Ulrik

Ulrik

(3)

Priser

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Trommer (Trommesæt), Trommer

Om Ulrik

Hvad kan du forvente?
Som underviser lægger jeg vægt på, at det skal være sjovt at lære at spille trommer. Det er heldigvis let, for trommer er verdens bedste og mest umiddelbare instrument at spille! Hvad enten du er ny på instrumentet, har spillet nogle år eller måske tænker på at søge ind på MGK eller konservatoriet, vil min undervisning give dig redskaberne til at komme godt i gang og til at komme længere med dit spil. Ikke mindst vil du komme til at arbejde med at ’lege’ og være kreativ på trommerne.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår i mit øvelokale på Islands Brygge. Lektionerne klæder dig på til at kunne spille med overskud og musikalitet inden for både funk, latin og jazz, pop og rock. Sammen bygger vi et solidt fundament af teknik, koordination og forståelse af trommernes forskellige roller i musikken. Vi tager afsæt i den musik, du har lyst til at spille, og vi finder inspiration hos nogle af de store trommeslagere i musikhistorien
For at kunne planlægge den første og de følgende lektioner starter jeg altid med at spørge ind til din baggrund, motivation, og mål og musikalske interesser. Vi evaluerer i forløbet – når du er kommet i gang – dit udbytte og din oplevelse af undervisningen.

For at få mest muligt udbytte af undervisningen anbefaler jeg, at du tager en lektion om ugen på fx 30-45 minutter, og at du øver dig lidt hver dag eller i hvert fald én gang mellem hver lektion. Det er naturligvis en fordel at have eget trommesæt derhjemme, men du kan sagtens starte med et par trommestikker og en øveplade. Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Som underviser har jeg erfaring med at undervise børn og unge såvel som voksne. Jeg dækker begynder- til professionelt niveau. Jeg tilbyder både solo- / hold- / familie- og onlineundervisning.
Jeg har de sidste ti år haft private elever på alle niveauer, og så har jeg også undervist i trommer på hold i SFO. Min underviserstil er karakteriseret ved at være venlig, imødekommende og jeg er rigtig god til at sætte ind der, hvor det giver mest værdi for dig.

Min baggrund som musiker
Min egen rejse med trommerne startede i Holstebro Musikskole, hvor jeg har spillet i tambourkorps, harmoniorkester og bigbands. Og så har jeg selv haft fornøjelsen af at blive undervist af en række af Danmarks bedste trommeslagere. De sidste 12 år har jeg spillet professionelt med både danske og internationale musikere – især inden for jazz i alle dens afskygninger. Jeg har udgivet to album på CD og streaming.

Anbefalinger af Ulrik

5 (3)

Christian R.

Oprettet den 27/02/23

Ulrik er en indlevende, inspirerende og yderst venlig underviser. Min undervisning har haft en god kombination af både praktiske og tekniske/teoretiske øvelser. Og så har han haft fantastisk god forståelse for, at dykke ned i den genre jeg ønsker at fordybe mig i og lade undervisningen omhandle den retning. Stor anbefaling herfra.

Jack B.

Oprettet den 17/02/23

Ulrik er virkelig god til at finde det rette niveau for undervisningen. Han er meget motiverende og positiv og det er en fornøjelse at være elev hos ham.

Jesper L.

Oprettet den 16/02/23

Behagelig, tålmodig og pædagogisk - bedste anbefaling herfra :-)

Ulrik's fremhævede kompetencer

10+ års erfaring som underviser Underviser alle aldre Underviser på konservatorie-niveau

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 1 t. og 24 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2300 Kbh S København S

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 1 t. og 24 min.

Lignende undervisere

...