Troels S.

Certificeret underviser i: Guitar, Banddoktor, Sangskrivning

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Guitar, Banddoktor, Sangskrivning

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 22 t. og 35 min.


Fra 225,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

I øvelokale
2880 Bagsværd

Tilbyder også online undervisning.
  •  Troels S. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Troels S.

Om Troels S.

OBS! Troels underviser kun online, indtil han er coronavaccineret 20/6

Erfaring
Troels er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, og har selv undervist på de Rytmiske Konservatorier i København, Esbjerg og Aarhus. Han har 40 års erfaring som musiker fra scenerne på spillesteder, TV, shows og som studiemusiker. Han har siden 2011 været kapelmester og guitarist for Ørkenens Sønner. Desuden har Troels lavet 3 solo albums og en EP.

Undervisningen
Troels tager altid udgangspunkt i hvilken type musik eleven gerne vil spille. Sammen vil i arbejde med, at få nogle af yndlingsnumrene ned på guitaren. Han kan også hjælpe dig med, at synge og spille guitar til - så arbejder i med at udvide mulighederne for et godt guitarakkompagnement.

Hvis du gerne vil spille el-guitar, vil i undersøge guitarens rolle i band sammenhæng og finde eksempler i den musik du kan lide. Der vil også være rig mulighed for solo-spil/improvisation, hvor undervisningen vil tage udgangspunkt i akkordforståelse, skalaer, rytmik, lyd og meget andet.


Genrer
Troels har arbejdet meget inden for blues genren. Selvom man ikke spiller rendyrket blues, men fx. pop, rock, soul, funk og meget andet, kan fraseringer, bends, feeling og toner sagtens overføres fra bluesmusikken.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Troels S.

Niels Torres Engel
Super inspirerende undervisning.
Kjeld Pedersen
Troels er en meget dygtig og tålmodig underviser, hvilket der kan være behov for ved undervisning af en ældre elev, der har valgt at lære at spille guitar i en høj alder :-)

Del Troels's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder