøjer til hver enkelt elev. Men først og fremmest skal være sjovt for eleven at lære at spille.
Genremæssigt bevæger jeg mig mest inden for klassisk musik og jeg har en bred viden om tværfløjte og piccolo repertoire fra forskellige perioder af musikhistorien både i solofløjte stykker samt kammermusik og orkestre repertoire.
Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er dog vigtigt at understrege at det ikke handler om pligt, men om at få en
god musikalsk oplevelse og udvikling.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan afstemme ambitionsniveau og elevens niveau og generelle musikforståelse.
Hvis eleven allerede kan spille lidt fløjte og læse noder, kan han/hun finde musik og vi arbejder sammen om rytme, klang og vejrtrækning.
Hvis eleven ikke kan spille fløjte, finder vi lege og øvelser der hjælper til bedre vejrtrækning og hvordan man puster rigtig. Desuden har jeg nogle gode lege, som hjælper eleven til at forstå rytme.
Derefter kan vi aftale en tid for den første lektion, som foregår i mit hus i Viby J.
Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Min erfaring som underviser
Jeg har 3 års erfaring med at undervise i musik, og størst erfaring med at undervise børn og unge i alderen 6-30 år - men jeg tager elever i alle aldre. Jeg underviser på alle niveauer. Min undervisningserfaring er meget bred fra begynderens allerførste toner, over talent elever og til det sidste seje træk op til konservatoriets optagelsesprøve.

Min professionelle baggrund
Jeg startede med at spille fløjte, da jeg var 7 år gammel. På grund af mit ønske om at møde forskellige fløjtelærere i Europa, kom jeg til Danmark i august 2016. På Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus færdiggjorde jeg min Kandidatuddannelse i juni 2018, og min Solistuddannelse i oktober 2021.
Derudover har jeg erfaring med at spille i store grupper som ”Wind Bands” i Spanien og også med forskellige professionelle orkestre i Danmark herunder bl.a. Aarhus Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester og Odense Symfoniorkester.

Jeg underviser på dansk, engelsk og spansk.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Tværfløjte

Ugedage:

Mandag / Tirsdag / Onsdag / Torsdag / Fredag / Lørdag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Neus's fremhævede kompetencer

Specialiseret i klassisk musik Underviser alle aldre Underviser også online Underviser på konservatorie-niveau Uddannet fra musikkonservatorium Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 49 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8260 Viby J

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 49 min.

Lignende undervisere

...