Terese

Terese

Terese

(6)

Om Terese

Terese Agnete er uddannet sangerinde og musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia og har efterfølgende suppleret sin sanguddannelse med kurser inden for en bred vifte af anvendte sang -og performanceteknikker. Terese har desuden en stærk baggrund inden for både sangteknikker og hørelære, og hun startede med at undervise allerede i 2015 og har siden da arbejdet som sangunderviser på musikskole, højskole, scenekunstskoler og på amatørforestillinger. Det er et arbejde, hun brænder enormt meget for!
Terese har erfaring som både udøvende scenekunstner på store musicalproduktioner i Danmark, som forsanger i rytmiske pop/rock/funk/show- bands, som korleder og klassisk kirkesanger, og kan derfor undervise elever med et helt skræddersyet forløb efter elevens ønsker og ambitioner.
Uanset om det er det er din første sangtime nogensinde, eller om du skal øve og coaches målrettet til audition, optagelsesprøve eller koncert, så er du velkommen i sanglokalet hos Terese :-)
'

Undervisningen i sang
Terese Agnete underviser i solosang for alle niveauer, og i sangundervisningen indgår blandt andet:
• Grundlæggende sangteknikker/principper, herunder fysiske øvelser, korrekt opvarmning, anatomisk viden om stemmen (selvfølgelig på forskelligt niveau efter elevens alder, erfaring og ønsker).
• Musikalsk udtryk og dramatisk indlevelse/performance.
• Tekstarbejde og fortolkning
• Improvisations-sang og træning i at føle sig fri i sangen.
• Opdagelse af elevens egen stemme. Hvor ligger dine forcer, hvilken stemmetype er du, og hvilke genrer passer godt til din stemme. Forslag til sang-materiale.
• Coaching til eventuelle optrædener, auditions, optagelsesprøver osv.

Genre
Terese underviser inden for næsten alle genre. Første lektion
Det er vigtigt for Terese Agnete, at hver elev får et skræddersyet forløb efter elevens egne ønsker og ambitioner, og at der skabes et trygt og dejligt arbejdsrum, hvor du som elev kan arbejde og udfolde dig helt frit, uanset om du er helt ny eller har meget erfaring. Derfor bruges der ved første lektion tid på at lære hinanden at kende og forventningsafstemme undervisningsforløbet. Der vil desuden blive gennemgået basale øvelser og lavet et stemmetjek, så der kan arbejdes målrettet med de rigtige øvelser til hver unikke stemme.
Terese hjælper også med sangvalg ud fra elevens musiksmag, og hvis det ønskes, kan eleven få ’hjemmearbejde’ til næste lektion.

Begynder
Som nybegynder vil der selvfølgelig være forskel på undervisningen efter elevens alder.
Terese har arbejdet meget med børn og unge, og har en meget pædagogisk tilgang til arbejdet med helt nye børn, hvor det er vigtigt, at sangtimerne bliver sjove og fulde af succesoplevelser.
Som voksen nybegynder vil der være fokus på samme trygge rum. Det kan være grænseoverskridende at tage sin første sangtime som voksen, og der vil være plads til både nervøsitet og følelser omkring det. 
Terese vil bruge ekstra tid på at gennemgå sangteknikker med nybegyndere, så eleven kommer rigtig godt fra start, og hurtigt kan mærke fremskridt.

Du kan skrive en helt uforpligtende besked til Terese Agnete, hvis du ønsker at høre nærmere om undervisningen eller har yderligere spørgsmål.

Anbefalinger
Terese er en kæmpe berigelse at få undervisning af.
Ikke nok med, at hun har styr på sit fag ned til mindste detalje, hun får også guidet dig igennem det hele på en naturligt begejstret, let forståelig, indlevende og ikke mindst meget motiverende måde.
Når det kommer til sangteknik, har jeg lært lige så meget på de tre måneder, jeg har gået hos hende, som jeg har i det første år, jeg gik på musikskole.
Terese er en blændende sangunderviser, og jeg kan ikke anbefale hende nok.
Hvis du ønsker at gøre noget virkelig godt for dig selv, så prioriter at komme hos hende.
Det er til at blive gennem-glad i låget af!
PS: Derudover er hun skide sød!
Johanne Marie, elev ved Terese


