Thomas V. J.

(5 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Guitar, Musikteori, Hørelære, Ukulele

Tilbyder også online undervisning.
20+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i rytmisk musik

Certificeret underviser i: Guitar, Musikteori, Hørelære, Ukulele

Tilbyder også online undervisning.
20+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i rytmisk musik

Svarer normalt indenfor 1 t. og 14 min.

Thomas V. J. er SuperTeacher (?)


Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
9530 Støvring

Tilbyder også online undervisning.
20+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Specialiseret i rytmisk musik
  •  Thomas V. J. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Thomas V. J.

Om Thomas V. J.

Jeg er 45 år gammel, er uddannet først på The London Music School 98/99 hvor jeg fik platindiplom og blev udnævnt til årets guitarist. Senere blev jeg uddannet på Det Nordjyske Musikkonservatorium 2006 med hovedfagene rytmisk guitar, sammenspil, musikteori og hørelære.
Jeg har mere end 25 års erfaring med undervisning af både børn og voksne på alle niveauer fra b.la Mariagerfjord Kulturskole, Aalborg Musikskole, Skive Musikskole, Viborg Musikskole, Sejlflod Musikskole etc.
Undervisningen i guitar
Jeg underviser i både akustisk og elektrisk guitar for begyndere, videregående og avancerede, og i undervisningen indgår der blandt andet:
- Becifringer (akkorder)
- Rytmetræning
- Skalaspil
- Musikteori
- Forskellige teknikker
- Nodelære (Hvis eleven ønsker det )

Genre
Pop, Rock, Jazz, Heavy Metal.

Første lektion
Jeg tager altid udgangspunkt i en samtale med eleven om ønsker og forventninger, og eleven opfordres altid til selv at komme med idéer, sange og ønsker.

Begyndere
Begyndere vil i den første lektion få en gennemgang af guitaren, strengenavne/numre, og de første becifringer.

Skriv en uforpligtende besked til Mig hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Thomas V. J.

5 Gennemsnit baseret på 5 anbefalinger

Ole
God og fleksibel undervisning. Thomas møder dig hvor du er. De varmeste anbefalinger herfra.
Magnus H.
Thomas er en rigtig dygtig og hyggelig underviser, han er god til at forklare tekniske begreber, forskellige plekter teknikker osv., så det er nemt at forstå. Han giver også gerne eksempler på, hvordan din spillestil passer med en kendt guitarists spillestil, og hvordan forskellige riffs kan spilles på flere måder med forskellige teknikker.
Allan J.
Jeg startede ved Thomas fordi jeg lidt havde ramt en mur og sad fast i de samme rundgange og dårlige vaner. I løbet af et par gange hos Thomas er spilleglæden i den grad kommet tilbage og jeg begynder at tro på at jeg stadig kan nå de gamle drømme og fyre en solo af fra en af de gamle guitarguder. Selvom jeg har et ekstremt presset program gir han indput og øvelser der får det hele til at virke utroligt logisk. Jeg giver Thomas de varmeste anbefalinger og hvis i søger en der kan flytte jer op til det næste niveau, er det her i hører hjemme. Mvh Allan
Brian V. M.
Jeg vil gerne give en stor anbefaling af Thomas. Han er meget lydhør overfor hvad jeg gerne vil undervises i og gør det på en rigtig dygtig og overskuelig måde
Thomas J.
Baseret på online-undervisning: Jeg synes Thomas var hurtig til at fange hvad det var lige præcis jeg havde brug for. Han er godt forberedt, og har til hver gang lavet lydfiler med det jeg skal spille, og skrevet det ud i noder/tabs, så det er nemt at gå til. Han har tydeligvis meget erfaring, og engagerer sig i sine elevers niveau og ønsker. Jeg er sikker på han vil være en god lærer for de fleste, uanset alder, niveau, musikalske gener, osv.

Del Thomas's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder