Troels S.

Underviser i guitar, banddoktor, sangskrivning
Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 58 min.

Undervisningssteder

Online

I øvelokale

2880 Bagsværd

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 58 min.

Om Troels S.

Erfaring
Troels er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, og har selv undervist på de Rytmiske Konservatorier i København, Esbjerg og Aarhus. Han har 40 års erfaring som musiker fra scenerne på spillesteder, TV, shows og som studiemusiker. Han har siden 2011 været kapelmester og guitarist for Ørkenens Sønner. Desuden har Troels lavet 3 solo albums og en EP.

Undervisningen
Troels tager altid udgangspunkt i hvilken type musik eleven gerne vil spille. Sammen vil i arbejde med, at få nogle af yndlingsnumrene ned på guitaren. Han kan også hjælpe dig med, at synge og spille guitar til - så arbejder i med at udvide mulighederne for et godt guitarakkompagnement.

Hvis du gerne vil spille el-guitar, vil i undersøge guitarens rolle i band sammenhæng og finde eksempler i den musik du kan lide. Der vil også være rig mulighed for solo-spil/improvisation, hvor undervisningen vil tage udgangspunkt i akkordforståelse, skalaer, rytmik, lyd og meget andet.


Genrer
Troels har arbejdet meget inden for blues genren. Selvom man ikke spiller rendyrket blues, men fx. pop, rock, soul, funk og meget andet, kan fraseringer, bends, feeling og toner sagtens overføres fra bluesmusikken.

Anbefalinger af Troels S.

Oprettet den 14/10/16
Kjeld Pedersen
Troels er en meget dygtig og tålmodig underviser, hvilket der kan være behov for ved undervisning af en ældre elev, der har valgt at lære at spille guitar i en høj alder :-)
Oprettet den 24/10/16
Niels Torres Engel
Super inspirerende undervisning.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder