Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Hvad er Percussion?

Percussion er en art af musikinstrumenter, der har til rolle at forsyne og underbygge musikken med en rytme, eller at supplere musikken eller rytmen med forskellige musikalske indlæg. Kendte former for percussion i klassisk og rytmisk musik er:
- Congas og bongotrommer, som oftest bruges som underlag for den omgivende musik.
- Tamburin, maracas, claves, rørklokker, marimba, xylofon, marakaz, vibrafon, klokkespil, gongonger, koncertbækkener, lilletromme, koncertstortromme og ko klokke.

Percussion undervisning i Viborg

I Viborg kan du få undervisning i percussion, af vores dygtige undervisere, som har relevant uddannelse og erfaring med undervisning. Undervisningen vil tage udgangspunkt i elevens ønsker og mål. Alle niveauer og aldersgrupper er velkomne. Selve undervisningen foregår ved underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt ud fra hvad den enkelte underviser kan tilbyde, og hvad eleven ønsker. Man kan læse sig frem til hvilke muligheder underviseren har, på deres profil ovenfor. Hvis du er i tvivl om hvilket instrument du skal spille på, eller blot ønsker at udfordre dig selv med at spille på endnu et instrument, så kan du her se udvalget af musikundervisning i Viborg.

Klippekort

Musikundervisning.dk har lanceret et klippekort til vores undervisere, så du kan købe 10, 20 eller 25 lektioner, og derved opnå en rabat på 5 %, 8 % og 10 %. Klippene kan du bruge, når du vil, og du kan kombinere dem som du lyster. Så har du f.eks. 10 klip på 30 min. til en underviser, kan du komme til 10 lektioner af 30 min., eller du kan bruge 2 klip på en gang og dermed få lektioner af 1 times varighed. Har du spørgsmål til klippekortet eller andet, er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk.

Kontakt

Musikundervisning.dk kan både hjælpe dig med at bestille et klippekort, at finde den rette underviser eller hvad den rette læsning er for dig. Så du er du altid meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder