Troels S.

Mød Troels S.

Om

Instrument
Guitar, Banddoktor, Sangskrivning
Lokation
Online. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
9 t. og 58 min.

Om Troels S.

Erfaring
Troels er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, og har selv undervist på de Rytmiske Konservatorier i København, Esbjerg og Aarhus. Han har 40 års erfaring som musiker fra scenerne på spillesteder, TV, shows og som studiemusiker. Han har siden 2011 været kapelmester og guitarist for Ørkenens Sønner. Desuden har Troels lavet 3 solo albums og en EP.

Undervisningen
Troels tager altid udgangspunkt i hvilken type musik eleven gerne vil spille. Sammen vil i arbejde med, at få nogle af yndlingsnumrene ned på guitaren. Han kan også hjælpe dig med, at synge og spille guitar til - så arbejder i med at udvide mulighederne for et godt guitarakkompagnement.

Hvis du gerne vil spille el-guitar, vil i undersøge guitarens rolle i band sammenhæng og finde eksempler i den musik du kan lide. Der vil også være rig mulighed for solo-spil/improvisation, hvor undervisningen vil tage udgangspunkt i akkordforståelse, skalaer, rytmik, lyd og meget andet.


Genrer
Troels har arbejdet meget inden for blues genren. Selvom man ikke spiller rendyrket blues, men fx. pop, rock, soul, funk og meget andet, kan fraseringer, bends, feeling og toner sagtens overføres fra bluesmusikken.

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    I øvelokale

    2880 Bagsværd

Troels er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Troels S.

Kjeld Pedersen

Oprettet den 14/10/16

Troels er en meget dygtig og tålmodig underviser, hvilket der kan være behov for ved undervisning af en ældre elev, der har valgt at lære at spille guitar i en høj alder :-)

Niels Torres Engel

Oprettet den 24/10/16

Super inspirerende undervisning.

Lignende undervisere

...