Musikundervisning i Odense

Musik i Odense


Musikken fylder meget i Odense, og der sker noget hele tiden. Byen har alt fra Odense Blomsterfestival og Tinderbox, til det intime spillested Dexter, hvor der spilles jazz, blues og folkemusik. Samtidig kan man opleve gratis torsdagskoncerter i Kongens Have under åben himmel hver sommer. Så vil du blive en del af musikken i Odense, så står Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe på telefonnummer 50 50 12 03 eller mail [email protected].


Fleksibel undervisning i Odense


Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi fleksibel undervisning, hvor man både har mulighed for en fast ugedag eller fleksible tider, som man planlægger efter, hvornår det passer underviser og elev. Selve undervisningen foregår hjemme ved underviseren eller i et øvelokale, og har man brug for undervisning i sit eget hjem, er det ved mange af vores undervisere også en mulighed. Man kan se underviserens undervisningssteder og område under den enkelte undervisers profil ovenfor.


Skal man medbringe sit eget instrument?


Det anbefales, at man har sit eget instrument i forbindelse med undervisningen, da man her har mulighed for at øve sig mellem lektionerne, og herved får en bedre udvikling på sigt. Ønsker man ikke at købe sit eget instrument, kan man kontakte sin underviser eller Musikundervisning.dk, som vil være behjælpelige med at komme med råd og vejledning omkring instrumentet, samt hvor man kan købe det henne. Hvis du har brug for råd og vejledning til dette, eller noget andet, så er du meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]


Holdundervisning i Odense


Hos Musikundervisning.dk opretter vi løbende holdundervisning inden for alle genrer. Undervisningen forløber typisk over 5-10 lektioner, alt efter hvilket hold man vælger. Formålet med holdundervisning er, at man i fællesskab skal dele glæden ved musik, og udvikle sig musikalsk. Vi tilbyder mange former for holdundervisning i Odense. Vi tilbyder også undervisning i:


Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken