Ulrik B.

10+ års erfaring som underviser
Underviser alle aldre
Underviser på konservatorie-niveau
Underviser i trommer (trommesæt)
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

2300 Kbh S København S

Ulrik kompetencer

10+ års erfaring som underviser
Underviser alle aldre
Underviser på konservatorie-niveau
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om Ulrik B.

Som underviser lægger jeg vægt på, at det skal være sjovt at lære at spille trommer. Det er heldigvis let, for trommer er verdens bedste og mest umiddelbare instrument at spille! Hvad enten du er ny på instrumentet, har spillet nogle år eller måske tænker på at søge ind på MGK eller konservatoriet, vil min undervisning give dig redskaberne til at komme godt i gang og til at komme længere med dit spil. Ikke mindst vil du komme til at arbejde med at ’lege’ og være kreativ på trommerne.

Lektionerne klæder dig på til at kunne spille med overskud og musikalitet inden for både funk, latin og jazz, pop og rock. Sammen bygger vi et solidt fundament af teknik, koordination og forståelse af trommernes forskellige roller i musikken. Vi tager afsæt i den musik, du har lyst til at spille, og vi finder inspiration hos nogle af de store trommeslagere i musikhistorien
For at kunne planlægge den første og de følgende lektioner starter jeg altid med at spørge ind til din baggrund, motivation, og mål og musikalske interesser. Vi evaluerer i forløbet – når du er kommet i gang – dit udbytte og din oplevelse af undervisningen.

For at få mest muligt udbytte af undervisningen anbefaler jeg, at du tager en lektion om ugen på fx 30-45 minutter, og at du øver dig lidt hver dag eller i hvert fald én gang mellem hver lektion. Det er naturligvis en fordel at have eget trommesæt derhjemme, men du kan sagtens starte med et par trommestikker og en øveplade. Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.
Undervisningen foregår i mit øvelokale på Islands Brygge.

Som underviser har jeg erfaring med at undervise børn og unge såvel som voksne. Jeg dækker begynder- til professionelt niveau. Jeg tilbyder både solo- / hold- / familie- og onlineundervisning.
Jeg har de sidste ti år haft private elever på alle niveauer, og så har jeg også undervist i trommer på hold i SFO. Min underviserstil er karakteriseret ved at være venlig, imødekommende og jeg er rigtig god til at sætte ind der, hvor det giver mest værdi for dig.

Min egen rejse med trommerne startede i Holstebro Musikskole, hvor jeg har spillet i tambourkorps, harmoniorkester og bigbands. Og så har jeg selv haft fornøjelsen af at blive undervist af en række af Danmarks bedste trommeslagere. De sidste 12 år har jeg spillet professionelt med både danske og internationale musikere – især inden for jazz i alle dens afskygninger. Jeg har udgivet to album på CD og streaming.

Ulrik kompetencer

10+ års erfaring som underviser
Underviser alle aldre
Underviser på konservatorie-niveau

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder