Niels V.

Mød Niels V.

Om

Instrument
Guitar, Komposition, Musikteori
Lokation
Online. København Ø. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
6 t. og 6 min.

Om Niels V.

Som elev hos mig vil du opleve et målrettet forløb, der altid har fokus på dig. Vi vil allerede fra de første lektioner få sat nogle ord på dine mål med guitaren. Det gør vi for at sikre, at du på intet tidspunkt føler, at du mister fornemmelsen med, hvorfor du går til guitar.

Jeg ser det samtidig som en af mine vigtigste opgaver, at undervisningen forbliver inspirerende og sjov, fordi netop dette gør, at du fortsat beholder lysten til at øve effektivt, så du konstant vil se en udvikling.

Der vil være løbende evaluering af dine ønsker og om undervisningen stemmer overens med dine mål, da ens mål nogle gange kan ændre sig undervejs i udviklingen.

Første gang vi skriver eller ringer sammen om opstart, vil jeg danne mig et indtryk om, hvad dine ønsker er, for at få en fornemmelse af hvordan undervisningen skal forløbe.
Jeg anbefaler, at vi mødes en gang ugentligt eller hver anden uge, og at du øver hjemme derimellem. Det er min erfaring, at det giver størst effekt. Jeg giver dig forslag og inspiration til, hvordan og hvornår du skal øve dig for at få mest muligt ud af undervisningen.

Det er min erfaring, at det for nybegyndere er en god idé at anskaffe et instrument, der ikke er alt for billigt (dog heller ikke meget dyrt), for de billigste guitarer, man kan købe, er i nogle tilfælde ikke behagelige at spille på og kan nogle gange heller ikke holde stemningen. Du kan skrive til mig, hvis du gerne vil have forslag til valg af guitar, for det kan føles som lidt af en jungle som nybegynder at vælge instrument.

Jeg har undervist i over 20 år - både nybegyndere, som aldrig har rørt en guitar før, og guitarister, der allerede har en karriere inden for musik, og som har brug for inspiration eller pudset deres teknik af, samt studerende på Musikkonservatoriet, som gerne vil have mere fokus på nogle bestemte ting. Jeg har også hjulpet adskillige elever ind på MGK (musikalsk grundkursus).

Personligt har jeg udgivet musik og albums siden 90'erne, komponeret og indspillet for andre bands, til computerspil og reklamer. Derudover har jeg produceret en lang række af guitar-instruktionsbøger og videoprogrammer.

Niels V.'s fremhævede kompetencer

25+ års erfaring som underviser Specialiseret i metal Specialiseret i rock

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2100 København Ø

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Niels er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Niels V.'s hold

Lignende undervisere

...