Jeg har modtaget sangundervisning af Terese i et år. Jeg har sunget og medvirket i amatøropsætninger af musicals siden, jeg var 15 år og har længe haft en stor drøm om at uddanne mig til professionel musicalperformer. Efter 1 år på højskole uden held med optagelse, begyndte jeg hos Terese, hvor jeg modtog tilrettelagt undervisning efter mine behov og niveau. Jeg har følt mig tilpas igennem hele forløbet og har desuden nydt godt af Tereses evner udi coaching. Hun er den første lærer, jeg har haft, jeg har kunne samarbejde ordentligt med uden, jeg har følt mig ledt ad en forkert sti. Jeg har 100% kunne stå inde for de metoder, der er blevet brugt i undervisningen. Jeg har specielt arbejdet med at fjerne ligegyldige “stemmekrøller”, sætte korrekt an på sangene, fået udvidet mit både dybe- og høje register, gjort mig bedre bekendt med begrebet genreforståelse og udviklet det dramatiske udtryk. Jeg er nu kommet ind på min drømmeuddannelse, Musikkteaterhøyskolen i Oslo, og det havde uden tvivl været umuligt uden Tereses kæmpe hjælp og støtte. Jeg føler dyb taknemlighed over et fantastisk og lærerigt år!”

- Silje Amalie, elev ved Terese

Priser

Fra 236,26 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Kor, Hørelære

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Terese

5 (6)

Matilde H.

Oprettet den 30/04/23

Jeg glæder mig til hver time hos Terese!!! Jeg går hos Terese for at lære hørelærer og sangteknik, med henblik på at bestå en optagelsesprøve. Terese er virkelig dygtig til at analysere hvor man er henne musikalsk, og hvordan man som individ fungerer og lærer bedst. Terese underviser både teoretisk og teknisk, men har også det psykologiske og kropslige aspekt med, så man som elev når sine mål på bedst mulig vis. Terese er super god til at skabe et trygt rum og hun er en fornøjelse at være i selvskab med. Hun er knivskarp til at læse én og justerer undervisningen undervejs, så man bliver udfordret men stadig har en følelse af succes, når man går derfra. Så ikke nok med at man lærer en masse nye skills, så lærer man også nye ting om sig selv. Derudover kan man mærke at Terese virkelig brænder for faget og hun er altid velforberedt. Fordi jeg har hende som lærer, har jeg ro i maven med at skulle til optagelsesprøve. Jeg kan simpelthen ikke anbefale Terese nok!

Julie C.

Oprettet den 22/10/21

Jeg har haft flere sangundervisere, men ingen har formået, og på så kort tid som Terese, at give mig tekniker som gør, at jeg kan synge mine favorit musicalsange, uden at det kræver det store af mig. Derudover gør Tereses søde og skønne personlighed, at man fra første gang man træder ind i lokalet, er tryg. Hun skaber et rum, hvor man tør ”larme” (læs: synge igennem) og virkelig give den gas, selvom man, som jeg, er meget tilbageholdende. Der er meget fokus på teknik og Terese er virkelig god til at forklare teknikken på en forståelig måde. Og så er hun en meget engageret underviser. Man kan virkelig mærke hendes glæde for sang og at hun nyder at undervise, som gør at jeg selv på dårlige dage bliver smittet af hendes glæde. Jeg kan klart anbefale at gå hos Terese!

Frederikke S. M.

Oprettet den 21/06/21

Terese er i øjenhøjde med dig som elev. Jeg blev lynhurtigt komfortabel med at "skeje ud" og bare PRØVE af, for Terese gør en tryg i sit selskab. Hendes evne til at formidle teknik og sangteori er også meget forståelig, så jeg er sikker på, at man uanset niveau vil kunne forstå. - og så synes jeg, at det har været rart med en lærer der kender til skuespillet, for så var der også fokus på fortælling, historie og formidling af en sang, det har jeg nydt godt af, da sang er en tilføjelse til mit skuespil. Så dig derude bag skærmen, du behøver ikke engang at overveje at tage kontakt, GØR DET!

Terese's fremhævede kompetencer

Fokuserer på stærk sangteknik Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Underviser alle aldre Underviser i improvisation Specialiseret i rytmisk musik Specialiseret i pop Specialiseret i musical-genren Specialiseret i tekst-fortolkning Specialiseret i sang-fortolkning Uddannet fra Det Danske Musicalakademi

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 56 min.

Undervisningssteder

  • Ved elev

    Kørselstillæg 0 - 200 kr.

    I øvelokale

    2400 København NV , 2300 København S

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 2 t. og 56 min.

Lignende undervisere

...