Terese

Terese

Terese

(9)
Fra 236,26 DKK / 30 min.
 • Sang
 • Kor
 • Hørelære
 • Begynder
 • Let øvet
 • Øvet
 • Avanceret

Gennemsnitlig svartid: 4 t. og 8 min.

Klippekort

Køb af klippekort til en underviser giver dig en nedsat pris, samtidig med at du bevarer fleksibiliteten.

Underviser i:

Sang, Kor, Hørelære

Ugedage:

Underviser alle ugens dage

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Terese

5 (9)

Veronica R.

Oprettet den 29/11/23

Jeg kan absolut anbefale Terese som sanglærer! For mange kan det at synge være grænseoverskridende og man kan føle sig en smule blottet, men hos Terese er man i trygge hænder. Jeg har haft en del forskellige sanglærere igennem livet, og Terese er den eneste som jeg føler mig helt tilpas hos, og hvor at jeg mærker en udvikling - tilmed glæder jeg mig altid til at komme til hendes timer. Jeg startede selv i forbindelse med skuespil, men om det er som et værktøj til dit arbejde/uddannelse, eller om det er som en hobby, så er hun den rette at gå hos. Hun motiverer en, arbejder målrettet med ens svagheder og styrker, og giver brugbar feedback. Hun møder altid en med et stort smil, og når end jeg venter på at komme ind til min aftale, så kommer dem som har haft undervisning før mig altid ud glade og i godt humør - for det bliver man af at være i Tereses selskab. Hun tager sig tiden til at lære dig som person at kende og dit sangniveau. Hun kommer gerne med foreslag til sange som ligger godt til din stemme, og er altid med på at afprøve de sange man selv kommer med. Hendes viden inden for sangteknik, rytme og dramatisk udtryk er helt i top, og hun sikrer at man behandler sin stemme ordentligt, så man holder den sund og klar. Jeg har gået on and off hos Terese i 1,5 år, og det er med et tungt hjerte, at jeg skal stoppe hos hende (pga. flytning). Jeg håber andre vil få lige så meget glæde og selvtillid ved at gå til sangundervisning hos Terese som jeg har fået. Jeg tvivler stærkt på du kan finde en bedre lærer end Terese, og du vil i hvert fald ikke fortryde at gå hos en så herlig, dygtig og sød person som hende!

Hinnerk F.

Oprettet den 24/11/23

Da jeg startede hos Terese for to år siden, syntes jeg, at sang var det mest grænseoverskridende i verden. Men takket være Terese synes jeg nu faktisk også, at det er megasjovt! Lige meget hvordan min dag har været - jeg går altid fra sangtimerne i godt humør, fordi det er så sjovt og trygt til timerne. Terese er en fantastisk lærer, som virkelig tager udgangspunkt i ens behov og ønsker - samtidig med, at man også bliver udfordret og rykker sig. Terese har lært mig virkelig meget om sang og stemmen, og jeg har fået rykket nogle grænser. Terese har en fantastisk tilgang, og nogle gange lægger man slet ikke mærke til, at man lige har gjort noget, som man slet ikke turde, bare fordi det var indpakket i en sjov øvelse. Kort sagt: Jeg kan virkelig anbefale at have Terese som sanglærer :)

Tina J.

Oprettet den 11/06/23

Mine allervarmeste anbefalinger! Terese er en fantastisk underviser, og uden tvivl en af de allerdygtigste undervisere, jeg har mødt igennem tiden :) Hun er super skarp, både teknisk og som formidler - og ikke mindst lidt af en menneskekender med utrolig empatisk sans, rummelighed og forståelse for det enkelte menneskes kompetencer og personlighed. Alle burde tage sangtimer hos Terese :)

Terese's fremhævede kompetencer

Fokuserer på stærk sangteknik Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Underviser alle aldre Underviser i improvisation Specialiseret i rytmisk musik Specialiseret i pop Specialiseret i musical-genren Specialiseret i tekst-fortolkning Specialiseret i sang-fortolkning Uddannet fra Det Danske Musicalakademi

Undervisningssteder

 • Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2400 København NV , 2300 København S

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Gennemsnitlig svartid: 4 t. og 8 min.

Lignende undervisere

...