Terese Agnete

(2 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Sang, Kor, Hørelære

Fokuserer på stærk sangteknik
Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.
Underviser alle aldre

Certificeret underviser i: Sang, Kor, Hørelære

Fokuserer på stærk sangteknik
Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.
Underviser alle aldre

Svarer normalt indenfor 1 t. og 46 min.

TopUnderviser

Terese Agnete er TopUnderviser (?)


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
2400 København NV
2300 København S

Fokuserer på stærk sangteknik
Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm.
Underviser alle aldre

Om Terese Agnete

Terese Agnete er uddannet musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia, og har desuden en stærk teknisk baggrund inden for både sangteknikker og hørelære. 
Hun har erfaring som både udøvende scenekunstner, forsanger i rytmiske pop/rock/fuck/show- bands, som korleder og klassisk kirkesanger, og kan derfor undervise elever med et helt skræddersyet forløb efter elevens ønsker og ambitioner.

Undervisningen i sang
Terese Agnete underviser i solosang for alle niveauer, og i sangundervisningen indgår blandt andet:
• Grundlæggende sangteknikker/principper, herunder fysiske øvelser, korrekt opvarmning, anatomisk viden om stemmen (selvfølgelig på forskelligt niveau efter elevens alder, erfaring og ønsker).
• Musikalsk udtryk og dramatisk indlevelse/perfomance.
• Tekstarbejde og fortolkning
• Improvisations-sang og træning i at føle sig fri i sangen.
• Opdagelse af elevens egen stemme. Hvor ligger dine forcer, hvilken stemmetype er du, og hvilke genrer passer godt til din stemme. Forslag til sang-materiale.
• Coaching til eventuelle optrædener, auditions, optagelsesprøver osv.

Genre
Terese underviser inden for næste alle genre. Første lektion
Det er vigtigt for Terese Agnete, at hver elev får et skræddersyet forløb lige efter elevens ønsker og ambitioner, og at der skabes et trygt og dejligt arbejdsrum, hvor eleven kan arbejde og udfolde sig helt frit, uanset om eleven er helt ny eller har meget erfaring. Derfor bruges der ved første lektion lidt tid på at lære hinanden at kende og forventningsafstemme undervisningsforløbet. Der vil desuden blive gennemgået basale øvelser og snakket om musiksmag og sangvalg, og hvis det ønskes, kan eleven få ’hjemmearbejde’ til næste lektion.

Begynder
Som nybegynder vil der selvfølgelig være forskel på undervisningen efter elevens alder.
Terese Agnete har arbejdet meget med børn og unge, og har en meget pædagogisk tilgang til arbejdet med helt nye børn, hvor det er vigtigt, at sangtimerne bliver sjove og fulde af succesoplevelser.
Som voksen nybegynder vil der være fokus på samme trygge rum. Det kan være grænseoverskridende at tage sin første sangtime som voksen, og der vil være plads til både nervøsitet og følelser omkring det. 
Terese Agnete vil bruge ekstra tid på at gennemgå sangteknikker med nybegyndere, så eleven kommer rigtig godt fra start, og hurtigt kan mærke fremskridt.

Du kan skrive en helt uforpligtende besked til Terese Agnete, hvis du ønsker at høre nærmere om undervisningen eller har yderligere spørgsmål.

Anbefalinger
Terese er en kæmpe berigelse at få undervisning af.
Ikke nok med, at hun har styr på sit fag ned til mindste detalje, hun får også guidet dig igennem det hele på en naturligt begejstret, let forståelig, indlevende og ikke mindst meget motiverende måde.
Når det kommer til sangteknik, har jeg lært lige så meget på de tre måneder, jeg har gået hos hende, som jeg har i det første år, jeg gik på musikskole.
Terese er en blændende sangunderviser, og jeg kan ikke anbefale hende nok.
Hvis du ønsker at gøre noget virkelig godt for dig selv, så prioriter at komme hos hende.
Det er til at blive gennem-glad i låget af!
PS: Derudover er hun skide sød!
Johanne Marie, elev ved Terese


Jeg har modtaget sangundervisning af Terese i et år. Jeg har sunget og medvirket i amatøropsætninger af musicals siden, jeg var 15 år og har længe haft en stor drøm om at uddanne mig til professionel musicalperformer. Efter 1 år på højskole uden held med optagelse, begyndte jeg hos Terese, hvor jeg modtog tilrettelagt undervisning efter mine behov og niveau. Jeg har følt mig tilpas igennem hele forløbet og har desuden nydt godt af Tereses evner udi coaching. Hun er den første lærer, jeg har haft, jeg har kunne samarbejde ordentligt med uden, jeg har følt mig ledt ad en forkert sti. Jeg har 100% kunne stå inde for de metoder, der er blevet brugt i undervisningen. Jeg har specielt arbejdet med at fjerne ligegyldige “stemmekrøller”, sætte korrekt an på sangene, fået udvidet mit både dybe- og høje register, gjort mig bedre bekendt med begrebet genreforståelse og udviklet det dramatiske udtryk. Jeg er nu kommet ind på min drømmeuddannelse, Musikkteaterhøyskolen i Oslo, og det havde uden tvivl været umuligt uden Tereses kæmpe hjælp og støtte. Jeg føler dyb taknemlighed over et fantastisk og lærerigt år!”

- Silje Amalie, elev ved Terese

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Terese Agnete

5 Gennemsnit baseret på 2 anbefalinger

Ida M. G.
Jeg er rigtig glad for Terese, fordi hun er virkelig sød, og jeg er tryg ved hende. Samtidig kan jeg mærke at jeg rykker mig hver uge i alt fra toner til takter til støtte. Hun har nogen gode metoder, og god til at forklare tingene, så jeg forstår det. Jeg har haft mange åbenbaringer. Jeg valgte Terese i sin tid, fordi jeg spiller meget teater, og da Terese er uddannet på musicalskolen har hun også nogen gode metoder til at analyser og dramatisere en sangtekst. Anbefaler helt klart Terese!
Lilian
Terese har et naturligt talent som underviser i sang og jeg vil gerne varmt anbefale hende. Jeg har ledt længe efter en person som kan få mig ud af busken og det er hele ventetiden værd. Jeg mærker tydeligt at Terese har megen baggrundsviden og erfaring med faget, så jeg føler mig tryg bare ved tanken alene. Og når jeg står midt i det hele, så det tør jeg godt at sætte lyd på min stemme på forskellige måder. Det kræver for mig en dygtig underviser med mange talenter og det er netop hvad Teresa har.

Del Terese's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder