Thomas V. J.

(8 anbefalinger)
20+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i rytmisk musik
Underviser i guitar, musikteori, hørelære, ukulele
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 15 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

9530 Støvring

Thomas kompetencer

20+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i rytmisk musik
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 15 min.

Om Thomas V. J.

Jeg er 45 år gammel, er uddannet først på The London Music School 98/99 hvor jeg fik platindiplom og blev udnævnt til årets guitarist. Senere blev jeg uddannet på Det Nordjyske Musikkonservatorium 2006 med hovedfagene rytmisk guitar, sammenspil, musikteori og hørelære.
Jeg har mere end 25 års erfaring med undervisning af både børn og voksne på alle niveauer fra b.la Mariagerfjord Kulturskole, Aalborg Musikskole, Skive Musikskole, Viborg Musikskole, Sejlflod Musikskole etc.
Undervisningen i guitar
Jeg underviser i både akustisk og elektrisk guitar for begyndere, videregående og avancerede, og i undervisningen indgår der blandt andet:
- Becifringer (akkorder)
- Rytmetræning
- Skalaspil
- Musikteori
- Forskellige teknikker
- Nodelære (Hvis eleven ønsker det )

Genre
Pop, Rock, Jazz, Heavy Metal.

Første lektion
Jeg tager altid udgangspunkt i en samtale med eleven om ønsker og forventninger, og eleven opfordres altid til selv at komme med idéer, sange og ønsker.

Begyndere
Begyndere vil i den første lektion få en gennemgang af guitaren, strengenavne/numre, og de første becifringer.

Skriv en uforpligtende besked til Mig hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Anbefalinger af Thomas V. J.

5 Gennemsnit baseret på 8 anbefalinger

Dorte M.
Thomas er godt til at guide, svare på spørgsmål og give de rigtige råd. Rigtig fin dialog og fleksibel ift. tidspunkter/aftaler.
Andreas B.
Man er ikke i tvivl om Thomas har mange års erfaring, både som underviser og ikke mindst på guitaren. Han er hurtig til at finde dit niveau og så tilpasser han undervisningen efter det. Ikke nok med det så kan han selv spille alt fra country til hurtig metal shred, han har en virkelig bred vifte af teknikker han kan lære fra sig. Kæmpe stor anbefaling herfra!
Steffen H.
Jeg kom til Thomas for at forbedre mine country-soloer, og det har jeg været rigtig glad for. Selv om det måske ikke er hans foretrukne stilart, så har han et stort repertoire af licks og riffs, som han giver fra sig. Han er en fremragende guitarist og er god til at lære fra sig. Kan varmt anbefales for såvel begyndere som erfarne guitarister.
Ole
God og fleksibel undervisning. Thomas møder dig hvor du er. De varmeste anbefalinger herfra.
Magnus H.
Thomas er en rigtig dygtig og hyggelig underviser, han er god til at forklare tekniske begreber, forskellige plekter teknikker osv., så det er nemt at forstå. Han giver også gerne eksempler på, hvordan din spillestil passer med en kendt guitarists spillestil, og hvordan forskellige riffs kan spilles på flere måder med forskellige teknikker.
Flere anbefalinger

Thomas kompetencer

20+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i rytmisk musik

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder