Terese

Terese

Terese

(11)
Fra 259,60 DKK / 30 min.
 • Sang
 • Kor
 • Hørelære
 • Begynder
 • Let øvet
 • Øvet
 • Avanceret

Gennemsnitlig svartid: 4 t. og 12 min.

Klippekort

Køb af klippekort til en underviser giver dig en nedsat pris, samtidig med at du bevarer fleksibiliteten.

Underviser i:

Sang, Kor, Hørelære

Ugedage:

Underviser alle ugens dage

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Terese

5 (11)

Kathrine K.

Oprettet den 24/04/24

Jeg anbefaler Terese som underviser, fordi hun er sød, og giver mig lov til at bestemme de sange vi skal synge, hun er god at snakke med, og giver en god vibe/ smiler og er i godt humør. Terese er meget motiverende.

Clara D. M.

Oprettet den 10/01/24

Utrolig dygtig samtidig med at være utrolig rar. Jeg har altid været nervøs for at synge foran andre, men hun kreerede et trygt rum, hvor jeg ikke længere var nervøs. Derudover lærte jeg meget, jeg kunne mærke/høre forskel efter hver enkelt lektion.

Veronica R.

Oprettet den 29/11/23

Jeg kan absolut anbefale Terese som sanglærer! For mange kan det at synge være grænseoverskridende og man kan føle sig en smule blottet, men hos Terese er man i trygge hænder. Jeg har haft en del forskellige sanglærere igennem livet, og Terese er den eneste som jeg føler mig helt tilpas hos, og hvor at jeg mærker en udvikling - tilmed glæder jeg mig altid til at komme til hendes timer. Jeg startede selv i forbindelse med skuespil, men om det er som et værktøj til dit arbejde/uddannelse, eller om det er som en hobby, så er hun den rette at gå hos. Hun motiverer en, arbejder målrettet med ens svagheder og styrker, og giver brugbar feedback. Hun møder altid en med et stort smil, og når end jeg venter på at komme ind til min aftale, så kommer dem som har haft undervisning før mig altid ud glade og i godt humør - for det bliver man af at være i Tereses selskab. Hun tager sig tiden til at lære dig som person at kende og dit sangniveau. Hun kommer gerne med foreslag til sange som ligger godt til din stemme, og er altid med på at afprøve de sange man selv kommer med. Hendes viden inden for sangteknik, rytme og dramatisk udtryk er helt i top, og hun sikrer at man behandler sin stemme ordentligt, så man holder den sund og klar. Jeg har gået on and off hos Terese i 1,5 år, og det er med et tungt hjerte, at jeg skal stoppe hos hende (pga. flytning). Jeg håber andre vil få lige så meget glæde og selvtillid ved at gå til sangundervisning hos Terese som jeg har fået. Jeg tvivler stærkt på du kan finde en bedre lærer end Terese, og du vil i hvert fald ikke fortryde at gå hos en så herlig, dygtig og sød person som hende!

Terese's fremhævede kompetencer

Fokuserer på stærk sangteknik Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Underviser alle aldre Underviser i improvisation Specialiseret i rytmisk musik Specialiseret i pop Specialiseret i musical-genren Specialiseret i tekst-fortolkning Specialiseret i sang-fortolkning Uddannet fra Det Danske Musicalakademi

Undervisningssteder

 • Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2400 København NV , 2300 København S

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.
Fra 259,60 DKK / 30 min.

Gennemsnitlig svartid: 4 t. og 12 min.

Lignende undervisere

...