Toke A. G.

Certificeret underviser i Klaver, Guitar, Sammenspil, Trommer

Tilbyder også online undervisning

Certificeret underviser i Klaver, Guitar, Sammenspil, Trommer

Tilbyder også online undervisning
Fra 170,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2770 Kastrup

Hos elev

Tilbyder også online undervisning

Om Toke A. G.

Toke har spillet keyboard/piano i mange år. Han har gennem årene undervist rigtig mange børn i klaver og gør det stadig med stor succes. Toke har en forkærlighed til boogie woogie og bluesklaver. Men når han underviser børn, hvilket er dem han underviser mest, så er det små simple melodier, som fx børnesange, der startes ud med. Inden for kort tid, så spiller børnene melodier med to hænder.

Toke underviser nybegyndere og letøvede.

Undervisningen
Når Toke underviser, er han meget rolig og tryghedsskabende. Han er samtidig fast besluttet på, at eleven skal have noget med fra hver undervisningslektion. Toke er derfor vedholdende og tålmodig, når eleven skal lære nyt. Undervisningen indeholder blandt andet:
- Noder
- Becifringer
- Musikteori
- Improvisation

Genre
Stilarterne er mest rytmisk musik såsom blues, populær musik, boogie woogie, rock, men han kan også spille lidt klassisk og Jazz.

Erfaring
Udover at undervise så spiller Toke bl.a. i Danmarks bedste Rolling Stones coverband "Sticky Fingers" og har i sommerperioden spillet i børnehaver. Han spiller også i andre sammenhænge som pianist. Som trommeslager har Toke i årenes løb spillet i et Beatles-kopiband, og i bluesbands.

Skriv en uforpligtende besked til Toke og hør nærmere.

  •  Toke A. G. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Toke A. G.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Toke A. G.

Hanna Sommersel
Toke er en virkelig kompetent og motiverende klaverlærer - med et meget behageligt væsen. Vores søn glæder sig til undervisning hver uge og han gør tydelige fremskridt. Tokes undervisning er en rigtig fin balance mellem klaverfærdigheder, noteindlæring og det at udforske glæden ved at spille klaver. Vi var meget imponerede over den måde han arrangerede sommerafslutning, hvor alle børn fik lov til at spille samme stykker to gange. Det var, efter vores mening, en meget pædagogisk fremgangsmåde og en god måde at øve sig i at spille for andre. Vi giver Toke vores varmeste anbefalinger!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Toke's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler