Troels S.

Troels S.

(4)

Priser

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Banddoktor, Sangskrivning

Om Troels S.

Erfaring
Troels er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, og har selv undervist på de Rytmiske Konservatorier i København, Esbjerg og Aarhus. Han har 40 års erfaring som musiker fra scenerne på spillesteder, TV, shows og som studiemusiker. Han har siden 2011 været kapelmester og guitarist for Ørkenens Sønner. Desuden har Troels lavet 3 solo albums og en EP.

Undervisningen
Troels tager altid udgangspunkt i hvilken type musik eleven gerne vil spille. Sammen vil i arbejde med, at få nogle af yndlingsnumrene ned på guitaren. Han kan også hjælpe dig med, at synge og spille guitar til - så arbejder i med at udvide mulighederne for et godt guitarakkompagnement.

Hvis du gerne vil spille el-guitar, vil i undersøge guitarens rolle i band sammenhæng og finde eksempler i den musik du kan lide. Der vil også være rig mulighed for solo-spil/improvisation, hvor undervisningen vil tage udgangspunkt i akkordforståelse, skalaer, rytmik, lyd og meget andet.


Genrer
Troels har arbejdet meget inden for blues genren. Selvom man ikke spiller rendyrket blues, men fx. pop, rock, soul, funk og meget andet, kan fraseringer, bends, feeling og toner sagtens overføres fra bluesmusikken.

+ Læs mere - Fold ind

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 2 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    I øvelokale

    2880 Bagsværd

Troels er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 2 min.

Anbefalinger af Troels S. 5

Pernille S.

Oprettet den 21/10/22

arbejder som musikterapeut, var gået lidt i stå i mit guitarspil og ønskede inspiration og udvikling. Jeg fik begge dele, ligesom jeg fik genopfrisket min musikteori.

Joachim D.

Oprettet den 08/02/23

Umådelig dygtig underviser og musiker. Gør alle lektioner fornøjelige, samtidig med at der er god progression i emnerne.

Kjeld Pedersen

Oprettet den 14/10/16

Troels er en meget dygtig og tålmodig underviser, hvilket der kan være behov for ved undervisning af en ældre elev, der har valgt at lære at spille guitar i en høj alder :-)

Lignende undervisere

...