Toke A. G.

(3 anbefalinger)
Underviser i klaver, guitar, sammenspil, trommer
Fra 225,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 13 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

2770 Kastrup

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 13 min.

Om Toke A. G.

Toke har spillet keyboard/piano i mange år. Han har gennem årene undervist rigtig mange børn i klaver og gør det stadig med stor succes. Toke har en forkærlighed til boogie woogie og bluesklaver. Men når han underviser børn, hvilket er dem han underviser mest, så er det små simple melodier, som fx børnesange, der startes ud med. Inden for kort tid, så spiller børnene melodier med to hænder.

Toke underviser nybegyndere og letøvede.

Undervisningen
Når Toke underviser, er han meget rolig og tryghedsskabende. Han er samtidig fast besluttet på, at eleven skal have noget med fra hver undervisningslektion. Toke er derfor vedholdende og tålmodig, når eleven skal lære nyt. Undervisningen indeholder blandt andet:
- Noder
- Becifringer
- Musikteori
- Improvisation

Genre
Stilarterne er mest rytmisk musik såsom blues, populær musik, boogie woogie, rock, men han kan også spille lidt klassisk og Jazz.

Erfaring
Udover at undervise så spiller Toke bl.a. i Danmarks bedste Rolling Stones coverband "Sticky Fingers" og har i sommerperioden spillet i børnehaver. Han spiller også i andre sammenhænge som pianist. Som trommeslager har Toke i årenes løb spillet i et Beatles-kopiband, og i bluesbands.

Skriv en uforpligtende besked til Toke og hør nærmere.

Anbefalinger af Toke A. G. 4.5

Oprettet den 31/05/21
Elena M. D.
Han er en god lærer som arbejder rigtig god med børn. Min datter glæder sig meget for at deltage i hans undervisninger.
Oprettet den 08/12/20
Miriam
Toke har undervist min 6-årige søn i trommer. Han var en rolig og tålmodig lærer, der tilrettelagde undervisningen med god progression :-) Tak til Toke for en god start på trommeriet🥁
Oprettet den 07/09/16
Hanna Sommersel
Toke er en virkelig kompetent og motiverende klaverlærer - med et meget behageligt væsen. Vores søn glæder sig til undervisning hver uge og han gør tydelige fremskridt. Tokes undervisning er en rigtig fin balance mellem klaverfærdigheder, noteindlæring og det at udforske glæden ved at spille klaver. Vi var meget imponerede over den måde han arrangerede sommerafslutning, hvor alle børn fik lov til at spille samme stykker to gange. Det var, efter vores mening, en meget pædagogisk fremgangsmåde og en god måde at øve sig i at spille for andre. Vi giver Toke vores varmeste anbefalinger!

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder