Steffie

Steffie

Steffie

(10)
Fra 368,80 DKK / 45 min.
 • Sang
 • Rytmisk sang
 • Sangskrivning
 • Begynder
 • Let øvet
 • Øvet
 • Avanceret
 • Professionel

Gennemsnitlig svartid: 3t eller mindre

Klippekort

Køb af klippekort til en underviser giver dig en nedsat pris, samtidig med at du bevarer fleksibiliteten.

Underviser i:

Sang, Rytmisk sang, Sangskrivning

Ugedage:

Tirsdag / Torsdag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Steffie

5 (10)

Dan R.

Oprettet den 05/11/23

Jeg havde et fremragende forlæøb hos Steffie. Hun forstod hvad jeg ville arbejde med, og førte mig trygt igennem nogle meget håndgribeloige og brugbare metoder og øvelser. Der var god stemning hele vejen igennem, vi havde det sjovt mens vi arbejdede. Jeg har forbedret mig og har fået en masse nye redskaber og viden at arbejde med. Jeg kan klart anbefale Steffie som underviser.

Svar fra Steffie

06/11/2023

Hej Dan! Tak for de pæne ord! Det er dejligt at høre at du har fået noget ud af det, som du kan bruge i dit virke som kunstner! Og at du har følt dig tryg. Sådan skal det være! ? Det har været en fornøjelse at undervise dig (altid mega fedt med jer sangskrivere ?!) og du er til enhver tid velkommen igen! Jeg ønsker dig fortsat god vind med din musiker karriere! ??

Charlotte K.

Oprettet den 17/12/22

Hvis du, lige som jeg, gerne vil lære din stemme bedre at kende og fyldes med en masse smarte teknikker, så kan jeg helt sikkert anbefale sang hos Steffie! Står man og “kun” har penge til et klippekort på 5 og tænker “mon jeg kan nå at få noget ud af det på 5 gange”, så kan jeg fortælle dig at det gjorde jeg i hvert fald. Steffie er super empatisk, energisk og dygtigt, hvilket skaber et trygt og lærerigt rum. Jeg synes at hun ser hele kroppen som instrumentet og ved hvordan man, ved at have kroppen med sig, kan nå nye højder med sin stemme. Det er alt sammen meget fascinerende. Da jeg rejser lidt ud i verdenen nu her, må jeg desværre stoppe min undervisning, men Steffie er helt sikkert en underviser, som jeg gerne vil tilbage og lærer endnu mere af ?

Svar fra Steffie

17/12/2022

Hej Charlotte! Tak for de pæne ord! Det har været en fornøjelse at undervise dig og det er skønt st læse at du har fået noget brugbart med dig! Du er helt sikkert velkommen igen efter din rejse! God tur og på gensyn ?

Augusta Z.

Oprettet den 21/04/22

Steffie er helt fantastisk! Hun er super god til at fokusere meget på ens forbindelse til sin krop og sind i sangundervisningen og virkelig skabe et safe space, hvor der er masser plads til at kunne udvikle sig og udfordrer sig selv på rigtig mange måder. Hun er også bare generelt et rigtig glad og positivt menneske, ville klart anbefale ?

Svar fra Steffie

17/12/2022

Dejligt at læse, Augusta! Det er superfedt at undervise sangere som dig, der har gå-på-mod, engagement og ambitioner! Krydser fingre for din videre karriere! ? Og du er altid velkommen her, når der er en ny prøve/audition i sigte ??

Steffie's fremhævede kompetencer

Specialiseret i pop Kan hjælpe med sceneskræk Specialiseret i tekst-fortolkning Kan styrke din rytmefornemmelse Uddannet inden for pædagogik

Undervisningssteder

 • Hos underviser

  I underviserens hjem

  5250 Odense SV

  Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.
Fra 368,80 DKK / 45 min.

Gennemsnitlig svartid: 3t eller mindre

Lignende undervisere

...