Thomas H.

(2 anbefalinger)
Underviser i sang, klaver
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 9 t. og 7 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2900 Hellerup

I øvelokale

2670 Greve Strand

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 9 t. og 7 min.

Om Thomas H.

Thomas er uddannet ved Det Danske Musicalakademi og har i gennem 15 år undervist elever i alle aldre fra nybegyndere til meget øvede. Thomas begyndte selv at synge og spille som barn og har siden han var i starten af 20'erne optrådt professionelt solistisk, med bands og i musicals.

Undervisning i klaver
Thomas underviser i rytmisk klaver for nybegyndere til meget øvede (kons. forberende niveau) i alle aldersgrupper. I undervisningen indgår der blandt andet:
⁃ Teknik
⁃ Basal nodelære og teori
⁃ Rytmelære
⁃ Brugsklaver
⁃ Akkompagnement til egen vocal efter ønske

Undervisning i sang
Thomas underviser i rytmisk sang for nybegyndere til kons. niveau i alle aldersgrupper og i undervisningen indgår der blandt andet:
⁃ Støtte og vejrtrækningsøvelser
⁃ Teknik for sund brug af stemmen
⁃ Klang
⁃ Fortolkning og musikalsk udtryk

Genre
I klaverundervisningen kan der arbejdes med de fleste genre indenfor rytmisk musik samt lettere klassisk materiale. I sangundervisningen gælder det rytmisk musik indenfor pop, rock, jazz, musical mm.

Første lektion
Thomas vil lægge vægt på sammen med eleven at finde frem til hans/hendes ønsker, evner og stilmæssige smag således, at både elev og lærer har de bedste forudsætninger for at undervisningen bliver lærerig og sjov.

Begyndere
Til at starte med gennemgåes de helt basale ting indenfor klaver/sang og der udleveres en ny sang eller node til øvning. På lidt længere sigt må der for klaverelever påregnes køb af nodemateriale.

Undervisning i Hellerup og Greve
Thomas underviser hjemme hos sig selv i Hellerup eller i øvelokalet i Greve.

Skriv en uforpligtende besked til Thomas hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Anbefalinger af Thomas H. 5

Oprettet den 17/01/21
Klaus T.
Thomas forstår eleven og er meget tålmodig.
Oprettet den 24/09/21
Frederik H.
Jeg søgte en underviser i forbindelse med optagelsesprøven på Musikvidenskab på Københavns universitet og fandt gennem Musikundervisning.dk Thomas. Optagelsesprøven består af klaverspil, sang og hørelære og Thomas underviser i alle tre ting. Undervisningen blev tilpasset efter mine behov, for at gøre mig klar til optagelsesprøven. Efter at jeg er startet på studie, har jeg fortsat undervisningen hos Thomas, hvor han har hjulpet med forberedelse til diverse prøver og eksamener. Jeg har været meget tilfreds undervisningen og vil klart anbefale Thomas til andre både hvis man som mig, skal forberede sig til en prøve eller lignende, men også hvis man generelt ønsker at udvikle sine musikalske færdigheder. -Frederik Harms

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder