Simon B. S.

Certificeret underviser i: Guitar, Sangskrivning, Musikproduktion, Musikteori, Hørelære

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Guitar, Sangskrivning, Musikproduktion, Musikteori, Hørelære

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 4 t. og 5 min.


Fra 202,50 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
9000 Aalborg

Tilbyder også online undervisning.

Om Simon B. S.

Simon har tidligere studeret Populær Musik og Lydproduktion på Aalborg Universitet, hvor han arbejdede med musik og lydproduktion på et akademisk niveau. Nu går han på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvor han har guitar som hovedinstrument. Han underviser både i elektrisk- og akustisk guitar, og derudover har han en del erfaring med at lave musik og producere musik (Logic X), hvilket også er musikalske fagområder, som kan inkluderes i undervisningen. Nysgerrighed er et nøgleord i Simons undervisning, da det er den, der driver lysten til at lære.

Undervisningen
Guitarundervisningen vil tage udgangpunkt i dine musikalske interesser, og derfra vil vi beskæftige os med musikalske færdigheder såsom:
- Guitarteknikker - eksempelvis fingerspil og brug af plekter.
- Akkordspil - hvordan forskellige akkorder fungerer og kan bruges.
- Improvisation og solospil - her kunne et udgangspunkt være kendte solostykker, eller hvordan man spiller solo på baggrund af forskellige skalaer og brug af rytmik.
- Musikteori/guitarteori - musikteorien er med til at danne et overblik og kan give en forståelse for musik, der gør det nemmere at lære nyt musik.
- Guitarudstyr og effekter - guitarister har tradition for at bruge mange forskellige typer effekter, og dette er også noget, Simon har stor erfaring med at arbejde og eksperimentere med.

Genrer
Simon har i løbet af sin tid som musiker beskæftiget sig med en del forskellige genrer og er derfor meget alsidig, hvad dette angår. Mulige genrer vi kunne beskæftige os med inkluderer:
- Rock
- Pop
- Akustisk/Singer Songwriter
- Blues
- Funk

Første lektion
Første undervisningsgang vil bestå af en vurdering af dine behov, en vurdering af hvor dit musikalske og guitarfærdighedsmæssige niveau ligger og en smagsprøve på, hvordan undervisningen vil forgå. Simon vil derefter tilrettelægge et undervisningsforløb efter dine behov.

Begyndere
Med stor respekt for at starte på noget helt nyt, i dette tilfælde at lære at spille guitar, vil Simon fokusere på at skabe en god oplevelse til det at samle guitaren op og spille. Der vil i starten være fokus på, at eleven skal gå fra undervisningen med noget, der kan starte en række positive succesoplevelser med musikken.

Skriv en uforpligtende besked til Simon hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål

  •  Simon B. S. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Simon B. S.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Simon's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler